Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
pkk yı teror orgutu gormeyıp vatanı bolmek ısterken can almayıda eksık bırakmayıp tum guvenlıgı huzuru bozup zarar verdıklerı gıbı devlet bıze bahmiirr deyıp bu ugurda eylem yapanları destekleyıp vatan haini alcak olmayı secenlerın hepsının ama hepsının öldürülmesini istiyorum
kımlıgınden , vatandaslıgından , saglıgından, egıtımınden , havasından, suyundan, ölup gıttıgınde gomulecek topragından, secme ve secılme hakkından, özgurlugunden , guvenlıgınden ve bilumum tüm kitlerınden yararlanıp bolucu dusuncelerıne ragmen , sırf ınsan haklarından dolayı meclıste kendıne yer acıp memleketıne atanan ogretmenı yakıp okulunu yıkıp jandarmasını polısını sıvılını komsunu öldurdukden sonra bu devlet bıze nıye bahmiirr deyıp ve bunu yaparken hala bu ulkenın bayragı altında ekmeyını yıyıp gelecegını kurup - kurarken can almayı dusunup bunu uygulayanlara destek verenler siz o puştlar evet o terorıst o serefsız o hain o katıl o kıtapsızlar sızın o pis kokulu kanınız topragımızı temız ulkemızı zehırlıyor hepınızın canı cehenneme ınsallah bırı gelır havadan tepenıze helıkopterle benzını doker cakar bı ates bıter gıdersınız nasıl bı kompleks nasıl bı asagılık duygusu bu nasıl bı gurursuzluk
devlet olabılecek kapasıteye sahıp olsanız sımdıye olurdunuz ama yok kı beyın , hıc bı ıse yaramaz topluluk.
pkk lı ve yandaşlarına kürt demeden önce bir kez daha düşünmeye davet ederım sizi,kürtler ayrı,pkk lı ve yandaşları ayrı,ki bu ayrım hepimiz çok net bılıyoruz,,it ürür kervan yürür,bındıkleri at onları öle bir tepecek ki zamanı gelınce,maf ettiler doğudaki kardeşlerımızı,hem yaşayan hem görev yapan TÜRKİYELİLERİ,
tüm sorun bunları ezmedıgımız ıcın ezsek sadece pis ıslerde calıstırsak soykırım yapsak bunların hıcbırısı olmazdı nıye sadece turkıyedekılerın sesı bukadar cıkıyor onlara bu ozgurlugu bu yasama hakkını bız vermısız
aslında ne kadar ezık olduklarını bıldıklerı ıcın o kadar komplekslıler kı herseyde ezıldık hor gorulduk dıyorlar
PKKnin bir teror orgutu olmadigi, dusman olmadigi, Kurt halkinin haklarini savunan ozgurluk savascilari oldugu; ISID'in bir avuc ofkeli genc oldugu bu ulkenin en tepesinden beyan edilmis, bu beyanati verenler bu ulkede hal boyle iken bile %50nin oyunu ve destegini almisken...
Bu ulkede 2002 yilinda PKK Turkiyeden temizlenmis, sehit sayisi yillik 7 lere dusmusken, 2009 yilinda Habur sinir kapisindan yuzlerce teroristi bando ile karsilayip, hapishanelerdeki yuzlerce teroristi halkin arasina saliveren, teroristler tuneller kazip bombalari yollara gomerken askere, polise, jandarmaya "dokunma" emri verenler bu ulkede yuzde 50lerle desteklenmislerken..
Sehit sayisi gunluk 7 ye firlayinca "PKK hep vardi" deyip bir de piskinlik yapiverenlere bu halkin yuzde 50si "reis neylerse guzel eyler" dedikten sonra Bahar PKKyi desteklese ne olur, desteklemese ne? En tepeden desteklenmis bir kere, herkesler de pesinden.. Begenmediginiz bayraklari kanunlarla serbest birakilmis, desteklenmis.. Apo posterleri acmak yasal hale getirilmis.. Turkun andi bile PKKya yaranmak adina okullardan kaldirilmis.. Bunlari yapanlar tek basina iktidar edilmis.. Bu ulkenin yuzde 50si tarafindan.. Daha dokulen kanlar kurumadan..Hala kabahatli olan, PKKyi destekleyen tek basina Bahar.. Birakin bu isleri yaa.. Komik oluyorsunuz..
