• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj mecburiymiş yardımcı olur musunuz :(

Canım neyse ben çıkıyorum
Hadi sana iyi geceler
Allah rahatlık versin
Kafana takma hiç
Sen kendi sağlığını düşün ilk önce
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Doktora gittiğinde sonucu mutlaka bildir buraya yaz
Hadi öptüm snei şimdiden geçmiş olsun

Canım neyse ben çıkıyorum
Hadi sana iyi geceler
Allah rahatlık versin
Kafana takma hiç
Sen kendi sağlığını düşün ilk önce
Rabbim yar ve yardımcın olsun
Doktora gittiğinde sonucu mutlaka bildir buraya yaz
Hadi öptüm snei şimdiden geçmiş olsun
ayy ona hiç dayanamam gidicem canım çok sağol yaaa teşekkür ederim en azından ben görmeden bu daha hafifletici olabilir
cuma günü gibi ayarlamayı düşündüm ona göre haber veririm muhtemelen pazartesi gibi yazabilirim canım

cnm boş gebelikmi seninki benim su anda düşük kanam var ama benimki kimyasaldı yani kesede oluşmadı cnm inşalla kendinden düşer ben korkuyodum ama çok şükür rahat geciriyorum

cnm boş gebelikmi seninki benim su anda düşük kanam var ama benimki kimyasaldı yani kesede oluşmadı cnm inşalla kendinden düşer ben korkuyodum ama çok şükür rahat geciriyorum
ya malesef normal bir gebelik o yüzden tedirgin oluyorum zaten ama merve yle de konuşunca içim biraz daha rahatladı biraz daha iyi hissettim kendimi muhtemelen cuma günü yapıcam istemeden de olsa

ya malesef normal bir gebelik o yüzden tedirgin oluyorum zaten ama merve yle de konuşunca içim biraz daha rahatladı biraz daha iyi hissettim kendimi muhtemelen cuma günü yapıcam istemeden de olsa

cnm bikaç doktora gidip hepsindende aynı şeyleri duyduysan yapacak bişey kalmadı demekki npekala herhangi mudahale gerekmeksizin vucudun kendi atma ihtimali yokmu

cnm bikaç doktora gidip hepsindende aynı şeyleri duyduysan yapacak bişey kalmadı demekki npekala herhangi mudahale gerekmeksizin vucudun kendi atma ihtimali yokmu

zaten bugün almayı bile teklif etti doktor ama normal adet tarihim 20 ya da 22 si olduğu için onu bekleyeyim bari belki o zaman olur dedim çünkü ben üstüne görme denen olayı yaşadım kasım da adet oldum doktor da bekleyelim bakalım bi hafta dedi
ama kendisinin düşmesi durumu da çok zormuş arada kaldım işte böyle ama yok ben dayanamam sanırım gidicem
en azından bi bakılsın patoloji de bakalım sorun neymiş neden olmuş böyle bişi bebeğime onu öğreneyim en azından

sonucunu yazacağımı söylemiştim ama kötü günler geçirdiğim için bir türlü yazamadım.
bebeğim 9 haftalıktı ve gelişimi durduğu halde düşmedi ve onu aldırmak zorunda kaldım:(
genel anestezi altında yapılan bir işlem sonrasında bebeğim ve ben birbirimizden ayrıldık
doktorumun benim yapabileceğim bişi olmadığını söylediği zamandan beri daha iyiyim ilginize alakanıza çok teşekkür ederim

Back