ahh kızlar ah bu 2. seferki tüp bebekte o kadar umutluydumki herşey çok güzel gitmişti iki tane yavrumu koymuşlardı göbeğime o kadar sevindimki duyunca ikitane koyduklarını biri tutmasada diğeri tutar diyodum olmadı işte nasip elimden bişey gelmiyo üzülmekten başka.elim hiç bişeye varmıyo bazen sadece boş oturup saattlerce kalmak istiyorum öyle hiç bişey yapmak istemiyorum çaresizlik kadar can acıtan bişey yok .neyseki elhamdülillah inançlı insanlarızda rabbimize sığınıyoruz ondan sabır diliyoruz.Allahtan ümit kesilmez sadece sabırla bekliyorum...
canim hic ümidini yitirme. Allahim o kadar büyük ki herseyin en iyisini o bilir. beni hatirladin mi bilmem buraya bir iki kere yyazmistim . siz birdaha yazmayinca bende girmedim.
hamileyimmmmm.Allahim biliyor zamanini. bize sadece sabretmek düsüyor. sadece ondan istiyoruz sadece ona yalvariyoruz sakin yilma sakin caresiz hissetme. seninde bir zamanin var.
ve konu actim belki faydalananlar olur diye http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/547938-nasil-hamile-kaldim.html
allahim sana da insallah tez vakitte bir melek versin insallah. bütün isteyenlere, bebegim olsun diye yalvaran herkese ver yarabbim
canım geçmiş olsun allah sabırlar versin inşallah allahtan ümit kesilmez canım duanın gücüyle herşey olur inşallah...
ahh kızlar ah bu 2. seferki tüp bebekte o kadar umutluydumki herşey çok güzel gitmişti iki tane yavrumu koymuşlardı göbeğime o kadar sevindimki duyunca ikitane koyduklarını biri tutmasada diğeri tutar diyodum olmadı işte nasip elimden bişey gelmiyo üzülmekten başka.elim hiç bişeye varmıyo bazen sadece boş oturup saattlerce kalmak istiyorum öyle hiç bişey yapmak istemiyorum çaresizlik kadar can acıtan bişey yok .neyseki elhamdülillah inançlı insanlarızda rabbimize sığınıyoruz ondan sabır diliyoruz.Allahtan ümit kesilmez sadece sabırla bekliyorum...
öyle canım dualarla rabbimizden isteyecez inşallah bizde tez vakitte hamilelik haberimizi alırız Allah yardımcımız olsun sen neler yapıyosun kür falan yada ilaç kullanıyomusunuz sebep neydi
canım bu mübarek gecede inşallah bizim dualarımız da kabul olur. benim eşimin sperlerinde ileri hızında ve dna sında sorun var. o şimdi proxeed plus ,klomen,ace selenyum ve keçibonuuzu suyu ,ısırgan ve deve dikeni çayı bal ,polen kullanıyo.bu tedavi sırasında ben de tekrar kontrele gideyim dedim gittiğimde prolaktin hormonum yüksek olduğunu öğrendim iki aydır ilaç kullanıyorum bebek deneyemiyoruz 1 ay daha kullancakmışım hayırlısı bakalım 1-2 aydaha deneyip aşılamaya geçmeyi düşünüyoruz..allah yar ve yardımcımız olsunn ....
benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı hatta çok yüksek 140 larda falan dostinex kulandım 2 ay düştü senin ilacın adı nedir eğer aynıysa bu ilacın zararı yokmuş hamiileyken bile kullanılıyo devlet doktorda bunu söyledi tüp bebek merkezindekide zaten bu ilacı kullanırken tüp bebek yapıldı bana.hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
benim 45 ti canım dostinex benimki de ama doktor hamile kalma dedi düşük falan oluyor diye sanırım çünkü burada prolaktini yüksek olanlar forumunu all takip ediyorum orada hamile kalanlar düşük yapmış genelde... rabbim ne verirse hayırlısını verir inşallah bize de gönlümüzden geçenleri verir...
Canim yazima dikkat etmedin sanirim konu actim demistim orda hersey yaziyo simdi telefondan bulamiycam ama sen "nasil hamile kaldim " diye ara bulursun herseyi yazdimcanım benim çok sevindim ya hayırlısı olsun inşallah eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsun inşallahhh.neler yaptın nasıl oldu anlatsana biraz sebep neydi
kızlarrrr.. bu soğan kürü nasıl yapılıyo bilgi verir misiniz acaba günde ne kadar kullanılıyo? benmde adet sancılarm oluyo kistim vardı ama kucuck kalms dedı doktr cocukta ıstıyoruz ne zamadr ama henuz ortda bısey yok
ne mutlu size hamile kalanlara ... ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE
BANADA NASİP ETSİNNNN ... 1 yıldır sağlıklı şekilde bebek bekliorum ama olmuor bir ara prolaktin yüksekti dostinex içtim ve hala içiorum onun yanı sıra folik asit içiorum yumurtlama günlerim doluo geçior ama RABBİM vermior(
soğan kürüne bende başlıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?