Komik olunan bir şey yok aslında. Erdoğan'ın yanlış politikaları eleştirilebilir. Ama PKK yandaşları devletimizi karalıyor farkındaysanız. Atatürk'ün kurduğu bu ülkeye düşmanlar ve bölmek istiyorlar. Ben Erdoğan'ın yanlış politikalarını devlet katliam yapıyor olarak iftira boyutunda bir muhaliflik gösterirsem ilerde bu ülkeye düşman olanlar bunu kullanırlar. Ermeni Meselesi gibi. Erdoğan bugün var yarın yok. Ama Türkiye Cumhuriyeti'ne atılan iftiralar yıllar sonra da karşımıza çıkacak.
Komik olunan bir şey yok aslında. Erdoğan'ın yanlış politikaları eleştirilebilir. Ama PKK yandaşları devletimizi karalıyor farkındaysanız. Atatürk'ün kurduğu bu ülkeye düşmanlar ve bölmek istiyorlar. Ben Erdoğan'ın yanlış politikalarını devlet katliam yapıyor olarak iftira boyutunda bir muhaliflik gösterirsem ilerde bu ülkeye düşman olanlar bunu kullanırlar. Ermeni Meselesi gibi. Erdoğan bugün var yarın yok. Ama Türkiye Cumhuriyeti'ne atılan iftiralar yıllar sonra da karşımıza çıkacak.
Turkiye Cumhuriyeti de bugun var, yarin yok.. Erdoganin yanlis politikalari bu ulkede yuzde elli destekleniyor.. Erdogana gore ise Cumhuriyet yikilmasi gereken bir enkaz, unuttunuz mu?
Turkiye Cumhuriyeti de bugun var, yarin yok.. Erdoganin yanlis politikalari bu ulkede yuzde elli destekleniyor.. Erdogana gore ise Cumhuriyet yikilmasi gereken bir enkaz, unuttunuz mu?
Ben Erdoğan’a destek olun demiyorum ki. Erdoğan’ı eleştirdiğiniz nokta oy politikasından dolayı teröristlerin kontrol edilemez seviyeye gelmesi değil mi? Teröriste desteğin artması bunlara göz yumulması falan. Öyleyse eleştirileriniz PKK destekçilerinin işine gelecek boyutta olmamalı değil mi? Öyle yaparsanız siz de Erdoğan gibi menfaat uğruna PKK ya göz yummuş onaylamış olursunuz. Erdoğan’ın yaptığından bir farkı yok Bahar Yıldırım’ı desteklemenin. Erdoğan oy için yapıyordu siz de Erdoğan’ı devirmek için. Ama unutmayın bu konu hiçbir zaman Erdoğan’a zarar vermez. Türkiye’ye zarar verir.
Bugün var yarın yok değiliz biz hep var olacağız. Bu yüzden diğer devletler hazmedemiyor işte. Tam onları bitirdik dedikleri an biz Türkiye Cumhuriyeti olarak tekrar doğduk.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Mustafa Kemal Atatürk
Ben Erdoğan’a destek olun demiyorum ki. Erdoğan’ı eleştirdiğiniz nokta oy politikasından dolayı teröristlerin kontrol edilemez seviyeye gelmesi değil mi? Teröriste desteğin artması bunlara göz yumulması falan. Öyleyse eleştirileriniz PKK destekçilerinin işine gelecek boyutta olmamalı değil mi? Öyle yaparsanız siz de Erdoğan gibi menfaat uğruna PKK ya göz yummuş onaylamış olursunuz. Erdoğan’ın yaptığından bir farkı yok Bahar Yıldırım’ı desteklemenin. Erdoğan oy için yapıyordu siz de Erdoğan’ı devirmek için. Ama unutmayın bu konu hiçbir zaman Erdoğan’a zarar vermez. Türkiye’ye zarar verir.
Bugün var yarın yok değiliz biz hep var olacağız. Bu yüzden diğer devletler hazmedemiyor işte. Tam onları bitirdik dedikleri an biz Türkiye Cumhuriyeti olarak tekrar doğduk.
