- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
- Konu Sahibi perikanadi
-
Bilmiyorum ki canım. Doktorum 5 yumurtan var dedi. Hatta ona bile "yumurtaların az ama kaliteli" dedi :/Yalnız 5yumurta ile denemek çok büyük risk değil mi canım çoğul gebelik olabilir. Hakkında hayırlısı olsun.
Bilmiyorum ki canım. Doktorum 5 yumurtan var dedi. Hatta ona bile "yumurtaların az ama kaliteli" dedi :/
Sadece ikisinin boyutu 18-20 idi. Diğerleri 10-14-15 felandı.
Ayy o ihtimali göze mi almıştır doktorum yani ://///İnşallah besi birden döllenmemistir canım ya... Bence büyük ihtimalle hamilesin. İnşallah sağlıkla kucagina alırsın :) test günün ne zaman?
Ayy o ihtimali göze mi almıştır doktorum yani ://///
Ama haklı olabilirsin ya burda bir arkadaş da demişti sanki 3 yumurtadan sonra tedavi kesiliyormuş çoğul gebelik ihtimali artmasın diye. Bilmiyorum böyle içimde bi boşluk var sanki hayal kırıklığı olacakmış gibi :)
Normalde iğnenin etkisi sürüyormuş sanırım 12-13 gün kadar..
Ben de bu cuma bi kere yapayım diyorum erken de olsa :)
11. gün müüüü?Evet ben de burada klomenle dördüzleri olan birini gördüm :) hayırlısı olsun bakalım benim kardeşim de tedaviyle hamile şuan. İgnenin 11.gunu aşırı silik bir çizgi çıkmıştı öyle öğrenmişti. Darısı hayırlısıyla senin başına insallah canim
Evet canım ama çatlatma ignesinin etkisi de sürebilir o yüzden yanıltıcı olabilir. Kız kardeşim 10. Gün net tek çizgi görmüştü o yüzden 11 hayalet cizgi cikincaa emin olduk :) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah11. gün müüüü?
Off o zaman test günümü perşembeye mi çeksem..
Beklemek de zor :)
Çok teşekkür ediyorum amin. İsteyen kim varsa nasip olsun..
11. gün öğrenenler var aslında evet.. Ama işte bi de iğnenin etkisi ise fena depresyona girerim :)Evet canım ama çatlatma ignesinin etkisi de sürebilir o yüzden yanıltıcı olabilir. Kız kardeşim 10. Gün net tek çizgi görmüştü o yüzden 11 hayalet cizgi cikincaa emin olduk :) güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
11. gün öğrenenler var aslında evet.. Ama işte bi de iğnenin etkisi ise fena depresyona girerim :)
Ben perşembe cuma felan yapayım..
İnşallah güzel haber veririm :)
Amin amin inşallahDepresyona girecek birşey yok canım çok şükür bir evladın var demek ki hamile kalabiliyorsun :) en hayırlı zamanda gelecek inşallah ikinci minnoş da :)
bir sen değilsin canımBir ben değilim de mi bu tedaviyi gören?
Huuu
Her şeyimiz ne kadar da aynı ya..bir sen değilsin canım
bende çikolata kisti yani endometriozis hastasıyım
benim de 3,5 yaşında bir oğlum var ve 2 yıldır 2. yi istiyoruz ama olmuyor kistim yüzünden
bu ay da femara ve çatlatma iğnesi kullandım
benimde senin gibi 10. günüm
bekliyorum bakalım inşallah tutunmuştur bebeklerimiz
evet çok benzer canımHer şeyimiz ne kadar da aynı ya..
Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun canım?
İnşallah bebişlerimiz bizimledir.
Ben de cuma günü yapmayı düşünüyorum ama eczaneden normal test alıcam.evet çok benzer canım
dr cumartesiye kadar olmazsan test ver dedi canım
evde erken gebelik testim var
perşembe yapsam mı diyorum
kararsızım yani anlayacağın
bir de ovü testim var bir sürü
onunla da gebelik öğrenenler varmış nasıl oluyor bilmiyorum ama onu da yapabilirm kandan önce
Çok teşekkür ediyorum.Hakkında hayirlisi olsun , güzel haberlerini alırız insallah..Sonucu alırsan buraya yazarsın bekliyoruzzzz...
verirler canım ama böyle tek alınca biraz pahalıBen de cuma günü yapmayı düşünüyorum ama eczaneden normal test alıcam.
Onlardan isteyince erken gebelik testi diye onu da verirler mi acaba?
Cuma günü erken gebelik testi yapsam çıkar inşallah.
O zaman 4 gün daha beklicez..
Haberdar et beni erken test yaparsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?