kursa giden varmı???

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
kızlar ben aklıma koydum halkeğitim merkezinde kursa katılmak istiyorum..halkeğitim merkezlerinde ücretsiz kursa katılan varmı???kurs nasıl??memnunmusunuz??öğretim güzelmi orada??elsanatlarından hangi bölümlere gittiniz birde??

bu arada hobi içinde gidenler olduğu için buraya açmak istedim konumu umarım yanlış olmaz..

Son düzenleme:
ben takı tasarımı ve ahşap boyama kurslarına gittim memnun kaldm tavsiye ederm:)

ben takı tasarımı ve ahşap boyama kurslarına gittim memnun kaldm tavsiye ederm:)

aynı günlerdemiydi ikiside??ya kendinmi desendir yada tasarımdır yapıyorsun yoksa hazıramı konuyorsun orada..bende takı düünüyorumda tasarımda arkası gelmyor:)

bende bir kursa gitmek istiyorum 3 aylık tatilde boş oturmak istemiyorum.en azından sosyalleşirim birazcık.
off ama karar veremedim ne kursuna gitsem ki

Bende 3 senedir ev mefruşatı,Yemek,Bilgisayar,Yazın Yüzme kursuna gittim Ortamın güzel olursa kopamıyorsun eğlenceli geçiyor

bende elişi mefruşat kursuna gidiyorum hafatada iki gün çok eğlenceli tavsiye edrim evde boş boş oturmaktan iyidir hem sosyalleşiyorsun hemde bişeyler öğrenip üretiyosun :KK6::KK6::KK6:

el sanatları ile ilgili kurslarda neler gösteriliyor???yani ortamı şimdiden sevdim anlatılanlarla fakat gösterilenleri merak ettim..

bende bir kursa gitmek istiyorum 3 aylık tatilde boş oturmak istemiyorum.en azından sosyalleşirim birazcık.
off ama karar veremedim ne kursuna gitsem ki[/QUOmTE]

müzikle aran iyi ise gitar vb. kursu var..yada ahşap boyama falan..bende nasıl öğretiyorlar,anlatım nasıl ondan kararsızım:)

kuaförlük kursuna gitmek istiyorum bende..giden var mı aranızda...konu sahibi arkadaşım belirledinmi yada gidiyomusun artık bi kursa??

olgunlaşma enstitüsünde moda tasarımı eğitimi görüyorum eğitimi cok kaliteli

X