- 12 Mart 2021
- 2.158
- 4.051
- 83
- Konu Sahibi Spagettisever
-
Kuaförlük veya saç ile ilgili bir kurs var ise bence ona gidin. Bu zamanda ticarette para var. Küçük esnaf gerçekten iyi kazanıyor. İleride mahalle arasında kuaför dükkanı bir yer açsanız en az ayda 20 bin kazanırsınız. Ki benim kuaförüm bunun en az 2 katını kazanıyor. Yaninda birkac yardımcısı da var tabi. Tek başına yapmıyor. Şu an 18 yaşında olsaydım kendi işimin patronu olacağım mesleklere yönelirdim. El işi zanaatları o alanda iyiyseniz her zaman az çok para getirir.Kızlar merhaba aslında nereye başlık açağımı bilemedim. Fikrinize ihtiyacım var. Hızla depresyona koşuyorum yoksa. Anaokulu öğretmeniyim uzun zamandır çalışmıyorum. Çocuğumu bırakacak kimse olmamasından, saatleri uymamasından, özel kreşlerin asgarinin yarısını vermesinden dolayı çalışmıyordum. Zaten artık velilerle uğraşmak zor geliyor, çocuklar değil aileler yoruyor. Evimin yakınında halk eğitim var Grafik,Animasyon, Muhasebe gibi kurslar var bu kurslara katılsam işime yararmı sizce? Bana bir katkısı olur mu? Yoksa başka kurslara mı baksam. Daha öncesinde farklı kurslara gittim, bomboş durmak istemedim bir kaç sertifikam var. Evden çalışmak istesem bu yeni kurslar işime yarar mı? Kızımın okul saatlerinde evde olurum. Çünkü okula bırakacak, alacak kimse yok.
Evet ama çok zaman var. Öğretmenlik okurken birde aöf okudum. Okul bitince tekrar aöf okudum. 3 üniversite diplomam var. Sonra evlilik çocuk derken. Çok üzülüyorum diplomalar hiç bir işe yaramıyor. Atanamıyorum, özel kreşler zaten dibe vurmuş durumda. ne olacak böyle. Belki bir fikir verebilirsiniz dedim. Çaresiz hissediyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Öyle bir sertifika alınca hemen iş bulabileceğinizi düşünmüyorum açıkçası. Siz kursa yazılır bitirir üstüne kendinizi geliştirip iyi bir seviyeye gelene dek zaten kızınız büyür tek başına okula gidip gelebilecek yaşa gelir nerdeyse.
Eğer bu konular üzerinde kendini geliştirir ve yazılım olayını da eklersen ciddi paralar kazanabilirsin. Allah yolunu açık etsinGrafik,Animasyon
Evet ama çok zaman var. Öğretmenlik okurken birde aöf okudum. Okul bitince tekrar aöf okudum. 3 üniversite diplomam var. Sonra evlilik çocuk derken. Çok üzülüyorum diplomalar hiç bir işe yaramıyor. Atanamıyorum, özel kreşler zaten dibe vurmuş durumda. ne olacak böyle. Belki bir fikir verebilirsiniz dedim. Çaresiz hissediyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Evden çalışabilirim ancak. Kızım büyüyene kadar. Bakacak kimse yok.Okula bıraksam, bitince. Okuldan alacak kimsem yok.Evden çalışmak istiyorsanız
İlginiz varsa yazılım kursuna falan gidin
Hangi bolumlerEvet ama çok zaman var. Öğretmenlik okurken birde aöf okudum. Okul bitince tekrar aöf okudum. 3 üniversite diplomam var. Sonra evlilik çocuk derken. Çok üzülüyorum diplomalar hiç bir işe yaramıyor. Atanamıyorum, özel kreşler zaten dibe vurmuş durumda. ne olacak böyle. Belki bir fikir verebilirsiniz dedim. Çaresiz hissediyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Anaokulu öğretmenliği, uluslararası ilişkiler ve adalet. Sosyoloji yi de yarım bıraktım.Hangi bolumler
Diliniz var mı ?Anaokulu öğretmenliği, uluslararası ilişkiler ve adalet. Sosyoloji yi de yarım bıraktım.
Aslında yolunuzun belli bir kısmını çizmissiniz. Bebek max 5 yaşında anasinifina başlar. O süreçte siz de kpss çalışın. 3 sene ,5 sene .. Başka sertifikayla vs uğraşacağınıza devlete atanın. Anasinifinda kendi okulunuza alırsınız çocuğu,sonra ilkokulu da o okulda bitirir . Sonrası zaten gelir.Evden çalışabilirim ancak. Kızım büyüyene kadar. Bakacak kimse yok.Okula bıraksam, bitince. Okuldan alacak kimsem yok.
Orta derece İngilizce ve Japonca var. Japoncamı biraz daha ilerletmek istiyorum. Japonca çok seviyorum çünkü. Ne yapacağımı bilemedim. Gerçekten bu dönemden çok gerideyim. Vizyonum daraldı evde durmaktan. Değerli fikirlerinizi önemsiyorum.Diliniz var mı ?
Dil olması avantaj aktif konusabiliyorsaniz çağrı merkezi dil fırsatları çok iyi maddi olarakta evden çalışıp iyi para kazanırsınız.Orta derece İngilizce ve Japonca var. Japoncamı biraz daha ilerletmek istiyorum. Japonca çok seviyorum çünkü. Ne yapacağımı bilemedim. Gerçekten bu dönemden çok gerideyim. Vizyonum daraldı evde durmaktan. Değerli fikirlerinizi önemsiyorum.
Finansal muhasebeye ek olarak muhasebe programi ogretiyorlarsa isinize yarar. Smmm ofislerinde is bulabilirsiniz ancak sartlar sacma sapan oluyor genelde. Ya yemek olmaz ya yol olmaz, ctesi yarim gun kesinKızlar merhaba aslında nereye başlık açağımı bilemedim. Fikrinize ihtiyacım var. Hızla depresyona koşuyorum yoksa. Anaokulu öğretmeniyim uzun zamandır çalışmıyorum. Çocuğumu bırakacak kimse olmamasından, saatleri uymamasından, özel kreşlerin asgarinin yarısını vermesinden dolayı çalışmıyordum. Zaten artık velilerle uğraşmak zor geliyor, çocuklar değil aileler yoruyor. Evimin yakınında halk eğitim var Grafik,Animasyon, Muhasebe gibi kurslar var bu kurslara katılsam işime yararmı sizce? Bana bir katkısı olur mu? Yoksa başka kurslara mı baksam. Daha öncesinde farklı kurslara gittim, bomboş durmak istemedim bir kaç sertifikam var. Evden çalışmak istesem bu yeni kurslar işime yarar mı? Kızımın okul saatlerinde evde olurum. Çünkü okula bırakacak, alacak kimse yok.
okul öncesine çok fazla alım oluyor bu ara bence bu sene kpss ye girin atanırsınız. öylesine girenler bile atandıEvet ama çok zaman var. Öğretmenlik okurken birde aöf okudum. Okul bitince tekrar aöf okudum. 3 üniversite diplomam var. Sonra evlilik çocuk derken. Çok üzülüyorum diplomalar hiç bir işe yaramıyor. Atanamıyorum, özel kreşler zaten dibe vurmuş durumda. ne olacak böyle. Belki bir fikir verebilirsiniz dedim. Çaresiz hissediyorum. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?