kürtaj istemiyorum

ESA16

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
9
0
6
İstanbul
Arkadaslar merhaba ben araniza yeni katildim.sizlerden yardim istiyorum.14 haftalik hamileyim ve ilk gebeligim. kayinvalidem yüzünden eşim bebeği aldirmak istiyo.ayni evde yasiyoruz kayinvalidemin yaptiklarindan biktim simdide cocugumun canini istiyo benden buna sebep olan o bende anneyim sonuçta evladimin canına nasil kiyabilirim sürekli kiskanclik ve ortaya farkli seyler atiyo en sonda bizi evden kovdu rabbimden sabir istiyorum lutfen fikirlerinizi bekliyorum

canım öncelikle allah yardımcın olsun kurtaj istememen çok normal sakında yaptırma eşine duygusal baskı yap eğer aldırırsam rahim duvarı yapışabilir ve bidaha çocuk sahibi olamam bunu göze alamam de ayrıca ben bi anneyim onu istiyorum asla kürtaj olmam bunun vebalini nasıl taşıcaksın de yani elinden geldiği kadar duygusal davranmaya çalış çok üzüldüm ahh şu kayınvalideler allahtan hiç korkuları yok ya

Kaç gündür dilimde tüy bitti elimden gelenide yapmaya devam edicem bebegi aldirmak icin yasal süreyi zaten gectik şuan gerçekten riskli durumdayiz ama bu kadinin Allah korkusu kalmamis maddi durumumuz iyi degil bize destek cikacagina sokağa atiyoben kendimi gectim kendi evladina nasil yapiyo yaşli olsa anlatim yaşliligina veririm ama 40 yasinda oglunu benden kiskaniyo cok afedersin ama yattigimiz yataga yanimiza bile giriyo kendimi cok kötü hissediyorum sanirim psikologada gitmem gerekecek

Sen güçlü bi kadınsın bu kayınvalidelerin genelleri boyle hiç korkma birşey yapamazlar 14 haft olmussun milyarları verseler hiçbir Dr suanda kürtaj yapmaz seni 10 haftada bile zor yapıyorlar imkansız sen sakin ol dua et Allah senin yanında merak etme kocana da gelince suanda anasının lafından cıkmıyo olabilir ama ultrasonda bi kez görsün yavrusunu kimse tutamaz onu baba olucak sonuçta Allah yardımcin olsun canım

Teşekkür ederim şu durumu bir atlatabilsem sağlıklı bebekten başka bişey istemiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun

canım senın kendı aılen yakının bırı yokmu görüşmüyomusunuz onlara anlatsan durmunu zaten dedıkleri gıbı aldıramazsın artık 14 haftalık bebegı kocanda kusura bakmada ne ruhsuzmuş madem ıstemıyodu nıye korunmadı aldırma sakın bencede hem tehlıkeli çocuk cok güzel birsey kocanıda tehdıt et aldırmam ben dogurucam sen ıstemıyosan ısteme ben büyütürüm bır sekıldfln de esınle aran nasıl böyle desen ne der

istesenizde aldıramazsınız 14 haftalık bebek yasal olarak alınamaz, suçtur.

Bence eşini ikna etmen gereken konu ayrı bir eve çıkmak canım.
Ev üstüne ev olmaz. Ben de 2 3 ay kadar kayınvalidemlerle yaşadım. Ne kadar iyi bile olsalar aynı evde olmuyor.
Bebek konusuna gelince yasal süreyi aşmışsınız zaten aldıramazsınız.

Allah ıslah etsın nasıl bır ınsan k.valıdenız torununu aldırtmak ıstıyor canını ıstıyor ya esınız nasıl musade eder buna ,sakın pes etme ki arkadasların dedıgı gıbı 14 haftalık bebegı almazlar ,evladın ıcınde mucadele et hersekılde Rabbım boyle bır mucıze vermıs sıze.Allah yardımcınız olsun =(

ya yapmicaktınızz,yada cana kıymicaksınız bunu öğrenin artık !!!
biz olsun diye emek döküp,ağlamaktan yorulduk. cehaletttttttt

Ayri eve cikmayi az once kabul ettirdim cok şükür Allah yardimci oluyor ben bebegi cok istiyorum hepinize cok tesekkur ediyorum gercekten desteginiz oldu bana daha fazla cesaret aldim yardimlariniz icin tekrar tesekkur ederim

Ayri eve cikmayi az once kabul ettirdim cok şükür Allah yardimci oluyor ben bebegi cok istiyorum hepinize cok tesekkur ediyorum gercekten desteginiz oldu bana daha fazla cesaret aldim yardimlariniz icin tekrar tesekkur ederim

Allah yardımcın olsun valla çok zor ya benim kaynanam da 42 yasında o da kıskanıyo benden kocamı ama allah ım à şükür ki eşim pek samimi olmaz annesiyle ilk evlendiğimizde eşim annemlerle oturalım ii para toplar ev alırz dedi ben olmaz kirada oturalım ben annen le oturmam dedim kirada oturuyoruz ama daha rahatız böyle inşallah ayrı bi eve çıkarsınız hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Çok sevindim. Ayrı evde çok daha rahat olacaksınız.
Sürekli bir arada olmayınca kayınvaliden de eşini durmadan dolduramaz.

bence kimse karışamaz bebeğini istiyorsan sakın kimseye aldırma sonra pişman olursun çok üzülürsün de iş işten geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…