- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.985
- 498
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #1.541
100 squatı görünce keyfin mi kaçtıBilmem keyiffsizim , tebrik ederm canım bu arada
Günaydın cnaım hayırlı cumalarü
tamam
Sağol şekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 squatı görünce keyfin mi kaçtıBilmem keyiffsizim , tebrik ederm canım bu arada
tamam
Sağol şekerim
Squattan korksaydık topik açmazdık100 squatı görünce keyfin mi kaçtı
Tamamdır cnm düzelttimDisipline Girmis BirKadin kuzum 56.8 olcak
Aa neden acabaSquattan korksaydık topik açmazdık
Ne biliyim ya 2 gündür mutsuzum
Bahar depresyonuAa neden acaba
MiribiMirebba
Sağol canım aman dikkat et bu havalar insanı depresyona sokuyor bahar yorgunluğu ilerisi depresyon çık dışarıya biraz hava alBilmem keyiffsizim , tebrik ederm canım bu arada
tamam
Sağol şekerim
Bahardan canım aman dikkatSquattan korksaydık topik açmazdık
Ne biliyim ya 2 gündür mutsuzum
Bahar depresyonu
Ay dün squatı unutmuştum zaten izin günümmüş
Bugün 70 squat tamamdır :)
Ne için alıyorsun canım öylesine mi hani pikniğe gidip başına takıp ordan toplayıp tac yapmışsın gibi mi şeapcan ahaha nasıl bi cümle kurdum yaEki Görüntüle 1982447 kızlar bu tacı alıcam sizce
Anladım ben seni Yok özel bir foto çekilecem çekileceğim yer bembeyaz pamuk gibi bende beyaz elbise giyeceğim saçlarım siyah bu arada orada takıcam 33 yaşından sonra bunlara heveslendim işte ne yaparsınNe için alıyorsun canım öylesine mi hani pikniğe gidip başına takıp ordan toplayıp tac yapmışsın gibi mi şeapcan ahaha nasıl bi cümle kurdum ya
O zaman tam olur ben beğendimAnladım ben seni Yok özel bir foto çekilecem çekileceğim yer bembeyaz pamuk gibi bende beyaz elbise giyeceğim saçlarım siyah bu arada orada takıcam 33 yaşından sonra bunlara heveslendim işte ne yaparsın
Çok tatlıııı :)Eki Görüntüle 1982447 kızlar bu tacı alıcam sizce
Ne için alıyorsun canım öylesine mi hani pikniğe gidip başına takıp ordan toplayıp tac yapmışsın gibi mi şeapcan ahaha nasıl bi cümle kurdum ya