• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj/Düşük sonrası ovulasyon testi

Pinkylinda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
119
38
98
Merhaba kızlar, 7 ocakta 8+5 gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Aradan 20 gün geçince şeffaf akıntı olunca merakımdan ovulasyon testi yaptım. Testlerde hep bu şekilde çıkıyor. 14-20. Günlerde yumurtlama olur, 30-40. Günlerde adet görülür diye okudum ama sizce yumurtlama olmadı mı bende 😞

Eklentiler

• IMG_9175.jpeg
    IMG_9175.jpeg
    232,8 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba kızlar, 7 ocakta 8+5 gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım. Aradan 20 gün geçince şeffaf akıntı olunca merakımdan ovulasyon testi yaptım. Testlerde hep bu şekilde çıkıyor. 14-20. Günlerde yumurtlama olur, 30-40. Günlerde adet görülür diye okudum ama sizce yumurtlama olmadı mı bende 😞
Canım merhaba çatlama olmuş bence değerlendirebilirsin😊 bu arada test yapmadan 2 saat oncesi sıvı alımına dikkat ediyormusun o da etkiliyor ?

Canım merhaba çatlama olmuş bence değerlendirebilirsin😊 bu arada test yapmadan 2 saat oncesi sıvı alımına dikkat ediyormusun o da etkiliyor ?
Merhaba🙂 dikkat ediyorum ama kaç gündür böyle çıkıyor test gebelikten kalan hormon olabilir mi? Birde doktor kürtaj sonrası 5 ay korunun dedi:/ kürtaj sonrası direkt hamile kalıp sağlıklk doğuranları da okudum bilemedim açıkçası

Beta hcg baktırdınızmı ordan anlaşılır benim en son betahcg 20 çıkmıştı bir hafta sonrasındada adet olmuştum

Evde erken gebelik testi vardı onu yaptım tek çizgi çıktı 20. Günde. Kan verip de baktırmalı mıyım
Bence bir ay geçsin adet olmazsan baktırırsın bana doktorum öyle demişti birde ilk adetten sonra korunmana gerek yok dedi duruma göre değişiyor sanırım😬

Merhaba🙂 dikkat ediyorum ama kaç gündür böyle çıkıyor test gebelikten kalan hormon olabilir mi? Birde doktor kürtaj sonrası 5 ay korunun dedi:/ kürtaj sonrası direkt hamile kalıp sağlıklk doğuranları da okudum bilemedim açıkçası
Kürtajdan sonra ilk reglim yeni bitti sayılır. Muayene oldum. Doktorum gebelik düşünebilirsiniz dedi. 3 ay diyeni duymuştum da 5 ay da çok ya 😊
Benim de kürtajdan sonraki ay şeffaf akıntı geldi 2 hafta arayla 2 kere geldi. Yumurtlama mi diye düşündüm. Hatta ondan sonra ağrılarım olunca dedim gebelik mi oldu. Test yaptım pozitifti. Muhtemelen öncekinden kalan değerdi ya da bilmiyorum. 37. Gün adet oldum. Belki 3 hafta batma tarzı ağrilar , adet tarzı ağrilar çektim

Back