Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım hacamat ne ben inan anlayamadım
anladım teşekkür ederim bu yöntemi biliyordum ama tabi isim olarak bilmediğim için peki bu benim derdime çağre olcakmı dersin varmı bunu deneyip adet gören
%90 kesin çözüm. %1luk kısımda mısınız allah bilir.
Yanlız haccam doğru noktaları bilmesi lazım ona göre
evet okudum öyleymiş sipariş vericemde acaba kendimiz yapabilirmiyiz diye düşünüyordum
neyi kendin yapamaz mısın ?
hacamat seti netten siparişle alına biliyormuş yapan kimseyide tanımıyorum alıpta kendimizmi yapsak diyoruz
kızlar 51 gün oldu hala adet görmedim tarlusal kullandım faydasını görmedim varmı kızlar benim gibi olan bi el atsanız benim şu konuya çok endişeliyim aklıma korkunç şeyler geliyo
13 aralıkta kürtaj olup 9 şubatta adet oldum... hamilelikten önce bir gün bile sekmezdi adet günüm... böyle şeylerle uğraşma doktoruna git testlerini yaptır,,benim estradiol hormonum yüksekti hala o yüzden adet olmamıştım duphaston ve o bittikten sonra progestan içeren adını anımsamadığım bir ilaç daha kullandım... sonra adet oldum hormonlarımda normale döndü... 45 günü geçen adet gecikmesinde mutlaka doktora gidlmelidir....
gittim adet söktürücü verdi 5 gün kullandım bittikten tam 5 gün sonra adet gördüm yani kürtajdan tam 55 gün sonra oldum ama çok kötüydüm 1,5 gün sürdü artık pet yetiştiremedim okadar yoğun kan geldiki bi an korktum hatta sürekli geldiğini hissediyodum şimdi 2. yi bekliyorum umarım engeç 15 gün sonra olurum tekrardan eğer 30 günü geçerse tekrar gidip hormonlarıma baktırıcam zağten bende 14 aralıkta kürtaj oldum 6 şubatta adet gördüm bebeğimi kaybettiğime üzülemeden birde yapışıklık oldu diye kafamı ona taktım hatta doktorun biri bana birdaha bebeğin olmaya bilir dedi psikolojim iyice bozuldu 55 gün ne çektiğimi bilemezsin çok kötü bişey geçmiş olsun artık umarım aynı şeyleri birdaha yaşamayız