How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kürlerden şifa bulanlar

evrim82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
601
7
66
Ankara
Arkadaşlar 1.5 yıldır bebek sahibi olamıyoruz. 20 gün önce öğrendik ki eşimde infertilite var ve ilaçlarının yanısıra keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Ben de çok büyük bir problem yok ama ben de bugün soğan kürüne başladım. Merak ettiğim bu kürleri kullanıp hamile kalanların hikayeleri. Bizlerle paylaşır mısınız? Ne kadar süre bebek sahibi olamadınız, rahatsızlığınız ne idi ve ne kadar sürede şifa buldunuz, meleğinize kavuştunuz. Hadi bizlere umut olun...

slm canım ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın benım esımde sperm sayısı düşüktü dogal yolla kalamadım 3 asılama gecırdık tutmadı sonra dogal yoldan denemelere devam ettık artık tüpbebek yapsakmı derken kecıboynuzu kürünü uygulasakmı dedık spermıyogram yaptırdık sayı 8 mılyondu küre basladık 3 hafta sonra hamıle kaldım
ama kürlemı kaldın kesın dersen bısey dıyemem cünkü kür sırasında tekrar sperm tahlılı yaptırmadık sımdı ıkıncı cocuk ıstıyoruz spermler ne durumda bılemıyorum yıne denedık 3 ay kadar yaptık kürü ama 2 aydır olmadı yanı olcagı varsa kürler vesılemı oluyor kesın oluyormu dıyelım orası muaamma ama kecıboynuzukürünün sperm sayısını arttırdıgını görenler cok sayıda denemekte fayda var sogan kürü hakkında bılgım yok

slm canım ınsallah en yakın zamanda hamıle kalırsın benım esımde sperm sayısı düşüktü dogal yolla kalamadım 3 asılama gecırdık tutmadı sonra dogal yoldan denemelere devam ettık artık tüpbebek yapsakmı derken kecıboynuzu kürünü uygulasakmı dedık spermıyogram yaptırdık sayı 8 mılyondu küre basladık 3 hafta sonra hamıle kaldım
ama kürlemı kaldın kesın dersen bısey dıyemem cünkü kür sırasında tekrar sperm tahlılı yaptırmadık sımdı ıkıncı cocuk ıstıyoruz spermler ne durumda bılemıyorum yıne denedık 3 ay kadar yaptık kürü ama 2 aydır olmadı yanı olcagı varsa kürler vesılemı oluyor kesın oluyormu dıyelım orası muaamma ama kecıboynuzukürünün sperm sayısını arttırdıgını görenler cok sayıda denemekte fayda var sogan kürü hakkında bılgım yok

Canım paylaşımın için çooook tşkler. Vallahi kürler dediğin gibi vesile, ama çok faydalı vesileler. Rabbim bana 1.yi sana da 2.yi en kısa zamanda nasip eder inşallah. Soğan kürünü duymadım demişsin, ben onu da uyguluyorum dediğim gibi, bugün 4. günüm, sen de soğan kürünü deneyebilirsin. O da çok faydalı diyorlar...

ınsallah canım en kısa zamanda olur sogan kürü uygulayanlar var duydum bende soganı kaynatıp suyunu ıcıyolar sanırım ıyyyy pek cazıp gelmıyor :19:

ınsallah canım en kısa zamanda olur sogan kürü uygulayanlar var duydum bende soganı kaynatıp suyunu ıcıyolar sanırım ıyyyy pek cazıp gelmıyor :19:

Amin inşallah canım. O kadar kötü değil, ılıkken bi dikişte içiyorun, ben üzerine de yarım çay kaşığı bal yiyorum, hiç kötü tat kalmıyor.

Son düzenleme:
Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden:

