- 6 Ocak 2013
- 906
- 578
- 358
Amin yüreğimin en derininden..O kurdistan dediginiz toprak mezariniz olsun insallah. Gozyasiniz kurumasin en sevdiklerinizden bulun insallah. Kan golune cevirdiginiz vatan kaniyla bogulun insallah. Yiyecek ekmeginiz icecek damla suyunuz kalmasin.Can ceke ceke son nefeslerinizi verin.Yaktiginiz onca canin misli ciksin sizden.kor ateslerde yanin insallah. Ne kadar beddua etsem az size. Pislikler. Kurt halki dediginiz insanlar bile sizden tiksiniyor.
Vikipedi:Güvenilir kaynaklar
Bu sayfa Vikipedi için biryönergedir. Sayfanın içeriği, uygulanması gereken bir standart olarak Vikipedistler tarafından benimsenmektedir. Ancak değiştirilmesi mümkündür ve sağduyuyla ele alınması gerekmektedir. Sayfada değişiklik yapmadan önce, bu değişikliklerin Vikipedistlerden onay aldığına emin olun. Uygun görmediğiniz bir madde varsa, tartışma sayfasında sebepleri ile açıkça belirtin.
Kısayol:
Vikipedi maddeleri güvenilir basılmış kaynaklaradayanmalıdırlar. Bu sayfa güvenilir kaynakları nasıl saptayacağımız konusunda yol göstermek için hazırlandı. Bu sayfa ile ilgili bazı temel ilkeler şunlardır:
Üzerinde tartışılan ya da tartışmaya açık olan her madde bir kaynağa ihtiyaç duyar ve bu kaynağın bulunması yükümlülüğü maddeyi ekleyen ya da düzelten kişiye aittir. Kaynağı olmayan ya da kaynağı yetersiz olan maddeler tartışılmaya açık hale gelir ve her an silinebilirler. Bazen kaynaksız bir bilgiye sahip olmaktansa, bilgi sahibi olmamak daha iyidir.[1] Maddelere nasıl kaynaklar eklenebileceğinin örnekleri ve bu konu hakkındaki tartışmalar bu yardımcı sayfada bulunabilir.
Vikipedi bir kaynaktır araştırıp okursunuz doğruluna inanıp inanmak sizin tercihinizdirVikipedi'ye hoş geldiniz
Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Kullanıcı:Aluminum
Hıhı. İnnanılmazz güvenilir bir kaynak cidden
Ülkenin kültürüne ayak uydurmayana kalk git diyebiliyormuşuz. Bölücülere de daha hakaretvari kovabilme hakkına sahibimdir umarım. Kürdistan kuracaklarını sanan yarım akıllılar siz sadece bir piyonsunuz! Şimdi Ruslara köpeklik yapıp Abd nin maşalığını seve seve yapıyorsunuz ya sizinle işleri bitince sizi Araplardan daha beter yapacaklar. Yine katil dediğiniz bu devlete sığınmaya çalışacaksınız. Bu kadar alçak ve gurursuzsunuz işte. Size bu topraklardan bir taş bile yok. Defolup gidin kukla olduğunuz devletlerin yanına.
Sayın ılımlı Işid içinde öfkeli bir grup genç mi diyorsunuz yoksa? Aşırı hümanist yaklaşımınız gözlerimi yaşarttı. Aynı ilgiyi Işid kardişlerimiz de bekliyorlarmış sizden.Bu topraklar 28 Nato üssü barındırıyor.
Kim maşa?
Dünya'nın her yerinde azınlık partileri var, bu haktır. Yolları açık olsun.
Not: Ilımlı.
Ayrıca yazmayı unutmuşum Rus köpeği olduklarını kabul ediyorsunuz yani?Bu topraklar 28 Nato üssü barındırıyor.
Kim maşa?
Dünya'nın her yerinde azınlık partileri var, bu haktır. Yolları açık olsun.
Not: Ilımlı.
Azınlık haklarını savunmak maksadıyla kurulmuş, o bölgede
yaşayan kimselerin isimlerini almış (örn:kürt partisi gibi) siyasi partiler birçok ülkede var.
Ki, Kürdistan o bölgeye örneğin Amed gibi takılmış, yakıştırılmış isim olarak görülüyor. Bu doğrultuda düşününce, bir Wend halkının partisinden farkı kalmıyor.
Sayın ılımlı Işid içinde öfkeli bir grup genç mi diyorsunuz yoksa? Aşırı hümanist yaklaşımınız gözlerimi yaşarttı. Aynı ilgiyi Işid kardişlerimiz de bekliyorlarmış sizden.
Evet maşasınız. Bu ABD askerlerinin PYD saflarında katılmasından belli. Siz şimdi PKK nın Rus yanlısı komünist, Kürt haklarını savunan bir oluşum olduğunu düşünüyorsunuz. Ama gerçekler öyle değil. PKK bu ülkeyi bitirmek için herkesle anlaşmalar yapan en çok zararı da o bölgede yaşayan Kürt halkına veren bir terörist grup. Kürdistan diyerek ülkeyi bölmeye çalışıyorlar ne hakkında bahsediyorsunuz?
