Gebeliğe Hazırlık Kürtaj / Düşük

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlusal tablet var. Adet söktürücü. Düşük yapmak için de kullanılıyormuş, ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Ben de tüp bebek yöntemiyle ile bebek yapmaya uğraşıyorum, ama olmuyor, kader

Doktora gidin o sizi yönlendirir ama keske biraz dikkat etseydiniz yazık değil mi o meleğe?

Bende cok istiyordum bebek sahibi olmayı ama eşimin uyuşturucu kullandığını ögrendim ve ayrılıyoruz belirsiz yaşam şartlarında bebeğe uygun geleceği tek başıma saglamayam yardiminiz icin tsk ederim

Bende cok istiyordum bebek sahibi olmayı ama eşimin uyuşturucu kullandığını ögrendim ve ayrılıyoruz belirsiz yaşam şartlarında bebeğe uygun geleceği tek başıma saglamayam yardiminiz icin tsk ederim
İsterseniz sağlarsınız da

Profilinize bakınca resimde hiç boşanacak gibi durmuyorsunuz. On haftayı geçmediğine göre kürtaj yaparlar. Sekiz haftalık bebek tarlusalla falan düşmez başka ilaçlada düşmez. Sizde ölebilirsiniz o yöntemlerle. Devlet hastanesi kürtaj yapmıyor diye biliyorum keyfi olarak. Yazık oldu meleğe artık kalbide atmaya başlamış bile çok yazık bizde bebek olsun diye yalvarıyoruz Allaha. İnşallah aldırmazsınız.

Buradaki insanlar bebek sahibi olmak için uğraşırken “istemsiz” hamile kaldığınızı söylemeniz abesle iştigal. Yazık bebeğe tarlusal ile düşük mü? Hangi çağda yaşıyorsunuz özele gidin Allah aşkına buraya da böyle şeyler yazıp insanların sinirini bozmayın rica ediyorum.

Lütfen bir daha düşünün.inşallah sonlandırmazsınız

Merhaba devlet hastanesi istenmeyen gebelikleri kürtaj yapıyor baba imzası gerekiyor sadece bir de ssk varsa çok düşük bir ücret ödüyorsun. Kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gitmelisin. Ayrıca düşük hapını hiçbir eczanede bulamazsın. Hastanede ebeler vajinal ve makattan olacak şekilde ilacı sana yerleştiriyorlar ve düşük başlıyor düşükten sonra parça kalmış mı riskine karşılık küretaj yapıyorlar. Geçmiş olsun.

ben ilk evliliğimde öyle bir hata yaptım boşanıyorum diye aldırdım bebeğimi ahh ahhh keşke şimdiki aklım olsaydı kıyarmıydım ona asla. ikinci evliliğimi yaptım şimdide ölüyorum bitiyorum evlat diye ama olmuyor. yine sizin kendi tercihiniz ama inanın ki çok çokkk pişman olacaksınız şuanda o ruh haliyle sağlıklı düşünemiyorsunuz bende öyleydim çünki. ama çok pişman olursunuz yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…