Kürlerden şifa bulanlar

ahh kızlar ah bu 2. seferki tüp bebekte o kadar umutluydumki herşey çok güzel gitmişti iki tane yavrumu koymuşlardı göbeğime o kadar sevindimki duyunca ikitane koyduklarını biri tutmasada diğeri tutar diyodum olmadı işte nasip elimden bişey gelmiyo üzülmekten başka.elim hiç bişeye varmıyo bazen sadece boş oturup saattlerce kalmak istiyorum öyle hiç bişey yapmak istemiyorum çaresizlik kadar can acıtan bişey yok .neyseki elhamdülillah inançlı insanlarızda rabbimize sığınıyoruz ondan sabır diliyoruz.Allahtan ümit kesilmez sadece sabırla bekliyorum...

canım geçmiş olsun allah sabırlar versin inşallah allahtan ümit kesilmez canım duanın gücüyle herşey olur inşallah...

canim hic ümidini yitirme. Allahim o kadar büyük ki herseyin en iyisini o bilir. beni hatirladin mi bilmem buraya bir iki kere yyazmistim . siz birdaha yazmayinca bende girmedim.

hamileyimmmmm. Allahim biliyor zamanini. bize sadece sabretmek düsüyor. sadece ondan istiyoruz sadece ona yalvariyoruz sakin yilma sakin caresiz hissetme. seninde bir zamanin var.

ve konu actim belki faydalananlar olur diye http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547938-nasil-hamile-kaldim.html

allahim sana da insallah tez vakitte bir melek versin insallah. bütün isteyenlere, bebegim olsun diye yalvaran herkese ver yarabbim

canım benim çok sevindim ya hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.neler yaptın nasıl oldu anlatsana biraz sebep neydi

canım geçmiş olsun allah sabırlar versin inşallah allahtan ümit kesilmez canım duanın gücüyle herşey olur inşallah...

öyle canım dualarla rabbimizden isteyecez inşallah bizde tez vakitte hamilelik haberimizi alırız Allah yardımcımız olsun sen neler yapıyosun kür falan yada ilaç kullanıyomusunuz sebep neydi

Eüzübillahimineşşeytaniracimbismillahirrahmanirrah im

Ey büyük Allahım listede adı geçen bütün arkadaşlarımıza senin katından hayırlı bi evlat nasip edersin inşallahh

evrim şükürler olsun topiğimizin ilk hamilesi
niday bi mucize oldu rabbimden hamilelik haberini aldık
haver çok şükür hamile tekrar kavuştu bebeğine
siyahkuğu tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah
şşahin83 tez vakitte hakkında hayırlı olan bir evladı olur inşallah
selbu hakkımda hayırlısı olsun bigün bende bebeğime kavuşurum inşallah

HAMİLELERİMİZ İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA..HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİNDE SENİN O YÜCE KATINDAN TERTEMİZ NESİLLER NASİP EDERSİN İNŞALLAH BİZE SENİN GÜCÜN HERŞEYE YETER,ŞÜPHESİZKİ DUALARI İŞİTENSİN .AMİNNNN

kızlar bu liste bizim topiğimize uğurlu geliyo Allahın izniyle .unuttuğum isimler varsa söyleyin yazıyim dalgınım çünkü unutabilyorum.

canım allah sabır versin.herşeyin hayırlı bir vakti var.demekki bizler için o hayırlı vakit hala gelmemiş.bizim sabredip, dua edip beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok.
bu gece kadir gecesi inşallah bu mübarek gecede birbirimiz için dualar edip rabbime yalvararak geçirelim.niyet hayır olunca akıbet de hayır olur inşallah.rabbim inşallah bizleride meleklerimize kavuşturur.

