- 15 Ekim 2016
- 22.626
- 1
- 129.891
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.581
İyisin iyimodannam bugun iyimiyim 50 sguat 30 mekik
aynen canimİyisin iyi
Normal squat bitince bebelerinle squat yapıcan, ağırlık olarak
ay çok özendim canım ama benim eşim pek foto çekinmeyi sevmiyor püfffEvet canım
Hadi ya Allah'dan benimki seviyor antik kentte çekilmeyi planlıyorum bakalımay çok özendim canım ama benim eşim pek foto çekinmeyi sevmiyor püfff
Bende çarşıda olucam vaktim olursa yapayım diyeceğim ama ben yapmazsam başkası yapabilir mi bende şimdi dükkanı kapattım çıkıyorumKızlar bu akşam %80 gelemeyebilirim. Kim benim yerime liste yapıcak
la bende yapıom dün başladım abrekanın şeysinde çekiyom aquat hahhaha :))) son gün 250 yi hangi g..le yapacaz onu merak ediyom
canım antik kent iyi fikir ama tatilde falan belki olabilir istanbulda nereye götürebilirm ki bilemedim bi an sen neredesin canım bu aradaHadi ya Allah'dan benimki seviyor antik kentte çekilmeyi planlıyorum bakalımsende ikna et canım olmaz mı ikna
Duyan gördüğüne söylesinBende çarşıda olucam vaktim olursa yapayım diyeceğim ama ben yapmazsam başkası yapabilir mi bende şimdi dükkanı kapattım çıkıyorum
Ahhahhah ben totoma güveniyorum fallenimla bende yapıom dün başladım abrekanın şeysinde çekiyom aquat hahhaha :))) son gün 250 yi hangi g..le yapacaz onu merak ediyom
neliydi1 paket cips yedim
Masallah vala iyi yapmisinDisipline Girmis BirKadin
Birazdan misafirim gelecek.o yüzden yazamam.
Squtta dinlenme günüm.
Leslie 1
20 mekik
30 göğüs çalışması
30 simit eritme
50 ip
10 dk karın egzersizi
1000 adım
Plank yapamıcam maalesef misafir geliyor hemde yatılı.
Af bıyır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?