• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj dan kac ay sonra hamile keldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Es1344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2018
30
6
86
28
Arkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...

Bende 43 gün sonra ilk adetimi oldum şuan bakalım bu ay ne olacak ben 3 yılık evliyim varikosel yüzünden bebeğimiz olmadı ama ameliyat sayesinde kalabilim rabbim herkese hayırlısını nasip etsin sanada canım

Bende 43 gün sonra ilk adetimi oldum şuan bakalım bu ay ne olacak ben 3 yılık evliyim varikosel yüzünden bebeğimiz olmadı ama ameliyat sayesinde kalabilim rabbim herkese hayırlısını nasip etsin sanada canım
Amin inşallah, çok zor zamanlardı kimse yaşamasın, düşmanım dahi olsa.. Bende 40 gün sonra regl olmuştum inşallah hepimiz sağlıklı bebekler doğururuz 😇

Kurtajdan 3 ay sonra hamile kaldim onuda düşürdüm ondan 6 ay sonra hamile kaldim Allahin izni ile sag salim dünyaya getrdim oğlumu

Benim doktorum kuretajdan sonda 1 adet dönemi bekle geçsin yeter daha beklemeye gerek yok demişti ama ben aynı şey olacak korkusuyla istemedim 9 ay bekledim ilk denediğim ay tekrar hamile kalmıştım.

gecen yıl mayıs ayında bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. 2 ay korunduk sonra bıraktık. Hala hamile kalmış değilim. Artık bir sorun mu var acaba diye düşünmekten kendimi alamaz oldum. Her ay acaba hamile kalmayı bekliyorum.

Bende aynı durumdayım 3 yıldır psikolojik Men cok kötüyüm rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin 🙁

Arkadaşlar eşimde varikosel vardı bundan 6 ay önce ameliyat oldu ve ben 3 ay sonra hamile kaldım ama kısa sürdü kesem bozuldu icin kürtaj oldum kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldınız yazar mısınız ...
Nisan 6 da bebegımın 7 haftalıkken kalbı durdu ve kürtaj oldum su an yıne hamıleyım bakalım bu bebeğim dunyaya gelebilecek mı

Nisan 6 da bebegımın 7 haftalıkken kalbı durdu ve kürtaj oldum su an yıne hamıleyım bakalım bu bebeğim dunyaya gelebilecek mı
Ay cok sevindim canım Rabbim inşallah bi terslik vermez bol bol su ic dinlen dikkat et kendine

Kızlar morelimiz yüksek tutalım inşallah olucak ben incir le havuc kürü yapıyorum yumurtaları besliyor ve büyütüyo ben hep düzensiz adet oluyorum bu kürü kullanınca düzenli oluyo yumurtaları zamanında catlatıyo

Ay cok sevindim canım Rabbim inşallah bi terslik vermez bol bol su ic dinlen dikkat et kendine
Bakalım öyle yapıyorum adete 5 gun varken degerim 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu su an 2 3 gun var daha adete inşallah yolunda gider her sey

Merhaba bende yaklaşık 2 yıldır evliyim 10 haftalıkken kalbi durduğu için 26 martta kürtaj oldum hala hamile kalamadm😔

Bakalım öyle yapıyorum adete 5 gun varken degerim 80 di bugun yıne kan verdım yarın alcam sonucu su an 2 3 gun var daha adete inşallah yolunda gider her sey
İnşallah hersey yolunda gider bende oructa hamile olduğumu öğrenmiştim 3 günüm gecmiş ti 60 cıkmıştı gec döllenme olmuştu 2 hafta sonra da kesem bozuldu cok ağladım cok üzüldüm[/QUOTE]

İnşallah hersey yolunda gider bende oructa hamile olduğumu öğrenmiştim 3 günüm gecmiş ti 60 cıkmıştı gec döllenme olmuştu 2 hafta sonra da kesem bozuldu cok ağladım cok üzüldüm
[/QUOTE]
Hayırlısı olsun cnm bu bebegımın dogacagı bıle bellı degıl Allaha bıraktım artık

Back