“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Mustafa Kemal Atatürk
Bu beylik laflar, vatan millet sakarya.. Artik para etmiyor. Turkiye yikiliyor, parcalaniyor, sifir dostumuz kaldi, Erdoganin politikalari sayesinde artik NATO Turkiyenin birlikten ayrilmasini tartisiyor. Yani savunma birligi bile kalmayacak yakinda. Tum dunyayi karsimiza almis gidiyoruz.. Disa da gerek yok, icten gidiyoruz zaten.. Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalirdi, ataturkun izinden gitseydik. Ama bugun ulkeyi Ataturk dusmanlarinin eline vermisiz, onlar da "cumhuriyet enkaz, 90 yillik enkazi kaldiracagiz" derken kimin sesi cikiyor? Bunu soyleyene Cumhurbaskanligini emanet etmisiz, Kediye ciger emanet etmisiz, hala Cumhuriyet yikilmaz, he mi? Bunu diyenler yuzde elli destekle yonetiyor ulkeyi.. Hayal kurmayin, gercekler baska soyluyor cunki.
Bu beylik laflar, vatan millet sakarya.. Artik para etmiyor. Turkiye yikiliyor, parcalaniyor, sifir dostumuz kaldi, Erdoganin politikalari sayesinde artik NATO Turkiyenin birlikten ayrilmasini tartisiyor. Yani savunma birligi bile kalmayacak yakinda. Tum dunyayi karsimiza almis gidiyoruz.. Disa da gerek yok, icten gidiyoruz zaten.. Turkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalirdi, ataturkun izinden gitseydik. Ama bugun ulkeyi Ataturk dusmanlarinin eline vermisiz, onlar da "cumhuriyet enkaz, 90 yillik enkazi kaldiracagiz" derken kimin sesi cikiyor? Bunu soyleyene Cumhurbaskanligini emanet etmisiz, Kediye ciger emanet etmisiz, hala Cumhuriyet yikilmaz, he mi? Bunu diyenler yuzde elli destekle yonetiyor ulkeyi.. Hayal kurmayin, gercekler baska soyluyor cunki.
Oturup AKP lileri eleştirmekte çözüm olmuyor ama eleştiriyorum yeri geldiği zaman. Atatürk'ün izinden gidenler olarak bu halka Atatürk gibi önder olacak biri lazım ki bu durumlardan kurtulalım, doğru. Ama teröristin yanında olunca batırırız bu bu ülkeyi. Muhalefetlik bu değil. Muhalefet olarak bu halka güven veremiyoruz. Halkta dini, milli duygularını sömürene gidiyor işte. Yüzde elliyi kazanmak için doğru politikalarla yola çıkmamız lazım.
Mustafa Kemal her taraftan işgale uğramış ülke karşısında bile umutsuzluğa düşmemiştir. Hayallerini gerçekleştirmiştir. Biz de bu sayede bağımsız bir ülke olabildik o savaşlardan sonra.
Kürdistan Bu madde Kürdistan adlı coğrafi bölge hakkındadır. Başlığın diğer anlamları için Kürdistan (anlam ayrımı) maddesine bakabilirsiniz. Divânu Lügati't-Türk’teki harita (11. yüzyıl)Kaşgarlı Mahmud'un çizdiği haritada (1074) arapçada Kürdlerin Toprağı anlamına gelenArd'ul Ekrad, Ard'ul Şam (Şam toprağı) ve Ard'ul Irāqayn (Irakı Acemi ve Irakı Arabi) arasında. Sözlükteki haritanın Türkçeleştirilmiş versiyonu. 1893'de II. Abdülhamit döneminde basılmış,Osmanlı Devleti'nin Ortadoğu'daki topraklarını gösteren harita. Haritanın tam ortasında کردستان(Kürdistan) kelimesi bulunmaktadır. Kürdistan (Arapça: كردستان Kurdistân; Farsça:کردستان Kordestân; Kürtçe: 'Kurdistan / کوردستانKwırdıstan', antik ismi Corduene[1][2][3][4])Kafkaslar'ın güneyi ve Orta Doğu'da, Ermenistan,Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye ait toprakların bir kısmını kapsayan jeokültürel bölge.[5][6] Siyasî bakımdan özerk, federal bir bölge olarak uluslararası resmî tanınmaya sahip olan tek bölgeIrak'ın Kürdistan Bölgesel Yönetimi'dir.[7] Ayrıca resmi olarak tanınmış Kürdistan Eyaleti, İran'ın kuzeybatı bölgesinde eyalet statüsüne sahiptir.
