Kürtaj olduktan hemen sonra hamile kaldım…

Malasef bu korku oluyor. Benim 3 kaybım var kimyasalleri saymiyorum bile. Kos koca bebegimi bile toprağa verdim :KK43: çok zor çok bide onun fotolari bile var :KK43:
O yuzden bu bebegimde aşırı korkulu geçti. Bir sorunum olmasa bile düşük olmasin diye bile hastanede yattım çok şükür saglikli
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıkla büyütün bebeğinizi Allahın izniyle inşallah

Bende 16+3 te ikizlerimi kaybettim kızlar bugün 9 gün oldu hala kanamam vardı pıhtı şeklinde ne zaman biter bu kanama acaba bide ne zaman hamile kalırım acaba tüp bebekte bunlar acaba doğal yolla olur mu icim temizlenmiş mıdır?

Bende kürtaj olalı 35 gün oldu anestezili oldum bende bendede aynı düşünce var ya olmazsa diye rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Bende kürtaj olalı 26 gün oldu regl olmadım ne zaman olacam bidaha ne zaman bebeğim olacak çok merak ediyorum korkuyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Doktorum benden bu hafta gel rahim filmi çekelim dedi sizden de istedi mi

Merhaba 11 aralikda oğlumu kaybettim 20 ocakta adet gördüm sonrasında gebe olduğumu öğrendim şuan kızıma gebeyim sağlıklı geçiyor Rabbim kucağıma almayi nasıl etsin 🤲🏻

Merhaba. 21 martta bebeğim 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durduğu için. Bugün öğrendim ki (kürtajdan tam 4 hafta geçti tam) beta hcg 20 yani hamileyim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bu arada özel bir hastaneye gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum gerçekten. Doktorum bana kürtajdan sonra antibiyotik kullanacaksın 1 hafta ve sonrasında korunmana gerek yok dedi. Bazı doktorlar da en az 2 ay korun diyorlar. Ben şimdi yeniden hamileyim ve korkularım var. Acaba sağlıklı bir gebelik olur mu diye..
Değeriniz düsmemis olabilir mi

Bende 16+3 te ikizlerimi kaybettim kızlar bugün 9 gün oldu hala kanamam vardı pıhtı şeklinde ne zaman biter bu kanama acaba bide ne zaman hamile kalırım acaba tüp bebekte bunlar acaba doğal yolla olur mu icim temizlenmiş mıdır?
Merhaba bende 17+0 da ikizlerimi kaybettim emr ve koryoamnianit teşhisi ile ve benimde tedavi ile olmuştu , sizin kaybetme sebebi ne idi ve ilk çocuk mu ? Benim kanama birkaç gün kanama şeklinde sürdü ama sonrasında 40 günü buldu lekelenmelerim . 40 gün sonrasında da lekelerden sonra adet gibi yoğun kanama oldu bir hafta şimdi ikinciye adet oldum ama arada leke ve küçük küçük parçalar geldi hep

Merhaba bende 17+0 da ikizlerimi kaybettim emr ve koryoamnianit teşhisi ile ve benimde tedavi ile olmuştu , sizin kaybetme sebebi ne idi ve ilk çocuk mu ? Benim kanama birkaç gün kanama şeklinde sürdü ama sonrasında 40 günü buldu lekelenmelerim . 40 gün sonrasında da lekelerden sonra adet gibi yoğun kanama oldu bir hafta şimdi ikinciye adet oldum ama arada leke ve küçük küçük parçalar geldi hep
Merhaba ben 2 kere serklaj ameliyatı oldum çok fazla kanamam oluyordu ve rahim ağzı yetmezliği varmış en sonunda crp denilen şey 189 lira çıktı enfeksiyon ateşim 40 oldu zaten hastanedeydim artık şom çare dikişler açıp bebekleri düşürmekti yoksa ben ölecektim patolojik gitti ama daha sonuçlar çıkmamış bende merak ediyorum ne zaman adet olucam acaba

Bende kürtaj olalı 26 gün oldu regl olmadım ne zaman olacam bidaha ne zaman bebeğim olacak çok merak ediyorum korkuyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Doktorum benden bu hafta gel rahim filmi çekelim dedi sizden de istedi mi
Yok canım kürtaj sonrası muayene oldum herşey yolunda dedi 35.günde adet oldum zaten 12 gün sürdü adetim doktorum önden söylemişti zaten 10 12 gün sürer diye şimdi korunmuyoruz bebek istiyoruz rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Merhaba. 21 martta bebeğim 9 haftalıkken kürtaj oldum kalbi durduğu için. Bugün öğrendim ki (kürtajdan tam 4 hafta geçti tam) beta hcg 20 yani hamileyim. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bu arada özel bir hastaneye gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum gerçekten. Doktorum bana kürtajdan sonra antibiyotik kullanacaksın 1 hafta ve sonrasında korunmana gerek yok dedi. Bazı doktorlar da en az 2 ay korun diyorlar. Ben şimdi yeniden hamileyim ve korkularım var. Acaba sağlıklı bir gebelik olur mu diye..
Merhaba size danışmak istedim ben kürtaj olalı 50 gün oldu hiç adet olmadım test yaptım çift çizgi hamileyim ve çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu sizin süreç nasıl geçiyor

Merhaba size danışmak istedim ben kürtaj olalı 50 gün oldu hiç adet olmadım test yaptım çift çizgi hamileyim ve çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu sizin süreç nasıl geçiyor
Merhaba kürtaj sonrası kimyasal gebelik geçirmişim. O yüzden beta 20 çıkmış. Adet oldum ve kimyasal gebelikte sonlanmış oldu. Şu an hamile değilim. Deniyoruz rabbim ne zaman ol derse. Ama çok istiyorum. 🙏🏻🙏🏻

Merhaba ben de kimyasaldan hemen sonraki ay hamileydim hiç regl bile olmamıştım. Olabiliyor yani umarım sağlıklıdır doktorunuzun takibinde olun mutlaka

Bu arada özel bir hastaneye gidiyorum ve doktoruma çok güveniyorum gerçekten. Doktorum bana kürtajdan sonra antibiyotik kullanacaksın 1 hafta ve sonrasında korunmana gerek yok dedi. Bazı doktorlar da en az 2 ay korun diyorlar. Ben şimdi yeniden hamileyim ve korkularım var. Acaba sağlıklı bir gebelik olur mu diye.

durumunuy bedir acaba hamileliginiz iyidir umarim

Artışı takip edip çok kısa bir süre belki çok yavaş şekilde düşüyor.
Ya da rahim hemen toparladı rahim toparlanmasa kalmazdiniz merak etmeyin ama kürtajdan sora biraz dinlenmek hem bedenen hem ruhen sizin için iyi olurdu. Her gebeliğin farklı nedenlere bağlı sorunları olur veya olmayabilir inşallah sagliklidir
Merba acaba gebeliginiz nasil hersey yolundami insallah ikinizde iyisinizdir

X