- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
- Konu Sahibi perikanadi
-
kesinlikle öyle burda yine iş güç derken vakit geçiyorEvet canım çalışıyorum.
Evde olsam çoktan sıyırırdım zaten
Amin amin amin inşallah..kesinlikle öyle burda yine iş güç derken vakit geçiyor
sana doyum olmaz canımcım
birbirimize çok şükür hamileyiz demek nasip olur inşallaah
yarın görüşmek üzere
Allah a emanet ol
Günaydın canım testi dün gece yaptımHer bünyede değişik oluyormuş ama doktorların genel kanısı 10 günde vücuttan atılıyormuş zaten etkisi.
Dene bakalım..
Sabah geldiğinde haberini bekliyor olacağım :)))
Günaydın canıım..Günaydın canım testi dün gece yaptım
Misafirlikte olduğum için 6 saat tuttum çişimi
Eve geldim geç saat sabahta erken kalkacam bu kadar tutamam dedim ve yaptım
Ovü hala aynı duruyor o değişmiyor gebelikte silik bir çizgi çıktı ama ovüden silik
Sanırım benim iğne etkisi daha geçmedi
Vee arkadaşın gazıyla öğlen eve gittim ve test yaptım arkadaşlar..
İğnenin 12. günündeyim.
Dün sabah hiçbişi göremediğim testte bu öğlen o silik ve pembe dediğimiz çizgiyi gördüm şükür..
Umarım dünkü test de doğrudur ki bugün gerçekten gebeliğin pembesidir..
Eki Görüntüle 2158902
Tabi ki gerçek gözle çok daha net görülüyor ben bu kadar netini çekebildim..
Yarın ve diğer gün de tekrarlicam testleri..
Koyulaşırsa Allah'ın izniyle gebeyim ..
Ya canım dün tamamen negatif olup bugün böyle çıkması normal mi diye düşünüyorum şimdi de..Canım gayet net hamilesin hayırlı olsun hatta hcg değerin de 50 civarı çıkar bu şekilde :)
Ya canım dün tamamen negatif olup bugün böyle çıkması normal mi diye düşünüyorum şimdi de..
Buldum bulanıyorum resmen :)
İyice kafayı yedim :)
Çok teşekkür ederim inşallah ya..
İki gün daha yapıcam testi koyulaşırsa içim rahat edecek :)
İkişer gün bekledin yani ay ben bekleyebilir miyim ki :)Daha iyi işte dün iğnenin sifirlandigini tespit ettin bugün çıkan kesin bebek :) bak ben sana kendi testimi atayım :) ilkinde 73 çıkmışti diğerlerini de 2ser gün arayla yapmaya devam ettim. Darısı başına
İkişer gün bekledin yani ay ben bekleyebilir miyim ki :)
Ne kadar güzel şey de mi bu his ya..
Çok heyecanlıyım :)
İnşallah canım.. Aminnnnnnn
Aynen senle aynı fikirdeyim..Beklemekten başka elden birşey gelmiyor ki canım değer 3binlere gelene kadar zaten kese gorunmez o yuzden doktor 2 günde bir kan tahlili isteyecek ben de delik deşik olacağıma test ile koyulasmayi takip edeyim dedim :)
En azından 5hafta dolsun ki hem kese hem yolk sac görünsün yoksa ay kimyasal mi ay boş gebelik mi diye diye stres olursun... 7. Hafta gitsen direkt kalbini de duyarsınız inşallah :)Aynen senle aynı fikirdeyim..
Ben de hatta tamamen koyulaşıp kesinleşirse 7. hafta felan doktora gidim diyorum durabilirsem :)
Gel sen bi de bana sor o kadar sabredebilecek miyim diye?En azından 5hafta dolsun ki hem kese hem yolk sac görünsün yoksa ay kimyasal mi ay boş gebelik mi diye diye stres olursun... 7. Hafta gitsen direkt kalbini de duyarsınız inşallah :)
Gel sen bi de bana sor o kadar sabredebilecek miyim diye?
Eşime bile hemen söylemeyi düşünmüyorum :))))))))
Aynen haklısın canım tüm olay netleştirmekte..Ben de sürpriz filan yapmayı düşünüyordum ama 5 dakika bile saklayamadım eşimdenbence ilk iş kan testi yapıp netleştir sonrasını da yavaş yavaş halledersiniz sırayla :)
Canım dün hiç yoktu diyorsunVee arkadaşın gazıyla öğlen eve gittim ve test yaptım arkadaşlar..
İğnenin 12. günündeyim.
Dün sabah hiçbişi göremediğim testte bu öğlen o silik ve pembe dediğimiz çizgiyi gördüm şükür..
Umarım dünkü test de doğrudur ki bugün gerçekten gebeliğin pembesidir..
Eki Görüntüle 2158902
Tabi ki gerçek gözle çok daha net görülüyor ben bu kadar netini çekebildim..
Yarın ve diğer gün de tekrarlicam testleri..
Koyulaşırsa Allah'ın izniyle gebeyim ..
günaydın canım evet sanki daha belirgin gibiGünaydın arkadaşlar..
Bugün 13. günüm..
Dün öğlen yaptım bugün sabah çok erken yaptım yani 24 saat bile geçmedi heyecandan..
Siz de karşılaştırın dünküne göre koyudur de mi ya?
Eki Görüntüle 2159231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?