Kursta yardımcı anne olmak

Tweety009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
379
168
33
Hanımlar direk soruma geçiyorum. Kursta yardımcı anne olarak görev yapan varmı? Varsa biraz bilgilendirir misinizz? Neler yapılıyor nelere dikkat etmeliyim.

Hanımlar direk soruma geçiyorum. Kursta yardımcı anne olarak görev yapan varmı? Varsa biraz bilgilendirir misinizz? Neler yapılıyor nelere dikkat etmeliyim.
Yardımcı anne dediğiniz, bu görev de farklı birisi var ona yardımcı olacaksınız, umarım doğru anlamışımdır.

Okulda sizi bu göreve alan ilgili mercilere veya diğer görevli kişiye sorabilirsiniz.

Evt bir öğretmen yanına yardımcı öğretmen yada yardımcı anne diye de adlandırıliyor. Yapanlar varsa diye sormak istedim

Evt bir öğretmen yanına yardımcı öğretmen yada yardımcı anne diye de adlandırıliyor. Yapanlar varsa diye sormak istedim
Valla yapanlar çok zor olduğunu söylüyor, özel okul mu? BDV kısmında sınıf annesi olmak diye bir konu var oradaki yorumlara bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…