"Kürdistan" adlı üçüncü parti geliyor

Amin yüreğimin en derininden..
Pkk yandaşları başları sonları Allahın Kahhar adıyla kahrolsunlar çıkarı için destekleyenleri de aynı şekilde
Bu ülkeyi hazmedemeyen defolup gitmeli temiz topraklarımız onların neffesiyle dahi kirlenmemeli
Cehennem ateşinde yansınlar ocaklarına ateşler düşsün :)

Vikipedi öyle dediyse öyledir

Son düzenleme:

Bu topraklar 28 Nato üssü barındırıyor.
Kim maşa?
Dünya'nın her yerinde azınlık partileri var, bu haktır. Yolları açık olsun.

Not: Ilımlı.

Birileri kürtlere resmi tarih oluşturmaya çalışıyor. Amaç belli. Kürtlerin hakkı yendi masalına daha çok insanı inandırıp sözde milli duyguları coşturarak bölünmeyi hızlandırmak. Bazıları da bunlara inanmaya dünden razı.

Bu kadar köklü tarihiniz var madem hani bir kürt destanı? Hani bir kürt mimarisi?
Bir kela dimidime var o da 17. Yüzyıla dayanıyor. Eee hani 5000 yıllıktı kürt tarihi? Yapmayın etmeyin..

Kanıt diye önümüze sunduğunuz herşey farazi yazılardan ibaret.

Gelmeyin oyuna. Bizim tarihimiz birdir.

Bu topraklar 28 Nato üssü barındırıyor.
Kim maşa?
Dünya'nın her yerinde azınlık partileri var, bu haktır. Yolları açık olsun.

Not: Ilımlı.
Sayın ılımlı Işid içinde öfkeli bir grup genç mi diyorsunuz yoksa? Aşırı hümanist yaklaşımınız gözlerimi yaşarttı. Aynı ilgiyi Işid kardişlerimiz de bekliyorlarmış sizden.
Evet maşasınız. Bu ABD askerlerinin PYD saflarında katılmasından belli. Siz şimdi PKK nın Rus yanlısı komünist, Kürt haklarını savunan bir oluşum olduğunu düşünüyorsunuz. Ama gerçekler öyle değil. PKK bu ülkeyi bitirmek için herkesle anlaşmalar yapan en çok zararı da o bölgede yaşayan Kürt halkına veren bir terörist grup. Kürdistan diyerek ülkeyi bölmeye çalışıyorlar ne hakkında bahsediyorsunuz?
Bizim bu PKK dostu hümanistler Suriye'deki halka destek olacağız diye yola çıkıp korkarak TC. sınırı açmıyor diye ağlayan bir grup işte. Onlardan fazla akıl yürütmesini de bekleyemiyor insan. Ama umut ediyor işte.
İran'da kısa süreli kurulmuş olan devletçik birilerine maşa olarak başladığı için yine birilerinin desteğini bulamayınca yıkıldı. 1 yıl bile sürmemiştir. Evet tarihte böyle maşa olarak kurulup yıkılan devletçikler var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın ılımlı?

Adı bu kadar kana bulanmış bir coğrafya için , kimse insanlık haklarından bahsedecek kadar duyar kasmasın bence .

Kürdistan partisini Türkiye'de kurmak yasal hakları ise "kursunlar tabii n'olcak "diyemeyecek bir tarihimiz var .

Lazların maksat etkinlik olsun diye Lazistan partisi kurmasından çok daha mesaj içeren , çok daha hain plan barındıran bir oluşuma "hakları elbette" demeyecek kadar , dökülen kana giden cana saygımız var .

Ve daha da önemlisi bu oluşumun bir parti ismi ile yetinmeyecek ütopyaları olduğunu görecek ve buna da "olsun canım o da onların davası" demeyecek kadar aklımız var .

Azınlık derken???

Arkadaşlar azınlık haklarını geçelim lütfen artık, bu ülkede lazlar, gürcüler, ermeniler, çerkesler , macırlar kürtlere göre çok çok daha azınlık. Yani Türk-Kürt değil, etnik kökene bakınca kürtler herkesi sollar. Ayrıca azınlık hakkı demeniz için o azınlığın haklarının olmaması gerek ama benim, senin hakkın ne ise bu ülkede kürtlerin de hakkı odur. Eziliyoruz ayaklarını yemiyoruz yahu yemiyoruz. Kalbur kesime bak kürt vatandaşı dolu, esnafın yarısı kürt bizim burada. Ne ezileni, ne hakkı ya? Hangi alan da bi git kürt, sen bu işi yapamazsın deniliyor. Eğer deniliyorsa, onlar da kürt olmayanı doğuda eziyor. Ama ezilmiyorlar net yani bu. Demogojiden öteye gitmiyor ezilen, azınlık hakkı falan.

