Kürtaj düşük

alamasemiaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
6
0
1
Kızlar vakumlu kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız, yardımcı olur musunuz

Kızlar vakumlu kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldınız, yardımcı olur musunuz
Ben de takip ediyor olacağım konuyu. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Ben mart sonu gibi korunmayı bırakacağım ama merak ediyorum bir problemi olan olmuş mu diye.

Merhabalar Konuyu görünce yardımcı olmak istedim ben iki defa kürtaj oldum vakumlu ilk gebelik boştu olduktan sonra bir ay tek korunduk doktor önerisi ile bir ay sonra adet olmuştum kürtaj olduğum tarihte ondan iki ay sonra hamile kaldım ama maalesef kalp atışı yoktu o yüzden tekrar kürtaj oldum ve aynı tarihte yine adet oldum ama bu sefer hiç korunmadim ve sekiz ay sonra hamile kala bildim bir kaç tanıdığım kürtaj oldu ve hiç korunmadilar ve o ayda hemen hamile kalıp sağlıkli gebelik ve doğum gerçeklestirdiler

Ben de takip ediyor olacağım konuyu. 25 Aralık'ta 12 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Ben mart sonu gibi korunmayı bırakacağım ama merak ediyorum bir problemi olan olmuş mu diye.
Çok geçmiş olsun, ben de 1 ay kadar korunduktan sonra düşünüyorum. Doktorunuz sorun olmadığını söylüyorsa geciktirmeyin bence, Allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah

Yaa geçmiş olsun öncelikle, umut verdiniz benim ilk gebeliğim çok güzel bir duyguydu 8. Haftada gittim bebek 5. Haftada kalmış gelişmemiş diye kürtaj oldum. Hemen yeri dolsun istiyor insan dua edin inşallah

Çok geçmiş olsun, ben de 1 ay kadar korunduktan sonra düşünüyorum. Doktorunuz sorun olmadığını söylüyorsa geciktirmeyin bence, Allah hepimize sağlıklı hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah
3 ay verdi. Kimi doktor 6 ay veriyor. 12 hafta düşük bir gebelik haftası değil sonuçta. Amiiin, inşallah
İncir havuç kürü deneyip hamile kalan var mı arkadaşlar
Ben hayıt macunu duydum çevremden, faydasını gören de oldu. Size tavsiyem çok araştırmanız. Sonuçta gebelikten birkaç ay öncesi de annenin kullandıkları önemli olabiliyor. Temiz içerikli ve zararsız şeyler kullanın olur mu

Teşekkür ederim hayıt tohumuna başlayacağım ben de , antibiyotikler bünyemi mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…