• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj olanlar buraya

kızlar adetime takribi 6-7 gün var ama dayanamadım idrar testi yaptım silik çıktı şoktayım şimdi beklemek zorundayım adet gecikmemi
Hadi hayirlisi bakalim canim
bende 22sinde oldum kurtaj 2 gundur lekelenme de yok agrim falan da kalmadi. ne zmn oldun ilk adetini

sağol canım çok teşekkür ederim. Dün gebelik testi yaptım silik çizgi hala çıkıyor ne zaman sıfırlanır acaba? Canım sıkıldı.

hemen atamazsın ki vücut hala kendini gebe sanıyodur. Sabır zaman ... Allahım bi daha yaşatmasın 10 martta kürtaj oldum ben 10 nisanda ilk adetimi 12 mayısta 2. adetimi de oldum dün test verdim dayanamadım sonuç 50 çıktı bakalım yarın tekrar edicem eğer iki katına çıkarsa gebelik var demektir

hemen atamazsın ki vücut hala kendini gebe sanıyodur. Sabır zaman ... Allahım bi daha yaşatmasın 10 martta kürtaj oldum ben 10 nisanda ilk adetimi 12 mayısta 2. adetimi de oldum dün test verdim dayanamadım sonuç 50 çıktı bakalım yarın tekrar edicem eğer iki katına çıkarsa gebelik var demektir
inşallah sağlıklı gebeliktir canım rabbim daha fazla bekletmeden nasip etmiş tebrikler diyorum ben şimdiden..

inaşallah hayırlısıyla gelsin aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Nasip inşallah sana da nasip olur sağlıklı bir gebelik.
amin inşallah, benim bir kızım var Allah bağışlasın 2.yi istemiştik. 9 ay sonunda bu olmuştu, ama ilki de kalbi durmuştu, ben diyorum yerini hazırlayıp gidiyorlar. Allahın izniyle 1 2 adet bekleyim sonra belki denerim diyorum, senin var mı canım başka çocuk ilk mi olacak nasipse.

inşallah haftaya netleşir zaten kese varsa gebelik varsa bakalım hayırlısı Rabbimden
insan sevinemiyor bile
burası da çok karıştırıyor kafayı bir sürü sorunn ben kızımda bunları hiç yaşamamıştım,
yok ikiye katlancak mı, yok bebek oluşacak mı yok kalp atacak mı? yok sağlıklı mı? bazen bilmemek de iyi:/
ben de adet günümde testle öğrenmiştim gecikmenin 3. günü 367 çıkmıştı o da belli olmuyor işte
Rabbim korktuğumuza uğratmasın..

insan sevinemiyor bile
burası da çok karıştırıyor kafayı bir sürü sorunn ben kızımda bunları hiç yaşamamıştım,
yok ikiye katlancak mı, yok bebek oluşacak mı yok kalp atacak mı? yok sağlıklı mı? bazen bilmemek de iyi:/
bende adet günümde testle öğrenmiştim gecikmenin 3. günü 367 çıkmıştı o da belli olmuyor işte
Rabbim korktuğumuza uğratmasın..

valla hep bekliyosun hamile miyim diye bekliyosun kese diye bekliyosun kalp atışı diye bekliyosun sonra testler temiz çıkıcak mı bekliyosun cinsiyeti bekliyosun zor süreç yine erken öğrendim zaman geçmiyo insana

valla hep bekliyosun hamile miyim diye bekliyosun kese diye bekliyosun kalp atışı diye bekliyosun sonra testler temiz çıkıcak mı bekliyosun cinsiyeti bekliyosun zor süreç yine erken öğrendim zaman geçmiyo insana
aynen hep bi bekleme. başka uğraşlar bul, kitap oku falan çalışmıyorsan?

Kızlar merhaba bende kurtaj oldum martta uc ay once ilk adetim normal geldi ama sonraki adetim damla damla ve cok az geldi cokda ağrılı gecti kurtajdan sonra yapisiklik olabiliyomus hastalığima bir kac gun var bakalım yine aynisi olacak mi umarim sorunsuz duzenli adet olur cok tedirginim benim gibi olan var mi araniz da

Kızlar merhaba bende kurtaj oldum martta uc ay once ilk adetim normal geldi ama sonraki adetim damla damla ve cok az geldi cokda ağrılı gecti kurtajdan sonra yapisiklik olabiliyomus hastalığima bir kac gun var bakalım yine aynisi olacak mi umarim sorunsuz duzenli adet olur cok tedirginim benim gibi olan var mi araniz da

çok geçmiş olsun canım benimde 2. adetim az geldi ve 35. gün oldum. İlk adetini olduysan sorunsuz korkma en azından bana öyle demişti doktorum ama yinede git aklında soru işareti kalmasın

çok geçmiş olsun canım benimde 2. adetim az geldi ve 35. gün oldum. İlk adetini olduysan sorunsuz korkma en azından bana öyle demişti doktorum ama yinede git aklında soru işareti kalmasın
Insallah canım su an üçüncü adetime çok az kaldı o düzgün Olursa iyice rahatiliyicam Allah hepimizin yardimcisi olsun sanada geçmiş olsun

Back