Yani siz böyle yazınca niyetleri daha sevimli olmuyor Bahar. Adamların amacı ülkeden toprak (ç)almak, kendileri de alenen söylerken Kürdistan aslında onların nick adı, o bayrak da onların avatarı falan yemiyoruz yapma Allah aşkına.

Işid barbardır, bu konuda gayet netim. Ki, ben Esad başkan ve Rusya destekçisiyim, iki ülkenin birden topyekün savaştığı bir örgüte, katliam sevicilere hiç "bir grup öfkeli genç" der miyim?
Işid ile Kobane'yi kurtaran Pyd'yi aynı safa koymak, kasap ile koyunu aynı amacın hizmetkarları olarak değerlendirmeye benzer, saçmadır.

Doğrusu bende ismi geçen partiyi desteklemiyorum, çünkü 10 barajını zorla geçen Hdp'nin oylarının bölünmesine, azalmasına sebep olacaktır. Ne amaçla kurulduğunu, altında ne tür gizli planların yattığını şimdilik bilmiyorum.

Pkk'nin Rus yanlısı olduğunu ben değil, sen söyledin. Doğal olarak Abd'nin maşası olmakla suçladığın topluluğun yüzlerce katı Abd sever olduğunuzu kanıtlamak için, üslerden bahsettim. Fakat Rusya için, Tc'nin sevdiği bir ülke olduğunu söyleyemem değil mi? Sevemez, yürek ister.
Rusya ile Pyd'nin yollarının kesiştiği tek nokta, Işid'in Suriye topraklarından tamamen silinmesidir. Bunun dışında, Abd ile aralarının iyi olduğunu fakat bu konuda laf atacak "konumda" olmadığınızı da iyi biliyorum.

Laz'ların, Gürcü'lerin ya da Çerkes'lerin üzerlerine f16'ların havalandırıldığını ben duymadım, peki ya sen?
Ya da sokak ortasında vurulmuş yatan kimselerin bedenlerinin haftalarca orada kaldığınıda, peki ya sen?
Veyahut bu dili konuştu diye dövülen, yurtta saldırıya uğrayan, öldürülen de, peki ya sen?

Azınlıktan kastın, sayıdan öte dışlanmışlığı belirtmek olduğunu bilmiyor musun?
Yoksa eminim Yahudi sayısı da azdır ama onlar sokak ortasında da vurulmaz.

Ben bu işlerin içindeyim, Kürt çalışanların neler yaşadıklarını, neredeyse her inşaata taşeron işçi olarak getirildiklerini, bir çoğunun kendi memleketine gidecek parayı bulamadığını, herkesin nasıl da yüzlerine küçümseyerek baktıklarını iyi biliyorum.
Köy korucusu nasıl olduklarını ve yine o köylerin nasıl basıldıklarını da biliyorum.

Neyse, sen betimlediğin gül bahçende mutlu mesut yaşa.
Yeme, dostum yeme. Amacım bu değil, tıp kı sevimli göstermek de olmadığı gibi.

Ayrıca yazmayı unutmuşum Rus köpeği olduklarını kabul ediyorsunuz yani? Kim köpek dememişsiniz.
Rusya'nın politikasından dolayı, kimseyi köpek yaptığını düşünmem GGsah.
Bilirsin, Afganistan'da da Suriye'de de davet üzerine yumruğunu masaya vuran, dik duruşlu önder bir ülke orası.
Sen Abd ve İsrailin gerçek tasmalı köpeklerinin kimler olduğunu biliyorsun değil mi?
Bunu kabul edecek misin? Zorundasın.
O halde artık bir başkasını maşa ya da köpek olarak suçlamayı bırakmalısın.

+1

Bir hümanist olarak İŞİD e barbar demeni yakıştıramadım.
Onlarda insan,onlardA ezilip ,iş bulamayıp,müslüman diye hor görülüp bu örgüte katılmış.
Sonuçta onlarda insan.
Faşist hümanisti de ilk kez görüyorum..

Yazmayayım diyorum olmuyor.Konuşsam olmuyor sussam gönlüm razı değil denmiş.Mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.Önceden kürtler böyle düşünüyordu ama Onlarda artık uyandı.
Peki f16lar neden yağıyor acaba?Onlar için üzüldüğünüz kadar Mehmetçikler için de üzülüyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…