öyle canım dualarla rabbimizden isteyecez inşallah bizde tez vakitte hamilelik haberimizi alırız Allah yardımcımız olsun sen neler yapıyosun kür falan yada ilaç kullanıyomusunuz sebep neydi

canım bu mübarek gecede inşallah bizim dualarımız da kabul olur. benim eşimin sperlerinde ileri hızında ve dna sında sorun var. o şimdi proxeed plus ,klomen,ace selenyum ve keçibonuuzu suyu ,ısırgan ve deve dikeni çayı bal ,polen kullanıyo.bu tedavi sırasında ben de tekrar kontrele gideyim dedim gittiğimde prolaktin hormonum yüksek olduğunu öğrendim iki aydır ilaç kullanıyorum bebek deneyemiyoruz 1 ay daha kullancakmışım hayırlısı bakalım 1-2 aydaha deneyip aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz..allah yar ve yardımcımız olsunn ....

bende baslamayı dusunuyorum canım bu kürlere faydasını cok okudum umarım ıse yarar bebişlerimze bir an önce kavuşurus :)

benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı hatta çok yüksek 140 larda falan dostinex kulandım 2 ay düştü senin ilacın adı nedir eğer aynıysa bu ilacın zararı yokmuş hamiileyken bile kullanılıyo devlet doktorda bunu söyledi tüp bebek merkezindekide zaten bu ilacı kullanırken tüp bebek yapıldı bana.hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah

benim 45 ti canım dostinex benimki de ama doktor hamile kalma dedi düşük falan oluyor diye sanırım çünkü burada prolaktini yüksek olanlar forumunu all takip ediyorum orada hamile kalanlar düşük yapmış genelde... rabbim ne verirse hayırlısını verir inşallah bize de gönlümüzden geçenleri verir...

benim düştü prolaktin seviyem hemde 0.3 lere ama bırakınca geri çıkıyo şuan eşime keçiboynuzu kürü başlamak istiyorum ama fsh yüksek içiremiyorum oysaki çok faydalı bi kür bununla çok kişi hamile kaldı evrimde bunu denedi şimdi netten baktım erkeklere arısütü bal polen karışımıda çok iyiymiş denemek istedim ama sürekli yemesi lazım iki ay falan eşimde bi müddet sonra yemek istemiyo boşa gidiyo hep .erkek infertilesi çok zormuş sayı yükseliyo biraz ama önemli olan kalite..

canım benim çok sevindim ya hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.neler yaptın nasıl oldu anlatsana biraz sebep neydi
Canim yazima dikkat etmedin sanirim konu actim demistim orda hersey yaziyo simdi telefondan bulamiycam ama sen "nasil hamile kaldim " diye ara bulursun herseyi yazdim

gödüm canım sayfanı geçen hafta.hatta beyendim azmedip bişeyler için uğraşınca Rabbim mükafatını veriyo.

kızlarrrr.. bu soğan kürü nasıl yapılıyo bilgi verir misiniz acaba günde ne kadar kullanılıyo? benmde adet sancılarm oluyo kistim vardı ama kucuck kalms dedı doktr cocukta ıstıyoruz ne zamadr ama henuz ortda bısey yok

canım benim sana tam cevap yazıyodum hamile olduğunu öğrendim Allah analı babalı büyütsün kucağınada almayı nasip etsin inşallah

ne mutlu size hamile kalanlara ... ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE
BANADA NASİP ETSİNNNN ... 1 yıldır sağlıklı şekilde bebek bekliorum ama olmuor bir ara prolaktin yüksekti dostinex içtim ve hala içiorum onun yanı sıra folik asit içiorum yumurtlama günlerim doluo geçior ama RABBİM vermior (
soğan kürüne bende başlıcam artık

canım benim sakın rabbim vermiyo diyip isyan etme emin ol vermemesindede büyük bir hikmet var hasta yada sakat doğsa dahamı iyi olurdu sabredecez Allahtan gelen herşeyi sabırla karşılayacaz.Biliyorum çok zor hatta şu aralar bende zor günler geçiriyorum yeniden tedaviye yada yeni bile ilaca başlamaya takatim yok çok yoruldum ama yineden çok şükür halimize..İnşallah rabbim bizlerede veririreli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlatlar. eşinde problem varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…