Kürtaj olanlar. 7 haftalık düşük

Meryemde

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2020
94
38
32
Merhaba hanımlar sat'a göre 8 haftalık ama fetüs 6.4 günlükken kalbinin atmadığını ve gelişmediğini öğrendik doğal düşük olması için nir hafta bekleyelim dedi dr. Cok zor hatırlamak istenmeyen bir duruma ama tecrübelerinizi paylaşır mısınız bizlerle. Siz kaçıncı haftalarda nasıl düşük yaşadınız6?

Merhaba çok geçmiş olsun. ben 6+4 ken kalbinin atmadığını ve gelişmediğini öğrendim ve kürtaj oldum. yani bana kendiliğinden düşsün diye bir şey denmedi. direk kürtaja aldılar. çok zor bi durum gerçekten ama küçükken böyle olması bizler için iyi. daha büyükken olsaydı o daha da acı. rabbim bir daha hamile kalmamızı ve bebişimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Nasıldı kürtaj zor muydu nasıl yapıldı. Aminnn inşallah nezaman yapıldı sizinki peki

Nasıldı kürtaj zor muydu nasıl yapıldı. Aminnn inşallah nezaman yapıldı sizinki peki
anesteziyle oluyo yani hiçbir şey hissetmiyorsunuz . gözlerinizi açtığınızda her şey bitmiş oluyo. 1 2 saat sonra da hastanden çıkıp evinize gidiyosunuz. 3. haftama girdim bu hafta. evet kolay bir şey değil psikolojik olarak ama hepsi gelip geçiyo. bir sonraki gebeliği düşünüp mutlu oluyosunuz :)

Evet cok cok zor bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah. Kanamanız nekadar sürdü ve devlet hastanesinde mi yaptırdınız

Evet cok cok zor bir durum Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah. Kanamanız nekadar sürdü ve devlet hastanesinde mi yaptırdınız
15 gün sürdü ama kanama şeklinde değil lekelenme gibi oldu. çok aşırı kanama olmadığı sürece sorun yok. özelde yaptırdım ben. sonrasında da öyle ağrım falan olmadı çok şükür. sizi neden 1 hafta beklettiklerini anlayamadım. bebeğin size zarar verme ihtimali de olabiliyor. devlete mi gidiyorsunuz?

Özele gidiyorum. Bilemiyorum haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. Hangi şehirdesiniz ve nekadara yaptılar acaba kürtajı

Özele gidiyorum. Bilemiyorum haftaya kadar bekleyelim dedi doktorum. Hangi şehirdesiniz ve nekadara yaptılar acaba kürtajı
İstanbul'dayım ben ama gittiğim hastane çok pahalı bir hastaneydi. 7.300 falandı sanırım. aslında o kadar pahalı değil kürtaj ama dediğim gibi hastane çok pahalıydı. başka bi arkadaşım 5.000 e yaptırmıştı mesela

Merhaba benimde bebeğimin gelisimi durdu kürtaj dediler cuma günü operasyon bende 7+2 yim sonrası nelere dikkat ediyorsun neyapiyorsun en azından sonrası dikkat ediyim

Canım benimde adetime göre bebeğin 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı. Doktor gec döllenme falan dedi ama adet tarihimle uyusmuyordu. 6. Haftanın kanamam başladı kahverengi lekelenme seklinde ve 6+5 kalbi durmuş bebeğin ne oldugunu anlamadım bile ilk defa basıma geliyor kürtaj oldum sonrasında. 1 hafta oluyor su an. Tekrar aynı sey basıma gelecek diye korkar oldum ne yapmak gerekiyor böyle bir sey yasamamak için bilen birileri varsa yazsın

Merhabalar, bende 10 haftalık ikiz bebeklerime hamileydim 19 nisanda onları görmek için hastaneye gittiğimizde bebeklerin keselerinin bi önceki kontrole göre büyümediğini ve durumun sağlıksız olduğunu hamileliğin sonladırılması gerektiğini söylediler.Kontrollü yapılması için planlama yapmamız gerektiğini söylemişlerdi (kürtaj veya ilaçla düşük) . Ertesi gün için randevu verdiler ve ilaçla düşük olmasını sağlayacaklardı ancak o günün gecesinde evde düşük yaptım. Hayatımın en zor şeyiydi ve kimse doğal düşüğün nasıl olacağını söylememişti.Allahım kimseye yaşatmasın fiziksel olarak çok zor evet ama psikolojik açıdan daha da zor benim için.13 gün oldu bebeklerimi kaybedeli hala kanamam devam ediyor ama yaklaşık 4-5 gündür leke şeklinde.En az 3 ay bebek planlamamam gerektiğini 6 ay kadar beklemenin vücudumun toparlanması açısından daha iyi olacağını söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…