Ne açıdan Can'ım :)Kizlarrr banada bi yardim edermisiniz:))
Kurtajdan sonra adetinizde degisme oldu mu ya benim miktari azaldi 4 gun suruyor onceden 6 gundu doktorlar normal diyor ama bilemedimsize sorayim dedim bide folukul sayimi yaptirdim 14 cikti lh 6.57 fsh 8.60 cikti bu aradaNe açıdan Can'ım :)
cnm inan hatırlamıyorm, ama spiralı çıkardıktan sonra adetm düzensizleşmişti baya onu iyi hatırlıyorm.Kurtajdan sonra adetinizde degisme oldu mu ya benim miktari azaldi 4 gun suruyor onceden 6 gundu doktorlar normal diyor ama bilemedimsize sorayim dedim bide folukul sayimi yaptirdim 14 cikti lh 6.57 fsh 8.60 cikti bu arada
Normal canım .benim kurtajdan sonra adetim 7 gun surerken kurtajdan sonra 3 gün sürmeye basladi.ilk adetim 2 gün sürmüştü .ikinci ve üçüncü adetim 3 gün sürdü .4.adetim ise 4 gun sürdü .zamanla duzeliyorKurtajdan sonra adetinizde degisme oldu mu ya benim miktari azaldi 4 gun suruyor onceden 6 gundu doktorlar normal diyor ama bilemedimsize sorayim dedim bide folukul sayimi yaptirdim 14 cikti lh 6.57 fsh 8.60 cikti bu arada
Bia n yapisiklik vardir diye korkmustum cunku film de cektirmedim bir problem yoktur normal diyorsunuz yani gunu sasmaz hic hep gunu gunune olurumda bunu kafaya taktim isteNormal canım .benim kurtajdan sonra adetim 7 gun surerken kurtajdan sonra 3 gün sürmeye basladi.ilk adetim 2 gün sürmüştü .ikinci ve üçüncü adetim 3 gün sürdü .4.adetim ise 4 gun sürdü .zamanla duzeliyor
Normal canım normal.bende kurtajdan sonra 2inci adetim gecikmisti bu yapisiklik konusunu dibine kadar araştırdım .sende yapisiklik falan yok adetin de zamanla düzene girecek insallah.yapisiklik 4 5 defa yapılan kurtajlarda oluyo geneldeBia n yapisiklik vardir diye korkmustum cunku film de cektirmedim bir problem yoktur normal diyorsunuz yani gunu sasmaz hic hep gunu gunune olurumda bunu kafaya taktim iste
Çok geçmiş olsun canım. Tedavilerini olmuşsn inşllh yakın zamnda olur canmŞimdiye kadar bir düşük iki kürtaj bir de düşük+kürtaj olmak üzere 4 kaybım var.2. Çocuk İçin uğraşıyorum.son kürtajdan sonra 1 seneyi geçti gebe kalamadım hala.kürtajdan sonra hsg çekildi.2 ay önce Prof a gittim hsg de yapışıklık GÖRDÜ histereskopi ile düzeltti.2 aydır korunuyorum bat ile Çalışmalara başlayacağız Rabbim bu yolda uğraşanları daha fazla bekletmesin inşallah
Sağol cnm iki aylık süreç henüz dolmadı bir haftaya adet Olmayı bekliyorum sonra Dr Kontrolü var bakalım ne diyecekÇok geçmiş olsun canım. Tedavilerini olmuşsn inşllh yakın zamnda olur canm
Anladm canm umarım güzel haberler alırsn beklemk çok zorSağol cnm iki aylık süreç henüz dolmadı bir haftaya adet Olmayı bekliyorum sonra Dr Kontrolü var bakalım ne diyecek
Merhabalar adetin ne alemde hersey yolunda mi merak ettim seniNormal canım normal.bende kurtajdan sonra 2inci adetim gecikmisti bu yapisiklik konusunu dibine kadar araştırdım .sende yapisiklik falan yok adetin de zamanla düzene girecek insallah.yapisiklik 4 5 defa yapılan kurtajlarda oluyo genelde
Teşekkür ederim canım düzeldi şükürler olsun kiMerhabalar adetin ne alemde hersey yolunda mi merak ettim seni
