Rabbim yardımcınız olsun inşallah biran önce sağlıklı bir evlat nasip etsin sizeGeçen sene aralık ayında oldum hala kalamadım:)
Doktorunu dinlemelisin ben 13 haftalık haftalık hamileydim ilk bebeğimdi kalbi durdu kürtaj oldum hiç regl olmadım gebe kaldım ama bana üç ay korun gibi birseyde dememiştiMrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben kürtaj dan sonra ne zaman hamile kaldınız hamile Kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim bende bir ay önce kürtaj oldum doktora gittim bir sorun yok 3 ay sonra deniye bilirsin dedi ben beklemek istemiyorum 3 ayda denemek istiyorum Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hamile kalmak için ne yapılmalı şimdiden cevap yazazn herkese teşekkür ederim
Allah sizden razı olsun amin Rabbim isteyen herkese versin.Rabbim yardımcınız olsun inşallah biran önce sağlıklı bir evlat nasip etsin size
Çok sevindim şuan hamile misiniz hâlâ benim doktorum sağlım için beklememi istiyor benim bebeğim 11+5 ti 17 gündür içimde ölmüş tü bilmiyordum iç kanama yapmıştı zaten doktora gidince hemen ameliyata alındılar şuan bile doktora gidince doktorum üzülme diyor sen ölümden döndün diyor bilmiyorum ben aşırı üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyorDoktorunu dinlemelisin ben 13 haftalık haftalık hamileydim ilk bebeğimdi kalbi durdu kürtaj oldum hiç regl olmadım gebe kaldım ama bana üç ay korun gibi birseyde dememişti
Cümlemizden Amin inşallahAllah sizden razı olsun amin Rabbim isteyen herkese versin.Bence de beklemeniz zaman kaybı doktor daha iyi bilir tabii ama:)
Benim anestezi altında olmustu bir hafta cok ozur dileyerek parca parca kanamamda olmustu sonra hic adet gormeden hamile kaldim ama doktorum korun demedi bana oldu şuan oğlum 7 yaşındaÇok sevindim şuan hamile misiniz hâlâ benim doktorum sağlım için beklememi istiyor benim bebeğim 11+5 ti 17 gündür içimde ölmüş tü bilmiyordum iç kanama yapmıştı zaten doktora gidince hemen ameliyata alındılar şuan bile doktora gidince doktorum üzülme diyor sen ölümden döndün diyor bilmiyorum ben aşırı üzülüyorum hiç aklımdan çıkmıyor
Bana doktorum iki ay demişti ama ben travma yaşadığım için korunmaya devam ettim.. 6 ay sonra kalmıştım ne yazık ki onunda sonu kürtaj oldu.Mrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben kürtaj dan sonra ne zaman hamile kaldınız hamile Kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim bende bir ay önce kürtaj oldum doktora gittim bir sorun yok 3 ay sonra deniye bilirsin dedi ben beklemek istemiyorum 3 ayda denemek istiyorum Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hamile kalmak için ne yapılmalı şimdiden cevap yazazn herkese teşekkür ederim
2 buçuk sene sonraMrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben kürtaj dan sonra ne zaman hamile kaldınız hamile Kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim bende bir ay önce kürtaj oldum doktora gittim bir sorun yok 3 ay sonra deniye bilirsin dedi ben beklemek istemiyorum 3 ayda denemek istiyorum Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hamile kalmak için ne yapılmalı şimdiden cevap yazazn herkese teşekkür ederim
Ben iki defa kürtaj oldum ilk kürtaj dan altı ay sonra kaldım oda kalbi durdu ikinci kürtajdan ise seki ay sonra hamile kaldım ilk kurtajda korunmustum ama ikincisinde korunmadimMrb arkadaşlar size bir sorum olacak ben kürtaj dan sonra ne zaman hamile kaldınız hamile Kalan arkadaşlar yazarsa sevinirim bende bir ay önce kürtaj oldum doktora gittim bir sorun yok 3 ay sonra deniye bilirsin dedi ben beklemek istemiyorum 3 ayda denemek istiyorum Kürtajdan sonra hamile kaldınız mı hamile kalmak için ne yapılmalı şimdiden cevap yazazn herkese teşekkür ederim
Maşallah Rabbim size bağışlasınBenim anestezi altında olmustu bir hafta cok ozur dileyerek parca parca kanamamda olmustu sonra hic adet gormeden hamile kaldim ama doktorum korun demedi bana oldu şuan oğlum 7 yaşında
Rabbim yardımcınız olsun inşallah çok üzüldümBana doktorum iki ay demişti ama ben travma yaşadığım için korunmaya devam ettim.. 6 ay sonra kalmıştım ne yazık ki onunda sonu kürtaj oldu.
Çok şükür yine olmuş sağlıkla büyütün inşallah2 buçuk sene sonra
Ben iki defa kürtaj oldum ilk kürtaj dan altı ay sonra kaldım oda kalbi durdu ikinci kürtajdan ise seki ay sonra hamile kaldım ilk kurtajda korunmustum ama ikincisinde korunmabu
Bir daha olmadı mı Rabbim sabır versin inşallahBen iki defa kürtaj oldum ilk kürtaj dan altı ay sonra kaldım oda kalbi durdu ikinci kürtajdan ise seki ay sonra hamile kaldım ilk kurtajda korunmustum ama ikincisinde korunmadim
Şu an yine gebeyim daha çok yeni amin inşallah teşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim yardımcınız olsun inşallah çok üzüldüminşallah rabbim tez vakitle sağlıklı bir gebelik nasip etsin
Amin rabbim size hayırlı gebelik nasip etsin insallahMaşallah Rabbim size bağışlasın
Oldu canım hamileyimBir daha olmadı mı Rabbim sabır versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?