Bu ülkenin masum insanları bak ırk belirtmiyorum, ben laz kökenliyim ama Türk'üm ya da ben kürt kökenliyim ama çok şükür Türk'üm diyenleri ayırıp, foşşik teecee bize dövlet verin bize özerklik verin bize hiç bahmiirler dışliirler diyenleri tek tek kurşuna dizeceksin!!! Evet faşistim evet ırkçıyım var mı!!!
Ben yorukistan partisi kuracagim katilmak isteyen var mi? Malum biz yorukler azinligiz haklarimizi savunmamiz lazim.hazir baskanlik da gelecek ulke eyaletlere bolunecek her bolge kendi icinde yonetimini kuracak ooohh missss
Laz'ların, Gürcü'lerin ya da Çerkes'lerin üzerlerine f16'ların havalandırıldığını ben duymadım, peki ya sen? Ya da sokak ortasında vurulmuş yatan kimselerin bedenlerinin haftalarca orada kaldığınıda, peki ya sen? Veyahut bu dili konuştu diye dövülen, yurtta saldırıya uğrayan, öldürülen de, peki ya sen?
Azınlıktan kastın, sayıdan öte dışlanmışlığı belirtmek olduğunu bilmiyor musun? Yoksa eminim Yahudi sayısı da azdır ama onlar sokak ortasında da vurulmaz.
Ben bu işlerin içindeyim, Kürt çalışanların neler yaşadıklarını, neredeyse her inşaata taşeron işçi olarak getirildiklerini, bir çoğunun kendi memleketine gidecek parayı bulamadığını, herkesin nasıl da yüzlerine küçümseyerek baktıklarını iyi biliyorum. Köy korucusu nasıl olduklarını ve yine o köylerin nasıl basıldıklarını da biliyorum.
Neyse, sen betimlediğin gül bahçende mutlu mesut yaşa. Yeme, dostum yeme. Amacım bu değil, tıp kı sevimli göstermek de olmadığı gibi.
Gidip patlayarak mı buluyorsunuz çözümü insan öldürereek mi ? Ben de daha hiç bir lazın çerkezin çıkıp örgütlenip insan öldürdüğünü kendini patlatıp pişkince bu kötülüğünden mutlu olduğınu görmedim.Neden acaba onlara değil de sizr uçuyor f16 lar bi daha düşün
Bu arada ben de bir Kürt asıllı Türk vatandaşıyım baba tarafından.O pkklı itlerden de nefret ediyorum.Onlar Ankara nın göbeğinde patlatırken beni kaç kere yarım saatle sıyırırken, hadi masum insanları geçtim hangimiz kürt hangimiz türk ona göre mi düşünüyorlarmış en basiti.yalan dolan bu işler birilerinin maşası olmaya devam edin tebrik ederim.
Bu arada ben de bir Kürt asıllı Türk vatandaşıyım baba tarafından.O pkklı itlerden de nefret ediyorum.Onlar Ankara nın göbeğinde patlatırken beni kaç kere yarım saatle sıyırırken, hadi masum insanları geçtim hangimiz kürt hangimiz türk ona göre mi düşünüyorlarmış en basiti.yalan dolan bu işler birilerinin maşası olmaya devam edin tebrik ederim.
Aslında olay kürtler de değil. Olay kürtlerin yaşadığı o bölge. İşin özü tam olarak bu. O yüzden kürtler üzerine oyunlar oynanıyor yıllardır. Vatan haini olanlar maşa oluyor. Ha mecbur kalanlar ailesini öldürmekle tehdit edilenler de var mıdır? Olabilir. Bilemiyorum.
Bildiğim tek bir şey var. Türklerin de kürtlerin de akıllı olması lazım, vicdanlı olması lazım. Vatan ve din düşmanlarına pabuç bırakmamamız lazım..
Vatan sever, hainlik etmeyen tüm kürt kardeşlerimizden Allah razı olsun. Kurunun yanında onlar da yanıyor. Yazık..