Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir gormedim iyice siliklesti yumurtlama yok malesef sizde ayni durumu yasadiniz mi? Doktor 21 inde gittim yumurtalarin hareketlenmis dedi ama olmadi malesefNaptınız yumurtlamayı gördünüz mü acaba
Canim kurtaj mi oldun kendimi dustu. Benim kendi dustu 15gun surdu kanamam nerdeyseBende 21 inde düşük yaptım. Bugum 14. Gunum, 2 gündür ovulasyon testinde t kOyu çıkıyor basta yumurtlama sandım ama değilmiş. Bugun tekrar az az kan geliyor.. herhalde hcg 0 lanmadi daha bende..
Kendi düştü canim ilaçsız filan. Benim de 8 9 gün surdu.. sonra bitti. Bugün az daha geldiiCanim kurtaj mi oldun kendimi dustu. Benim kendi dustu 15gun surdu kanamam nerdeyse
Adet oldun mu senCanim kurtaj mi oldun kendimi dustu. Benim kendi dustu 15gun surdu kanamam nerdeyse
Canim benim 12 aralikta basladi 15 aralikta doktora gittim icinde parca kalmis dedi ilac verdi 21 aralikta o parcada gitti. Daha adet olamadim. Adete daha var galiba. 5 ocakta tekrar gidicem doktora bakalim ne dicekAdet oldun mu sen
Inşallah her şey yolundadır.Canim benim 12 aralikta basladi 15 aralikta doktora gittim icinde parca kalmis dedi ilac verdi 21 aralikta o parcada gitti. Daha adet olamadim. Adete daha var galiba. 5 ocakta tekrar gidicem doktora bakalim ne dicek
Hepimiz icin hersey yolundadir ve insallah bir dahaki gebeligimiz saglikli olur. Sana doktor korun yada korunma dedi mi?Inşallah her şey yolundadır.
Banada oyle dedi ama yumurtlamam olmadi hakkimizda hayirlisi olsun
Banada oyle dedi ama yumurtlamam olmadi hakkimizda hayirlisi olsun
Kaç haftalık düşük yaptınız benim de boş gebelikte düşer mi ki beklesem kürtaj yapmak istemiyorum 7 haftalıkCanim benim 12 aralikta basladi 15 aralikta doktora gittim icinde parca kalmis dedi ilac verdi 21 aralikta o parcada gitti. Daha adet olamadim. Adete daha var galiba. 5 ocakta tekrar gidicem doktora bakalim ne dicek
Ben 7 haftalikken kalp atisi duymaya gittim bos kese dediler ve acil kurtaj dediler. Bende baska doktora gittim oda bir hafta bekleyelim kese etrafinda kanama alani olusmus dedi ve bir hafta sonra doktora gittim kese buyuyor ama bebek yok acil kurtaj dedi. Ben yine gitmedim ve 3 gun icinde dusuk basladi. Bende kurtajdan korktumKaç haftalık düşük yaptınız benim de boş gebelikte düşer mi ki beklesem kürtaj yapmak istemiyorum 7 haftalık
Yanlis yonlendirmek istemem ama 1 2 hafta bekleyebilirsiniz sanirim bana doktorum dusuk icin bol bol iliskiye gir demisti. Ama sizi yanlis yonlendirmekte istemem.En iyisi bende bekleyeyim zaten ilaçla gebe kaldım 3 yıldan sonra rahmimde sıkntı var kürtajla daha da zedelenir direk daha 5 haftalıkken Dr um sırf para için progestan devam dedi kürtaj büyük ihtimal dedi çok sinir oldum. Evde bekleyeyim ben
Evet yogundu ama cok agrim olmadi yarim saatte bir orkid degistirerek atlattim.Kanama 15 gün sürdü dediniz ya ben çalışıyorum hemşireyim yoğun bir kanamamı işte sıkıntı yaratmaz inş. Bana
Evet bende dediğiniz gibi eşime dedim boş gebelik ilişkiye girelim dedim ki düşsün tabi o kabul etmese de bebek olacak dese de mecbur kaldım inş. Evde düşük olur o eziyeti çekmemYanlis yonlendirmek istemem ama 1 2 hafta bekleyebilirsiniz sanirim bana doktorum dusuk icin bol bol iliskiye gir demisti. Ama sizi yanlis yonlendirmekte istemem.