SORU :
hocam.bu ay aşılama yapıcaz eşimin sperm sayısı 40 milyon hareketliliğinde doktor yavaşlama var dedi aşılama yapmadan önce soğan kürünü ve incir kürünü uygulayacağım aşılama uygulanırken bu kürleri yapmamın bir sakıncası var mı bunu öğrenmek istiyorum.bilgileriniz için çok teşekür ederim
CEVAP :
Bir sakıncası yoktur. Aksine faydası var. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU : Merhabalar, bir sorum olacak; bana bir kaç ay önce pco teşhisi kondu aynı zamanda hipoglisemim var. soğan kürü uyguladım 1 ay ancak bazı sitelerde hipoglisemisi olanlar soğan kürü uygulamasın diyor, doğru mu? Ne yapmalıyım?
CEVAP : Soğan kürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ancak, soğan kürü uygulamak isteyen hipoglysemi hastalarının, soğan kürünü uyguladıkları günlerde, hergün bir adet ortaboy haşlanmış patates tüketmelerini önermekteyim. Soğan kürü ile haşlanmış patates tüketimi arasında enaz 2 saat fark olmalıdır. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU :
pcos hastasıyım ilk kürüm bitti ama hala sonuç yok. soğan bende işe yaramadı ne yapmalıyım, lütfen cevap yazın. başka kür var mı tavsiye edeceğiniz?
CEVAP :
Soğan kürü, pcos (poly kistik over sendromu) durumunda çok çok etkili bir yardımcı tedavidir. Ancak, hekiminize danışarak sizdeki yumurtalık kistinin farklı bir kist olup olmadığını öğreniniz. Örneğin, "dermoid" kist ise soğan kürü etkili olmayacaktır.

Size başka bir örnek vermek istiyorum. Her iki kadından birinin memesinde oluşan fibrokistlere karşı brokoli kürü mükemmel bir yardımcı tedavi sunmaktadır. Ancak, memedeki kist "solid" ise, bu taktirde de brokoli kürü etkili değildir. Farklı bir kür önermekteyim. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU :
Öncelikle sizin gibi bir değere sahip olmak gerçekten çok güzel.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN BİR SORUM OLACAK.BURADA VERDİĞİNİZ KÜRLERİ BERABER KULLANABİLİRMİYİZ MESELA İNCİR VE SOĞAN KÜRÜNÜ BERABER kullanabilirmiyiz.cevabınızı bekliyorum tekrar teşekkürler
CEVAP :
Beraber kullanılmaz. ÖNCE soğan kürü tamamlanınca arkasından İNCİR kürünü uygulayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU :
bir çok internet sitesinden çikolata kisti için soğan kürünü uygulayanların bu kürden pek fayda görmedikleri yazılıyor bu sitede hiç fayda görmedim diyen yok. neden?
CEVAP :
Hiç bir kür için %100 garanti yoktur. Soğan kürü özellikle pcos, miyom ve adet düzensizliklerinde etkilidir. Çikolata kistine karşıda yardımcıdır, ancak pcos ve miyomda olduğu kadar etkili değildir.
---
SORU :
Hocam, soğan kürünü geçen ay denedim ve sonuç adet oldum şimdi hamilelikten şüpheleniyorum ama soğan kürüne de başlamam gerekiyor eğer hamileysem ve soğan kürüne başlarsam olumsuz sonuç oluşturur mu? Saygılar,sevgiler..
CEVAP :
Soğan kürüne başlayabilirsiniz. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız.
---
SORU :
merhaba hocam hamile kaldığını bilmeden soğan kürüne devam etmek hamileliğe zarar verir mi?
CEVAP :
Hayır. Vermez. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırınız. genel olarak hamile kalındıktan sonra hiçbir kür önermiyorum. Hekim önerisi hariç. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU : merhaba hocam öncelikle sizden ALLAH razı olsun ALLAH sizin gibi hocaları başımızdan eksik etmesin keçiboynuzu kürünü söylediğiniz gibi 3 ay boyunca kullandım ve etkisini gördüm açıklamanızda sonraki aylarda zaman zaman bu küre devam etmemiz gerektiğini söylemiştiniz zaman zaman derken neyi kastettiğinizi öğrenebilirmiyim. yani sonraki aylarda yine aynı şekilde 3 ay boyunca mı yapacaz yoksa mesala ayda bir keremi yani nasıl yapacaz..

CEVAP : Her ay bir hafta boyunca günde 2 defa uygulamanız yeterlidir. Sağlığınız daim olsun
---
SORU : iyi akşamlar sitedeki hamile yazılarını okudukça sıkıntıya düşüyorum ne zaman ben de hamile kalacam ve ne zaman hamileyim diye bende yazacam ben de 4 kür oldu kullanıyorum inşaallah herkeste işe yaradığı gibi bende de işe yarar.... ben de bir işe yaramadı sonuç alamadım.

