merhaba, ben 19 yaşındayım 3 gün önce kürtaj oldum. doktorum herhangi bir ağrı kesici kullansanız yeterli majezik alırsanız iyi olur demişti. günde 2 tane majezik alıyorum. ağrılarım çok değil, adet sancılarım daha fena oluyordu şimdiki ağrılarıma göre. ama bi endişem oldu sizlere danışayım dedim.
öksürürken kasığım acıyor biraz bugün olmaya başladı bu. 4-5 kez oldu gün içinde. gebeliğin devam etmesinden korkuyorum. kürtaj öncesinde bel ağrılarım vardı, göğsümde hissedilir bir şişlik vardı ama onlar yok şimdi. boşuna mı endişe yapıyorum? kasık ağrılarım dayanılır şekilde yani çok değil ve henüz 3. günündeyim kürtaj sonrasının. öksürürken kasık acısı ya da elinizi kasığınıza koyduğunuzda şişlik hissetmiş miydiniz kürtajdan sonra?
merhaba, ben 19 yaşındayım 3 gün önce kürtaj oldum. doktorum herhangi bir ağrı kesici kullansanız yeterli majezik alırsanız iyi olur demişti. günde 2 tane majezik alıyorum. ağrılarım çok değil, adet sancılarım daha fena oluyordu şimdiki ağrılarıma göre. ama bi endişem oldu sizlere danışayım dedim.
öksürürken kasığım acıyor biraz bugün olmaya başladı bu. 4-5 kez oldu gün içinde. gebeliğin devam etmesinden korkuyorum. kürtaj öncesinde bel ağrılarım vardı, göğsümde hissedilir bir şişlik vardı ama onlar yok şimdi. boşuna mı endişe yapıyorum? kasık ağrılarım dayanılır şekilde yani çok değil ve henüz 3. günündeyim kürtaj sonrasının. öksürürken kasık acısı ya da elinizi kasığınıza koyduğunuzda şişlik hissetmiş miydiniz kürtajdan sonra?
geçmiş olsun bu yaşta ne kürtajı
Kendi görüşüdür. Böylesi uygundur. Hayatta herşey olur.
Bugünleri çok düşünme ki ilerde üzülmeyesin. İnşallah ilerde güzel çocukların da olur.
Normaldir sancı canım. Bende 15 gün önce kurtaj oldum.hala da ara ara sancı oluyo.3-4gun sonra daha iyi hissedersin inşallah. Benimde ilk günler oksururken gülerken vs.agrim oluyordu daha çok. Antibiyotigi mutlaka kullan.agri kesiciyi cok almamaya calis bir de kesinlikle kendini usutmemeye çalış. Yaşında pek küçükmus gecmis olsun canimmerhaba, ben 19 yaşındayım 3 gün önce kürtaj oldum. doktorum herhangi bir ağrı kesici kullansanız yeterli majezik alırsanız iyi olur demişti. günde 2 tane majezik alıyorum. ağrılarım çok değil, adet sancılarım daha fena oluyordu şimdiki ağrılarıma göre. ama bi endişem oldu sizlere danışayım dedim.
ben kürtaj olduğum gün çok iyiydim , ertesi günde iyiydim, ama 3. gün sonrasında 15 güne kadar batma , saplanma tarzı ağrılarım oluyordu kasıklarımla, normaldir,
anormal olan duramayacak şekilde sancı olması ve durmayan kanama olduğunda parça kalma ihtimalinden dolayı dr. a gitmelisin,
kürtajdan 2 veya 3 hafta sonra bi şikayetin olmasa da mutlaka ve mutlaka kontrole git, ben gittim dr. bişy olmaz dedi bakmadı, başka dr.a gittim nasıl bakmaz yumurtalığın kocaman şişmiş iltihap dolmuş dedi, antibiyotik kullandım sonra amip oldum bağırsaklarım mahvoldu felan filan, hepsi uyuz ihmal dr.un yüzündendi,
mutlaka kontrole git ve üşütmemeye çalış.geçmiş olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?