Kürtaj Fiyatları

En iyi kürtaj çeşitleri

• vakumlu

OY: 3 100,0%
  • cerrahi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

zeynepgural

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
1
-1
1
45
Kürtaj Fiyatları Ne Kadar ?

Vakumlu kürtaj fiyatları Türkiye'de farklılık gösterir.İstanbul ili için konuşursak genellikle özel hastanelerde 700 ile 1500 tl arasında değişiklik gösteren ücretler mevcuttur.Özel hastanelerde bölge bölge ve gebelik hafta sayısına göre değişiklik görülür.Hastanelerde uygulanan sabit bir vakumlu kürtaj ücreti yoktur , her hastanenin kendi fiyat politikası ayrıdır. kürtaj fiyatlarını gebelik hafta sayınızı biliyorsanız telefonla öğrenebilirsiniz.

Kürtajda Vakum Metodu

1990 - 1992 yılları arasında Amerikanın pensilvanya eyaletindeki en büyük obstetrik merkezinde bilimsel araştırması yapılmıştır .1. Vakumlu kürtaj olduktan sonra en az 3 ay tekrar gebelik sonlandırma işlemi olmaması gerekir kurtaj olmak için doğru zaman gebelik kesesinin ultrasonda görüldükten sonraki zamanıdır.Mutlaka Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı jinekolog tarafından yapılmalıdır.
Vakum yönteminin riskleri araştırılmış olup daha sonrasında yaşanacak hamilelikler için her hangi bir kötü bulguya rastlanmamıştır.Vakumlu kürtaj diğer yöntemlere göre en iyi alternatif olduğunuz söyleyebiliriz.Anestezisiz kürtaj olanlar varmıdır , olabilir ancak dayanması güç bir durum haline gelir bu yüzden sedo anestezi verilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ne saçma bir reklam Allah ıslah etsin sizi inşallah.
Sinirim tepeme çıktı.

Kürtajdan para kazanıp aile geçindiren 3-5 şerefsiz... Merkezlerini aradım bu konuyu açan iti sordum ofiste değilmiş nerede dedim kulübesinde dediler. Sizde haklısınız dedim kapadım telefonu....

Vay ve ciddiyette iş edebide mükkemmelmiş helal olsun!
Beddua etsen olmuyor, küfür etsen olmuyor böylelerine.
Ben burada sinir olduğumda kalıyorum sadece.

Kürtajdan para kazanıp aile geçindiren 3-5 şerefsiz... Merkezlerini aradım bu konuyu açan iti sordum ofiste değilmiş nerede dedim kulübesinde dediler. Sizde haklısınız dedim kapadım telefonu....

Bir hata oldu galiba, konuya mesaj yazanlari engellemek icin gelen bildirimde pro uye olmak icin verilen link buraya yonleniyor.

Bir hata oldu galiba, konuya mesaj yazanlari engellemek icin gelen bildirimde pro uye olmak icin verilen link buraya yonleniyor.

sağlık bakanlığına bu konuyu şikayet ettim. Kopya da bu link kalmış bakmadan diğer konuya link verince buraya yönlendirmiş. Düzeltmeyi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…