Sizde de kist mi var gebelk mi istiyorsnzProf. Saraçoğluna göre 15 günlük soğan küründen sonra 15 gün testere dişli aslan pençesi kürü yapılmalı. Ben soğan kürümün 5. Günündeyim bitsin diğerine başlayacağım inşallah aynı anda yapmanızı tavsiye etmem.
Sizde de kist mi var gebelk mi istiyorsnz
Bizde 1.5 yıldır istyrz eşimde sıkıntı yok bnde pco ve prolaktin yüksek bi türlü olmadı rahim filmi flaş da çektrdimHayır kistim yok, hormonlarımda iyi ama bir umut yapıyorum kürleri yinede. Büyük bir ihtimal eşim'de sorun var o da keçi boynuzu kürünü yapıyor destek olmak için yapıyorum bende. Evet bebek istiyoruz 1 senedir.
Bizde 1.5 yıldır istyrz eşimde sıkıntı yok bnde pco ve prolaktin yüksek bi türlü olmadı rahim filmi flaş da çektrdim
İnşallah sizde kalırsınızOlur inşallah prolaktinim bir ay 38 çıkmıştı sonraki ay 17 ilaç bile kullanmadım stres bile etkiliyormuş. Pko'lu olup hamile kalan bir sürü insan var kk'da içinizi ferah tutun sizde kalırsınız inşallah
Başka hap fln kullanıyor musunuzMerhbaa benim de prolaktin yüksek 4 gündür aslan pençesi çayı içiyorum bakalım 2 ay devam edicek insallah güzel sonuçlanır. Benim prolaktin 95di
Bir ay kullandım şuan kullanmiyorum.Başka hap fln kullanıyor musunuz
Merhaba bende sizin durumdayım şuan. Yanı bu mesajı yazdığınız zaman ki gibi. Benimde hormonlar da bi sıkıntı yok ama soğan kuru ve testere dişli aslan pençesi kürü yapmayı düşünüyorum. Şuan adetliyim ve 2 gündür soğan suyu içiyorum günde 2 kez. 15 içtikten sonra aslan pençesini yapmak istiyorum. Ama tam bilgim yok bu konuda. Siz yapmışsınız peki faydası oldu muProf. Saraçoğluna göre 15 günlük soğan küründen sonra 15 gün testere dişli aslan pençesi kürü yapılmalı. Ben soğan kürümün 5. Günündeyim bitsin diğerine başlayacağım inşallah aynı anda yapmanızı tavsiye etmem.
Kürü kaç gün arayla yaptınız? Soğan küründen ne kadar sonra aslan pençesi ne başladınız? Ve soğandan 1 hafta sonra aslan pençesi kullanılırsa adet dönemine kadar bu ay full kürkullanmış olucam peki hu ay gebelik beklemelimiyiz yoksa kürlerden dolayı bu ay olmaz mi?Hayır kistim yok, hormonlarımda iyi ama bir umut yapıyorum kürleri yinede. Büyük bir ihtimal eşim'de sorun var o da keçi boynuzu kürünü yapıyor destek olmak için yapıyorum bende. Evet bebek istiyoruz 1 senedir.
Merhaba bende sizin durumdayım şuan. Yanı bu mesajı yazdığınız zaman ki gibi. Benimde hormonlar da bi sıkıntı yok ama soğan kuru ve testere dişli aslan pençesi kürü yapmayı düşünüyorum. Şuan adetliyim ve 2 gündür soğan suyu içiyorum günde 2 kez. 15 içtikten sonra aslan pençesini yapmak istiyorum. Ama tam bilgim yok bu konuda. Siz yapmışsınız peki faydası oldu mu
Teşekkür ederim bende 4 ay once hsg çektirdim ama o gu den beridir âdetlerim gecikiyor ve öncesinde lekelenme oluyor diye sigan kürüiçiyim dedimMerhaba ben o ay hsg çektirmiştim ve soğan kürünü yaptım(aslan pençesini bir kaç gün içtim), hamile kaldım ama malesef kimyasal gebelik olmuştu. Aslan pençesi normalde de çok faydalı bir bitkiymiş zararı olmayacağı kesin bence denemenizde fayda var tarifini bırakıyorum.
Kürü kaç gün arayla yaptınız? Soğan küründen ne kadar sonra aslan pençesi ne başladınız? Ve soğandan 1 hafta sonra aslan pençesi kullanılırsa adet dönemine kadar bu ay full kürkullanmış olucam peki hu ay gebelik beklemelimiyiz yoksa kürlerden dolayı bu ay olmaz mi?
Yanı 1 ay içersinde soğan ve aslan pençesi kürlerini içebilirim değil mi
Teşekkür ederim bende 4 ay once hsg çektirdim ama o gu den beridir âdetlerim gecikiyor ve öncesinde lekelenme oluyor diye sigan kürüiçiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?