- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.561
Renkli tek şey bu taç olacaksa çok hoş olurKararsız kaldım sizleride sorayım dedim
Canım elbise düz beyaz önünde küçük küçük renkli çicek var bu elbiseyi uygun aldım belki daha güzelini bulursam alırım sade beyaz yanlız elbiseyi 20 tl aldım taç 50 tl çok pahalı geldiRenkli tek şey bu taç olacaksa çok hoş olur
eminim elbise de çok güzeldir en az fiyatı kadarCanım elbise düz beyaz önünde küçük küçük renkli çicek var bu elbiseyi uygun aldım belki daha güzelini bulursam alırım sade beyaz yanlız elbiseyi 20 tl aldım taç 50 tl çok pahalı geldi
Aynen ya abartılı geldi bilmiyorum bana pahalı geldi sizceeminim elbise de çok güzeldir en az fiyatı kadartaç da elbise fiyatlı olaydı iyiydi
Tamam canım çok sağol görüşün içinO zaman tam olur ben beğendim
Rica ederim canım da 50 tl çokTamam canım çok sağol görüşün için
pahalı geldi bana da. tabi kaliteliyse ve almak istiyorsan belki daha uygununu ve benzerini bulabilirsinAynen ya abartılı geldi bilmiyorum bana pahalı geldi sizce
Kesinlikle kendim yaparım silikon tabancada var sadece taç ve cicek onuda alırımRica ederim canım da 50 tl çok
Yok canım kendim yapıcam çok emek verse tamam da çok fazlapahalı geldi bana da. tabi kaliteliyse ve almak istiyorsan belki daha uygununu ve benzerini bulabilirsin
heh bu daha avantajlı olur kendi yorumunu da katarsınYok canım kendim yapıcam çok emek verse tamam da çok fazla
Tamam Canım en kısa zamanda yapar atarım bunun gibi olmasa da idare ederheh bu daha avantajlı olur kendi yorumunu da katarsın
bize de fotoğraf atarsın
Mirebba
Beğendim miyavcım ama beyazını daha güzel olabiler :)Anladım ben seni Yok özel bir foto çekilecem çekileceğim yer bembeyaz pamuk gibi bende beyaz elbise giyeceğim saçlarım siyah bu arada orada takıcam 33 yaşından sonra bunlara heveslendim işte ne yaparsın
Afiyet olsun canım1 paket cips yedim
Bende beyaz mor karışık yaparım olmaz mıBeğendim miyavcım ama beyazını daha güzel olabiler :)
Tatlı olabilir,eşinle mi çekineceksin resimBende beyaz mor karışık yaparım olmaz mı
modannam bugun iyimiyim 50 sguat 30 mekikKızlar kahvaltı yapayım kiloları güncelleyeceğim.midem sırtıma yapıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?