• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürler hakkında yardımcı olur musunuz

Küre hemen soğan kürünün ardından başlanılıp 30 gün yapılması gerektiğini okumuştum. Kullandığınız ay gebelik bekleyebilirsiniz o ihtimal her ay var buna inanın 😉 ama bütün umutlarınızı da sadece kürlere bağlamayın hemen olmadı diye hayal kırıklığına uğramayın.

Şunu da belirtmek isterim doktor bende problem görmüyordu ama kimyasal gebelik sonrası yumurta takibi yaptırdım ve yumurtalıklarımın tembel olup her ay yumurta geliştirmediği ortaya çıktı. Ben daha sonrasında bunun için ilaç tedavisi görüp hamile kaldım.
Yaa çok teşekkür ederim bende öyle yapicam . Benimde bi kimyasal gebeliğim oldu ama spermlerle alakalı bi sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden yumurta takibi yapmadım ama her ay şeffaf akıntıdan anlamaya çalışyorum ovulasyonu

Yaa çok teşekkür ederim bende öyle yapicam . Benimde bi kimyasal gebeliğim oldu ama spermlerle alakalı bi sorun olduğunu öğrendik. Bu yüzden yumurta takibi yapmadım ama her ay şeffaf akıntıdan anlamaya çalışyorum ovulasyonu

Bizimde spermle alakalı bir durum oldu ayrıyetten, morfoloji düşüktü ama vitamin takviyesiyle düzelmişti. Kürleri deneyin bir kac ay sonra yumurta takibini düşünün derim benim fikrim. Rica ederim inşallah tez zamanda hamile kalırsınız 🌹

B12 eksikliği varmıydı sizde acaba bunun için herhangi ni ilaç kullandınız mj ? Ben de baya düşük çıktı 154 tü galiba .ağız yaraları bile çıkmaya başladı bundan galiba. Ne yapsam bilemiyorum

Bizimde spermle alakalı bir durum oldu ayrıyetten, morfoloji düşüktü ama vitamin takviyesiyle düzelmişti. Kürleri deneyin bir kac ay sonra yumurta takibini düşünün derim benim fikrim. Rica ederim inşallah tez zamanda hamile kalırsınız 🌹
Allah razı olsun inşallah hepimize. Aynen oyle yapicam . Kür sonrası gebelik olmazsa yumurta takibine başlıycam

Saracoglu musteri hizmetlerini arayin sorun onun kuru bunlar ozelden yazicaktim fakat msj kapali

Kuzum sogan kuru adetliyken icilmiyor diye biliyorum
Valla icilmesinde bi sorun olmaz diye okudum bi kaç yerde . Bende içtim ama bi kaşık ağrısı olmuyor değil yani . Belkide rahim duvarını incelte bilir . Bende günde 1 defaya düşürdüm agrım olunca zaten adetin son dünleri

Valla icilmesinde bi sorun olmaz diye okudum bi kaç yerde . Bende içtim ama bi kaşık ağrısı olmuyor değil yani . Belkide rahim duvarını incelte bilir . Bende günde 1 defaya düşürdüm agrım olunca zaten adetin son dünleri
Kuzum sen dogru bilgiyi durumunu kürün sahibine sor cunku bildigim kadariyla pco da falan kanama olmasi beklenen ve iyi birsey

Saracoglu musteri hizmetlerini arayin sorun onun kuru bunlar ozelden yazicaktim fakat msj kapali
Hiç aramadım arana bildiğini de bilmiyordum aslında. Ama çoğu videosunu izledim ordada adet bitiminden sonra başlayın diyor. Adeyliyken 3 kez içtim zaten

Back