- 26 Nisan 2020
- 42
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Kadertsdln78
-
Evet hemde o serefsizden her yerden engelledim numara değiştim . Kapıma kadar geldi izin alıp ya sen gel ya da ben gelirim eve dedi mecbur çıktım gittim yanına zorla yaptı bilerek hamile kalayım diye ilac ictim ama fayda etmedi . Şimdi de tehdit ediyor bebeği aldırırsan seni öldururum diyor bana . Hastaneyi bile aramış gittiğim gün o bebeğin babası benim sakin kürtaja izin vermeyin vs bir sürü şey adam bela oldu basımaÖnceki konularından hatırlıyorum seni hamilemi kaldın
Gitmeseydin zaten arayıp rahatsız ediyormuş evliymiş falan filanda bu adam dediklerine göre istismarda bulunmuş sana şikayet etseydin niye etmedin ki şimdiye kadarEvet hemde o serefsizden her yerden engelledim numara değiştim . Kapıma kadar geldi izin alıp ya sen gel ya da ben gelirim eve dedi mecbur çıktım gittim yanına zorla yaptı bilerek hamile kalayım diye ilac ictim ama fayda etmedi . Şimdi de tehdit ediyor bebeği aldırırsan seni öldururum diyor bana . Hastaneyi bile aramış gittiğim gün o bebeğin babası benim sakin kürtaja izin vermeyin vs bir sürü şey adam bela oldu basıma
Babadan izin alınıyor aileden değil evli olmasanız dahi babaya sorulurEvet hemde o serefsizden her yerden engelledim numara değiştim . Kapıma kadar geldi izin alıp ya sen gel ya da ben gelirim eve dedi mecbur çıktım gittim yanına zorla yaptı bilerek hamile kalayım diye ilac ictim ama fayda etmedi . Şimdi de tehdit ediyor bebeği aldırırsan seni öldururum diyor bana . Hastaneyi bile aramış gittiğim gün o bebeğin babası benim sakin kürtaja izin vermeyin vs bir sürü şey adam bela oldu basıma
Ne demek zorla gittim yanına ya zorla her halt yaptırılır size, hey allahım şöylelerine çocuk yerine iki gram akıl ver.Evet hemde o serefsizden her yerden engelledim numara değiştim . Kapıma kadar geldi izin alıp ya sen gel ya da ben gelirim eve dedi mecbur çıktım gittim yanına zorla yaptı bilerek hamile kalayım diye ilac ictim ama fayda etmedi . Şimdi de tehdit ediyor bebeği aldırırsan seni öldururum diyor bana . Hastaneyi bile aramış gittiğim gün o bebeğin babası benim sakin kürtaja izin vermeyin vs bir sürü şey adam bela oldu basıma
Önceki konularını okuyun ben denk gelmiştim yakınmıştı baya evli olduğunu öğrenmiş falansiz bekar misinz daha once evlndnz mi yas kac
Ben 2 ay önce oldum canım 15 dk bile sürmüyor 1 yada 2 saat yatırıyorlar hiç olmamış gibi yürüyüp çıkıyorsun hafif ağrılar oluyo o kadar zor değil aile izni gerekmiyor isteğe bağlı kürtaj diye raporluyorlarKendi isteği ile kürtaj olan var mı acaba ? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz ? Bekar olunca 18den büyük olunca aile izni istenmiyor sanırım ? Özel hastanede olan varsa özellikle bayıltıp mi yapıyorlar ücret ve kaç gün yatırıyorlar yardımcı olabilir misiniz ? ( gunahini ve sevabını sormuyorum ben )
Ama 1 buçuk ayı geçtiyse hiçbir yer almazKendi isteği ile kürtaj olan var mı acaba ? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz ? Bekar olunca 18den büyük olunca aile izni istenmiyor sanırım ? Özel hastanede olan varsa özellikle bayıltıp mi yapıyorlar ücret ve kaç gün yatırıyorlar yardımcı olabilir misiniz ? ( gunahini ve sevabını sormuyorum ben )
Arkadaşlar kınamayın hor görmeyin lütfen vardır haklı ve zorlu sebepleri anlayışla karşılayalım insanoğlunun başına herşey gelebilirKendine sahip çıkma piskopatın evine git evli olduğunu öğrendiğin halde rahatsız edil şikayette bulunma sonrada gel zorla yaptı kürtaj olucam
Benim bebeğimin kalbi durduğu için oldum tıbbi olarak geçtiKendi isteği ile kürtaj olan var mı acaba ? Süreç nasıl ilerliyor bilgi verir misiniz ? Bekar olunca 18den büyük olunca aile izni istenmiyor sanırım ? Özel hastanede olan varsa özellikle bayıltıp mi yapıyorlar ücret ve kaç gün yatırıyorlar yardımcı olabilir misiniz ? ( gunahini ve sevabını sormuyorum ben )
Kınamak değil benim ki bile bile ateşe atmak olmuş kendini bebeğin suçu ne o seçmedi heralde düşüncesiz ailesiniArkadaşlar kınamayın hor görmeyin lütfen vardır haklı ve zorlu sebepleri anlayışla karşılayalım insanoğlunun başına herşey gelebilir
Allah kime ne yazdıysa kulu onu yaşar o bebeğinde yaşayacağı buymuş tabii kimse ne annesini ne babasını nede yaşayacağı hayatı seçmez ama birde şöyle düşünün belkide annesi vazgeçecek yada Allah aldırmasına müsaade etmeyecek ve o bebek dünyaya gelicekKınamak değil benim ki bile bile ateşe atmak olmuş kendini bebeğin suçu ne o seçmedi heralde düşüncesiz ailesini
Orasını bilemem ama zaten doğru değil fake konuAllah kime ne yazdıysa kulu onu yaşar o bebeğinde yaşayacağı buymuş tabii kimse ne annesini ne babasını nede yaşayacağı hayatı seçmez ama birde şöyle düşünün belkide annesi vazgeçecek yada Allah aldırmasına müsaade etmeyecek ve o bebek dünyaya gelicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?