kürtaj oldum adet görmüyorum

asiselcan

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
968
1
318
kızlar 51 gün oldu hala adet görmedim tarlusal kullandım faydasını görmedim varmı kızlar benim gibi olan bi el atsanız benim şu konuya çok endişeliyim aklıma korkunç şeyler geliyo

(Ekteki resime bak )
1, 55, 6, 48, 11, 12, 13, 120, 49 noktalarından kanlı hacamat (125, 126 noktlarından kuru hacamat yaptır)

Hacamattan sonra muaayen günün değişecektir. Onun için endişelenme

Yanlız haccam doğru noktaları bilmesi lazım ona göre

buna ilaveten tavşancıl otu kullan o da iyi bir adet söktürücüdür

Son düzenleme:
kızlar 51 gün oldu hala adet görmedim tarlusal kullandım faydasını görmedim varmı kızlar benim gibi olan bi el atsanız benim şu konuya çok endişeliyim aklıma korkunç şeyler geliyo

13 aralıkta kürtaj olup 9 şubatta adet oldum... hamilelikten önce bir gün bile sekmezdi adet günüm... böyle şeylerle uğraşma doktoruna git testlerini yaptır,,benim estradiol hormonum yüksekti hala o yüzden adet olmamıştım duphaston ve o bittikten sonra progestan içeren adını anımsamadığım bir ilaç daha kullandım... sonra adet oldum hormonlarımda normale döndü... 45 günü geçen adet gecikmesinde mutlaka doktora gidlmelidir....

gittim adet söktürücü verdi 5 gün kullandım bittikten tam 5 gün sonra adet gördüm yani kürtajdan tam 55 gün sonra oldum ama çok kötüydüm 1,5 gün sürdü artık pet yetiştiremedim okadar yoğun kan geldiki bi an korktum hatta sürekli geldiğini hissediyodum şimdi 2. yi bekliyorum umarım engeç 15 gün sonra olurum tekrardan eğer 30 günü geçerse tekrar gidip hormonlarıma baktırıcam zağten bende 14 aralıkta kürtaj oldum 6 şubatta adet gördüm bebeğimi kaybettiğime üzülemeden birde yapışıklık oldu diye kafamı ona taktım hatta doktorun biri bana birdaha bebeğin olmaya bilir dedi psikolojim iyice bozuldu 55 gün ne çektiğimi bilemezsin çok kötü bişey geçmiş olsun artık umarım aynı şeyleri birdaha yaşamayız

bende tam 57 gün sonra adet gördüm..... ama bu süre içerisinde 2 defa hormon testlerimi yaptırdım 3 defa da ultrason muayenesi...çok zor bir durum insa nasıl stres oluyor... neler neler geliyor insanın aklına ama 2 ayı geçti artık kürtaj olalı hormonlarda normale döndü....korunmayı bırakabilirsiniz dedi doktorum.................. Allah bir daha aynı şeyleri yaşatmasın inşallah bizlere...

onla bunla ugrasma bence direkt doktora görün zaten en fazla ıkı aya kadar gecikebiliyor.kendi doktoruna gitme baska biri baksın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…