Bizim bu PKK dostu hümanistler Suriye'deki halka destek olacağız diye yola çıkıp korkarak TC. sınırı açmıyor diye ağlayan bir grup işte.Onlardan fazla akıl yürütmesini de bekleyemiyor insan. Ama umut ediyor işte.
İran'da kısa süreli kurulmuş olan devletçik birilerine maşa olarak başladığı için yine birilerinin desteğini bulamayınca yıkıldı. 1 yıl bile sürmemiştir. Evet tarihte böyle maşa olarak kurulup yıkılan devletçikler var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sayın ılımlı?
Azınlık derken???
Arkadaşlar azınlık haklarını geçelim lütfen artık, bu ülkede lazlar, gürcüler, ermeniler, çerkesler , macırlar kürtlere göre çok çok daha azınlık. Yani Türk-Kürt değil, etnik kökene bakınca kürtler herkesi sollar. Ayrıca azınlık hakkı demeniz için o azınlığın haklarının olmaması gerek ama benim, senin hakkın ne ise bu ülkede kürtlerin de hakkı odur. Eziliyoruz ayaklarını yemiyoruz yahu yemiyoruz. Kalbur kesime bak kürt vatandaşı dolu, esnafın yarısı kürt bizim burada. Ne ezileni, ne hakkı ya? Hangi alan da bi git kürt, sen bu işi yapamazsın deniliyor. Eğer deniliyorsa, onlar da kürt olmayanı doğuda eziyor. Ama ezilmiyorlar net yani bu. Demogojiden öteye gitmiyor ezilen, azınlık hakkı falan.
Yani siz böyle yazınca niyetleri daha sevimli olmuyor Bahar. Adamların amacı ülkeden toprak (ç)almak, kendileri de alenen söylerken Kürdistan aslında onların nick adı, o bayrak da onların avatarı falan yemiyoruz yapma Allah aşkına.
Rusya'nın politikasından dolayı, kimseyi köpek yaptığını düşünmem GGsah.Ayrıca yazmayı unutmuşum Rus köpeği olduklarını kabul ediyorsunuz yani?Kim köpek dememişsiniz.
+1Laz'ların, Gürcü'lerin ya da Çerkes'lerin üzerlerine f16'ların havalandırıldığını ben duymadım, peki ya sen?
Ya da sokak ortasında vurulmuş yatan kimselerin bedenlerinin haftalarca orada kaldığınıda, peki ya sen?
Veyahut bu dili konuştu diye dövülen, yurtta saldırıya uğrayan, öldürülen de, peki ya sen?
Azınlıktan kastın, sayıdan öte dışlanmışlığı belirtmek olduğunu bilmiyor musun?
Yoksa eminim Yahudi sayısı da azdır ama onlar sokak ortasında da vurulmaz.
Ben bu işlerin içindeyim, Kürt çalışanların neler yaşadıklarını, neredeyse her inşaata taşeron işçi olarak getirildiklerini, bir çoğunun kendi memleketine gidecek parayı bulamadığını, herkesin nasıl da yüzlerine küçümseyerek baktıklarını iyi biliyorum.
Köy korucusu nasıl olduklarını ve yine o köylerin nasıl basıldıklarını da biliyorum.
Neyse, sen betimlediğin gül bahçende mutlu mesut yaşa.
Yeme, dostum yeme. Amacım bu değil, tıp kı sevimli göstermek de olmadığı gibi.
Bir hümanist olarak İŞİD e barbar demeni yakıştıramadım.Laz'ların, Gürcü'lerin ya da Çerkes'lerin üzerlerine f16'ların havalandırıldığını ben duymadım, peki ya sen?
Ya da sokak ortasında vurulmuş yatan kimselerin bedenlerinin haftalarca orada kaldığınıda, peki ya sen?
Veyahut bu dili konuştu diye dövülen, yurtta saldırıya uğrayan, öldürülen de, peki ya sen?
Ben bu işlerin içindeyim, Kürt çalışanların neler yaşadıklarını, neredeyse her inşaata taşeron işçi olarak getirildiklerini, bir çoğunun kendi memleketine gidecek parayı bulamadığını, herkesin nasıl da yüzlerine küçümseyerek baktıklarını iyi biliyorum.
Köy korucusu nasıl olduklarını ve yine o köylerin nasıl basıldıklarını da biliyorum.
Yazmayayım diyorum olmuyor.Konuşsam olmuyor sussam gönlüm razı değil denmiş.Mağdur edebiyatı yapıyorsunuz.Önceden kürtler böyle düşünüyordu ama Onlarda artık uyandı.Laz'ların, Gürcü'lerin ya da Çerkes'lerin üzerlerine f16'ların havalandırıldığını ben duymadım, peki ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?