Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim.sizlerden yardim istiyorum.14 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim. kayinvalidem yüzünden eşim bebeği aldirmak istiyo.ayni evde yasiyoruz kayinvalidemin yaptiklarindan biktim simdide cocugumun canini istiyo benden buna sebep olan o bende anneyim sonuçta evladimin canına nasil kiyabilirim sürekli kiskanclik ve ortaya farkli seyler atiyo en sonda bizi evden kovdu rabbimden sabir istiyorum lutfen fikirlerinizi bekliyorum
Sen güçlü bi kadınsın bu kayınvalidelerin genelleri boyle hiç korkma birşey yapamazlar 14 haft olmussun milyarları verseler hiçbir Dr suanda kürtaj yapmaz seni 10 haftada bile zor yapıyorlar imkansız sen sakin ol dua et Allah senin yanında merak etme kocana da gelince suanda anasının lafından cıkmıyo olabilir ama ultrasonda bi kez görsün yavrusunu kimse tutamaz onu baba olucak sonuçta Allah yardımcin olsun canımArkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim.sizlerden yardim istiyorum.14 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim. kayinvalidem yüzünden eşim bebeği aldirmak istiyo.ayni evde yasiyoruz kayinvalidemin yaptiklarindan biktim simdide cocugumun canini istiyo benden buna sebep olan o bende anneyim sonuçta evladimin canına nasil kiyabilirim sürekli kiskanclik ve ortaya farkli seyler atiyo en sonda bizi evden kovdu rabbimden sabir istiyorum lutfen fikirlerinizi bekliyorum
Ayri eve cikmayi az once kabul ettirdim cok şükür Allah yardimci oluyor ben bebegi cok istiyorum hepinize cok tesekkur ediyorum gercekten desteginiz oldu bana daha fazla cesaret aldim yardimlariniz icin tekrar tesekkur ederim
Ayri eve cikmayi az once kabul ettirdim cok şükür Allah yardimci oluyor ben bebegi cok istiyorum hepinize cok tesekkur ediyorum gercekten desteginiz oldu bana daha fazla cesaret aldim yardimlariniz icin tekrar tesekkur ederim
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim.sizlerden yardim istiyorum.14 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim. kayinvalidem yüzünden eşim bebeği aldirmak istiyo.ayni evde yasiyoruz kayinvalidemin yaptiklarindan biktim simdide cocugumun canini istiyo benden buna sebep olan o bende anneyim sonuçta evladimin canına nasil kiyabilirim sürekli kiskanclik ve ortaya farkli seyler atiyo en sonda bizi evden kovdu rabbimden sabir istiyorum lutfen fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?