- 1 Mayıs 2024
- 350
- 155
- 30
Erken mi yumurtladık acaba ya niye böyle olduCanimm ben regl oldumsende durumlae nasıl umarım güzel haber alırız
Ya evet 3 gün önce oldu ama akıntıya göre daha geç olmam gerekiyordu.Yakaladigimi düşündüm ama yakalayamadım sanırım.Bu ay ovulasyon mu yapsam diye düşünüyorum kafam allak bullak yineErken mi yumurtladık acaba ya niye böyle oldu
Canım yerleşme kanaması olabilir mi yani her zamanki regl gibi miYa evet 3 gün önce oldu ama akıntıya göre daha geç olmam gerekiyordu.Yakaladigimi düşündüm ama yakalayamadım sanırım.Bu ay ovulasyon mu yapsam diye düşünüyorum kafam allak bullak yine
Yok canım ben baya regl oldum.Bilmiyorum ki nasıl degilmis demek kiCanım yerleşme kanaması olabilir mi yani her zamanki regl gibi miovülasyon kullanmak daha iyi olabilir ama nerdeyse ikişer günde bir denedik nasıl denk getiremedik anlamıyorum
Aynen canım artık önümüzdeki aylara bakacağızYok canım ben baya regl oldum.Bilmiyorum ki nasıl degilmis demek ki
O beni yoruyor kuzum ya hani çocuk için yapiyoruz ama robot gibi hissediyorum ben bir zaman sonraAynen canım artık önümüzdeki aylara bakacağızama yine de en garantisi regl bittikten sonra bir gün dolu bir gün boş yapmak illa ki yumurtlamayı tuttururuz diye düşünüyorum nasipse
AynıyızO beni yoruyor kuzum ya hani çocuk için yapiyoruz ama robot gibi hissediyorum ben bir zaman sonra
Amin canım.Yaptigindan da hoslanmiyorsun ki oldumu tuttu mu yok şu pozisyonda olsun çok yorucu.Evet bende hamile kaldığım ay yalan olmasın yumurtlama dönemi sadece ya 1 yada 2 kere olmuştu onda da hiç onemsememistim..diyeceklerim bu kadarAynıyızgerçekten düşünmeyi bırakmamız lazım bunu öğrenmemiz lazım bak ben bu ay 4-5-6-8-10 Aralık günlerini değerlendirdim takvime de hep işaretlerim, gerçekten bu ay zirve yani hamile kaldığım ay bile bu kadar yapmamışım yumurtlama zamanı iki kez yapmışım sadece. Demek ki kafaya takmamak gerekiyomuş çocuk için değil istediğin için yatağa gitmek gerekiyormuş. Afedersin bu ay o işi yaparken bile bunu düşünüyordum insan ne yaşadığını da anlamıyor o kadar berbat bi durum ki Allah sonumuzu hayır etsin
Ay gerçekten yorumsuzAmin canım.Yaptigindan da hoslanmiyorsun ki oldumu tuttu mu yok şu pozisyonda olsun çok yorucu.Evet bende hamile kaldığım ay yalan olmasın yumurtlama dönemi sadece ya 1 yada 2 kere olmuştu onda da hiç onemsememistim..diyeceklerim bu kadar
Evet evet yok şu pozisyon olsun yok o pozisyonda olmaz falan filan gerçekten delilikAmin canım.Yaptigindan da hoslanmiyorsun ki oldumu tuttu mu yok şu pozisyonda olsun çok yorucu.Evet bende hamile kaldığım ay yalan olmasın yumurtlama dönemi sadece ya 1 yada 2 kere olmuştu onda da hiç onemsememistim..diyeceklerim bu kadar
Kafamı çıkarıp fanusa koyasim varAy gerçekten yorumsuzdert belli çare belli ama biz düşüne düşüne filozof olcaz yakında
Evet evet bi tatile gidelim kafamız bizimle gelmesinKafamı çıkarıp fanusa koyasim var