CEVAP : Kürleri 7-8 kez kullanmak gerekebilir. Ancak eşinizin de kür kullanması gerekebilir. Çoğu zaman spermsayısı normal olmasına rağmen, spermin akrozom aktivitesi düşük ise, yumurtayı döllemesi mümkün olmayabilir. Bu nedenle erkeğin de kür kullanmasını öneririm
---
SORU :
iyi aksamlar sizin önerdiginiz keciboynuzu kürünüzü uyguladim 3 ay boyunca ama bir netice alamadim herkesin mutlu e-mailerini okuyorum. bana devam etmemi tavsiye edermisiniz ?cevabinizi bekliyorum
CEVAP :
Merhaba, bir dönem daha uygulayabilirsiniz. Ancak, eşinizinde 20 gün incir kürü uygulamasını tavsiye ederim. Sağlıklı günler dilerim.
---
SORU :
MERHABA PCOS HASTAYIM DOKTORUM METFORMIN KULLANMAMI TAVSIYE ETTI KULLANMAYA BASLADIM FAKAT SU AN SIZIN SOGAN KURUNUZU DENEMEK ISTIYORUM SIZCE IKISI BIR UYGULAMAM SAKINCALAMI OLUR TESEKKURLER
CEVAP :
Aynı anda (eş zamanlı) olarak hem metamorfin ilacını hem de soğan kürünü uygulamayınız. Önce hekiminizin önerdiği ilacı kullanınız. Eğer, ilaçtan sonuç almazsanız, soğan kürünü uygulayınız. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU : Hocam ben 10 yıllık evliyim ve 6 defa tüp bebek denemesi yaptık. Birinde dış gebelik oluştu, birinde tuttu ama gelişmedi, diğerlerinde ise negatif sonuç aldık. Dr. ile görüşmemde bir sorun olmadığını ve tekrar denememiz gerektiğini söyledi. Bende polikistik over hastalığı var ve ilaç kullanım esnasında rahim ağzında hareketlilik başlıyor. Şu an soğan kürüne başladım. Bu kürün bitiminde soğan kürünü tekrarlamammı gerekiyor yoksa incir kürüne mi başlamam gerekiyor. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok teşekkür ederim.

CEVAP :
15 günlük soğan küründen sonra 15 gün ara verip tekrar 15 gün soğan kürünü uygulayınız. İkinci 15 günü tamamladıktan sonra incir kürüne başlayabilirsiniz. sağlığınız daim olsun.
---

SORU :
hocam soğan üzerine yaptıgınız arastırmayı okudum.ancak bır sorum olacak bırcok yerde ınsanların soganı suyla kaynatıp ıcerek zayıflamak ıstedıklerını okuyorum.bu ne kadar dogru soganın boyle bır etkısı varmıdır ve bu amac ıvcın kullanımı zarar verırmı.
CEVAP :
Soğan kürü kesinlikle zayıflama amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Özellikle bayanlarda uzun dönem kullanılması, rahim duvarının incelmesine neden olmaktadır. Sağlığınız daim olsun.
---

SORU : merhaba hocam hamile kaldığını bilmeden soğan kürüne devam etmek hamileliğe zarar verirmi?
CEVAP : Hayır, zarar vermez. Sağlığınız daim olsun.
---
SORU :
hayirli aksamlarsevgili hocam Allah sizden razi olsun ve sizi basimizdan eksik etmesin hocam ben 4 yillik evliyim bende adet düzensizligi var ve iki gündür aslanpencesinin kürünü yapiyorum ama malesef calisan biri oldugum icin ne sabah nede öglen ice biliyorm aksamlari icsem bunun yinede faydasini görürmüyüm ve ben tam ikisi senedir cocuk sahibi olmak istiyorum olamiyorum bende pco var hocam bana sogan kürünümü yoksa incir kürünümü önerirsiniz
CEVAP :
Önce soğan kürü uygulamanızı öneririm.
---
SORU :
Hocam,incir kürünü uygularken ne zaman başladığımız önemli mi?Mesela adetimizin bittiği gün başlamak ,ya da adet olduğumuz gün başlamak fark eder mi?
CEVAP :
Dilediğiniz zaman başlayabilirsiniz.
---
SORU :
hocam ben polikistikover hastasıyım ve soğan kürünü uyguladım adet oldum şimdi dediğiniz gibi ikinci on güne başladım ben bu günler içinde hamile kalmış olsam soğan kürü düşük yapmama sebep olurmu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
CEVAP :
Soğan kürünü uygularken farkında olmadan çok sayıda hamile bayan var. Hemen hepsi düşük yapar mıyım sorusunu sormaktalar. Cevabım, Hayır düşüğe neden olmaz. Sağlıklı günler dilerim.

