kürek kemıgı

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kızlar kendımı odama kapadıgımdan berı vucudumdakı yaraları, gözüme batmayan seylerı dahada görür oldum..

benım kürek kemıklerım fena halde cıkık..sankı bır derı bır kemıkmısım gıbı bır görüntü verıyor=(

kılo alırsam gıdermı sızce?

sızınkılerde öyle cıkık mı?

Simdi boy kilo endeksine baktim, ona gore normalle zayif sinirindasiniz. Yapi olarak oyle olabilirsiniz. Internette okudum, egzersizle olumlu sonuc alinabiliyormus. Ama size oyle geliyor da olabilir. Daha once kimse size kurek kemikleriniz cikik dedi mi mesela?

dıyen olmadı hayır..?? ama kendım fark ettım yanı askılı fln gıyınce masallah kemıkler öyle bır belırgın kı sankı haltercıyım..

bende arastırdım.. pek bısey bulamadım acıkcası..sadece cok kolay kırılıan ve cabuk ıyılesen bır kemıkmıs..

kürek kemiğimi nasıl ölçebildiki:26:

Kendini insanlardan soyutlayıp odaya kapatırsan,Vücudunda her yer sana garip gelmeye başlar.Kendini incelemeye ve dinlemeye başlarsın.Buram niye böyle şu niye şöyle,,aslında normal olan şeyler garip gelir,dikkatini çeker.
Kürek kemikleri zayıf yapılarda zaten çıkık durur.duruş şekline görede değişir.
Bence odadan çıkmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…