Benim hala 4 gun :) kac gun suruyor canim miktari nasil ilk reglini kacinci gun olmustunTeşekkür ederim canım düzeldi şükürler olsun ki
Kurtajdan sonra ilk reglimi 28 gün sonra olmustum .normalde adetim 7 gün surerdi ama 2 gün sürdü bitti ve miktarı azdı .sonraki ay gecikti biraz ama geldi cok şükür yine 2 gun sürdü miktarı normaldi.üçüncü adetimin suresi de 3 gündü .4üncü adetm ise 4 gun sürdü kuzum :)) duzeliyo o.zamanla yavas yavas.ilk zamanlar az oluyo ve duzensiz oluyoBenim hala 4 gun :) kac gun suruyor canim miktari nasil ilk reglini kacinci gun olmustun
Benim duzenli ama 2 yil oldu hala 4 onceden 6 gundu 29.30.gun mutlaka adet olurum hic gecikmez ama yapisiklik olur diye şüphem olustu ilk adetim 42.gun sonralari hep 29.gun oldum sence bir sorun yokmudur gercekten ben hic aksaklik yasamadim 3.adetimden sonra 4 gune indiKurtajdan sonra ilk reglimi 28 gün sonra olmustum .normalde adetim 7 gün surerdi ama 2 gün sürdü bitti ve miktarı azdı .sonraki ay gecikti biraz ama geldi cok şükür yine 2 gun sürdü miktarı normaldi.üçüncü adetimin suresi de 3 gündü .4üncü adetm ise 4 gun sürdü kuzum :)) duzeliyo o.zamanla yavas yavas.ilk zamanlar az oluyo ve duzensiz oluyo
Hiç zannetmiyorum canım yapisiklik olduğunu .oyle olsa cok az adet gorurdun,ya da hiç gormezdin.suresi degil onemli olan miktarı önemli.bi doktor söylemişti bana kurtajdan sonra adet sureleri daha kısa olabiliyomus.takma kafana.bisey yoktur rahat olBenim duzenli ama 2 yil oldu hala 4 onceden 6 gundu 29.30.gun mutlaka adet olurum hic gecikmez ama yapisiklik olur diye şüphem olustu ilk adetim 42.gun sonralari hep 29.gun oldum sence bir sorun yokmudur gercekten ben hic aksaklik yasamadim 3.adetimden sonra 4 gune indi
Vesvese yaptigimi dusunuyorum bazen bende bakalim hormonlarimda normal cikti sende bi problem varmi canim hormonlarina vs baktirdin mi sende bu arada ilgin icin teşekkür ederimHiç zannetmiyorum canım yapisiklik olduğunu .oyle olsa cok az adet gorurdun,ya da hiç gormezdin.suresi degil onemli olan miktarı önemli.bi doktor söylemişti bana kurtajdan sonra adet sureleri daha kısa olabiliyomus.takma kafana.bisey yoktur rahat ol
Rica ederim canim yok hormonlara baktirmadim hic .bence sende hicbirsey yok gercekten bak.boşuna uzuyorsun kendini.takma kafana.bak kurtajdan sonra boyle seyler olabiliyor,mesela ağrılı adet goren kadın birdaha ağrı yaşamıyor ya da adetleri 2 güne düşüp hep oyle devam edenlerde var.senin ki 4 gün daha ne olsun.yapisiklik öyle kolay olan birsey değilmiş merak etmeVesvese yaptigimi dusunuyorum bazen bende bakalim hormonlarimda normal cikti sende bi problem varmi canim hormonlarina vs baktirdin mi sende bu arada ilgin icin teşekkür ederim
Cokkkk tesekkur ederim canim cok iyi motive ettin valla Allah razi olsun senden iyiki iyi kadinlar varRica ederim canim yok hormonlara baktirmadim hic .bence sende hicbirsey yok gercekten bak.boşuna uzuyorsun kendini.takma kafana.bak kurtajdan sonra boyle seyler olabiliyor,mesela ağrılı adet goren kadın birdaha ağrı yaşamıyor ya da adetleri 2 güne düşüp hep oyle devam edenlerde var.senin ki 4 gün daha ne olsun.yapisiklik öyle kolay olan birsey değilmiş merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?