SORU :
Hocam, soğan kürünü geçen ay denedim ve sonuç adet oldum şimdi hamilelikten şüpheleniyorum ama soğan kürüne de başlamam gerekiyor eğer hamileysem ve soğan kürüne başlarsam olumsuz sonuç oluşturur mu? Saygılar,sevgiler..
CEVAP :
Soğan kürüne başlayabilirsiniz. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız.
---
SORU :
merhaba hocam hamile kaldığını bilmeden soğan kürüne devam etmek hamileliğe zarar verir mi?
CEVAP :
Hayır. Vermez. hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırınız. genel olarak hamile kalındıktan sonra hiçbir kür önermiyorum. Hekim önerisi hariç. Sağlığınız daim olsun.

SORU : merhaba hocam hamile kaldığını bilmeden soğan kürüne devam etmek hamileliğe zarar verirmi?
CEVAP : Hayır, zarar vermez. Sağlığınız daim olsun.

---
SORU :
hocam ben polikistikover hastasıyım ve soğan kürünü uyguladım adet oldum şimdi dediğiniz gibi ikinci on güne başladım ben bu günler içinde hamile kalmış olsam soğan kürü düşük yapmama sebep olurmu cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
CEVAP :
Soğan kürünü uygularken farkında olmadan çok sayıda hamile bayan var. Hemen hepsi düşük yapar mıyım sorusunu sormaktalar. Cevabım, Hayır düşüğe neden olmaz. Sağlıklı günler dilerim.

Amin inşallah canım. O kadar kötü değil, ılıkken bi dikişte içiyorun, ben üzerine de yarım çay kaşığı bal yiyorum, hiç kötü tat kalmıyor.

soğanı bende yaptım.aç karnına içmek pek iç açıcı değildi benm için.soğanın kokusu tadı olmuyorda ılık su benm midemi kötü yapmıştı.ama yinede normal bir mide hassasiyetin varsa belki dokunabilir.birde bir yerde okumuştum sabah akşam aç karnına bal-polen karışımı denemiştim.hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.sanırım yaptıklarımın bir faydası olmuştur die düşünüyorum.

soğanı bende yaptım.aç karnına içmek pek iç açıcı değildi benm için.soğanın kokusu tadı olmuyorda ılık su benm midemi kötü yapmıştı.ama yinede normal bir mide hassasiyetin varsa belki dokunabilir.birde bir yerde okumuştum sabah akşam aç karnına bal-polen karışımı denemiştim.hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.sanırım yaptıklarımın bir faydası olmuştur die düşünüyorum.

Hayırlı olsun cnm, Rabbim sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin. İnşallah darısı başıma ve tüm isteyenlerin başına...

sağol cnm allah herkese hayırlı zamanında sağlıkla nasip etsin inşallah.

bnmde eşmde sorun vardı.keçiboynuzu kürünü denedik ilk ayda hamile kaldım allah herkese nasip etsin inş..

bnmde eşmde sorun vardı.keçiboynuzu kürünü denedik ilk ayda hamile kaldım allah herkese nasip etsin inş..

Canım diğer formumuzda da görmüştüm yazını; tekrar söylüyorum, bebeğinin şansı-bahtı açık olsun inşallah. Darısı başımıza inşallah. Bizimle paylaşıp bize umut olduğun için de Allah razı olsun!!!

soğan kürünü yumurtlama sorunu yaşayanlarmı içiyo sadece ??

Canım soğan kürü iltihapları falan da temizliyor sanırım, doğal antibiyotik. Bende sorun yok, eşimde var. Ben olayı hızlandırmak için soğan kürünü uyguladım. Bizim durumumuzda birisine Saraçoğlu önermiş. Ben uyguladım, sonuca bakacağız...

