Arzuuu34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 899 1.095 37 28 Temmuz 2024 Konu Sahibi pinaaarrr #61 P parsullllll bende boş gebelik sonrası kürtaj olup bir adet görüp hamile kaldım, şuan 21 haftadayım… güzel düşünün güzel olur inşallah
P parsullllll bende boş gebelik sonrası kürtaj olup bir adet görüp hamile kaldım, şuan 21 haftadayım… güzel düşünün güzel olur inşallah
P parsullllll Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 38 4 33 29 Temmuz 2024 Konu Sahibi pinaaarrr #62 C Arzuuu34 .!.: P parsullllll bende boş gebelik sonrası kürtaj olup bir adet görüp hamile kaldım, şuan 21 haftadayım… güzel düşünün güzel olur inşallah Genişletmek için tıkla... cok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hersey güzel olur
C Arzuuu34 .!.: P parsullllll bende boş gebelik sonrası kürtaj olup bir adet görüp hamile kaldım, şuan 21 haftadayım… güzel düşünün güzel olur inşallah Genişletmek için tıkla... cok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah hersey güzel olur