Canım soğan kürü iltihapları falan da temizliyor sanırım, doğal antibiyotik. Bende sorun yok, eşimde var. Ben olayı hızlandırmak için soğan kürünü uyguladım. Bizim durumumuzda birisine Saraçoğlu önermiş. Ben uyguladım, sonuca bakacağız...

korkuyorum bide sorun yokken başıma sorun çıkarmıyim diye çünkü yumurtlamam falan düzgün şimdilik bi sorun yok o yüzden:25::25: soğan kürünü yapmak istemiyorum ama keçiboynuzunu yapacam geçen sene bi iki ay yaptım eşim içti sonra sıkıldık bıraktık ama devamlı içerse faydası oluyo .sabır istiyo böyle şeyler kürler otlar macunlar Allah yardımcımız olsun..:25: keşke bi laç içsekte hemen hamile kalsak ne güzel olur demi :1::1:

korkuyorum bide sorun yokken başıma sorun çıkarmıyim diye çünkü yumurtlamam falan düzgün şimdilik bi sorun yok o yüzden:25::25: soğan kürünü yapmak istemiyorum ama keçiboynuzunu yapacam geçen sene bi iki ay yaptım eşim içti sonra sıkıldık bıraktık ama devamlı içerse faydası oluyo .sabır istiyo böyle şeyler kürler otlar macunlar Allah yardımcımız olsun..:25: keşke bi laç içsekte hemen hamile kalsak ne güzel olur demi :1::1:

:-)))Evet canım, sabretmek gerekiyor sanırım söylediğin gibi.

Ben soğan kürünü yaptım, 15 gün. 14 gün hiçbirşey olmadı ama 14. gün ve biteli 3 gün oldu, 3 gündür akıntım var. Arkadaşlar iltihaplar gidiyor diyor ama ben de hamileyim ondan mı akıntım var diye umutlandım.

Canım ben soğan kürünü masum buldum. Bundan sonra incir kürüne başlayacaktım ama kafam karıştı biraz. Benim de yumurtlamam, herşeyim normal. Yumurtlaması normal kişilerde kiste sebep olur diyenler var. Bir de süt hormonunu artırıyor diyenler var, sür hormonu da vücudun kendi kendine gebelikten korunmasına sebep oluyor sanırm. Ben bir seferinde 5 gün boyu incir kürü uygulamıştım da gögüslerim adetten 12 gün önce davul gibi olmuştu. Ben de incir kürü yapmayacağım sanırım.

:-)))Evet canım, sabretmek gerekiyor sanırım söylediğin gibi.

Ben soğan kürünü yaptım, 15 gün. 14 gün hiçbirşey olmadı ama 14. gün ve biteli 3 gün oldu, 3 gündür akıntım var. Arkadaşlar iltihaplar gidiyor diyor ama ben de hamileyim ondan mı akıntım var diye umutlandım.

Canım ben soğan kürünü masum buldum. Bundan sonra incir kürüne başlayacaktım ama kafam karıştı biraz. Benim de yumurtlamam, herşeyim normal. Yumurtlaması normal kişilerde kiste sebep olur diyenler var. Bir de süt hormonunu artırıyor diyenler var, sür hormonu da vücudun kendi kendine gebelikten korunmasına sebep oluyor sanırm. Ben bir seferinde 5 gün boyu incir kürü uygulamıştım da gögüslerim adetten 12 gün önce davul gibi olmuştu. Ben de incir kürü yapmayacağım sanırım.

test yapsana hemen belkide hamilesin iltihap aksa sarı olur senin nasıl rengi ?? birde incir kürünün süt hormonunu yyükselttiğini yazdığın çok iyi oldu süt hormonu prolaktin benim prolaktinim zaten çok yüksek demek bide incir kürü yapsam hastanelik olcam :18::18:

test yapsana hemen belkide hamilesin iltihap aksa sarı olur senin nasıl rengi ?? birde incir kürünün süt hormonunu yyükselttiğini yazdığın çok iyi oldu süt hormonu prolaktin benim prolaktinim zaten çok yüksek demek bide incir kürü yapsam hastanelik olcam :18::18:

Canım rengi beyaz akıntının. Daha adetime 3 gün var. Eşim sonucu negatif çıkan sonuçlardan bıktı, adet geçmeden idrar testi yasak oldu evde:-)))

Allah iyiliğini versin sende söyleme kocana çaktırmadan yap:1: ama madem 3 gün var bekle bakalım ahh en zoruda beklemek ya saçlarım şimdiden beyazladı çok kafama takıyorum bi an bile unutamıyorum inan..

Back