Ben de hiç ılımlı olmayacagim kimse kisura bakmasin ne o oyle kurdistan ne demek resmen irkcilik kimse sunu unutmasin bizim merkeziniz ankara dir diyarbakir da şirin bir Türkiye nin anadolu kentidir
Kendi plan ve projeleri icinde bogulsunlar inşallahKüçük Ortadoğu pardon Büyük Ortadoğu Projesi rızası için bir sürü senaryo ve oyun oynanmakta. Bu oyunun içinde olanları, destekleyenleri ve alkılayanları Allah'ım en iyi şekilde cezalandırsın.
Ne kadar ılımlı yorumlar gelmiş... Hayret ki ne hayret!
Başka konularda esip gürleyenler, neden bu kadar ılımlı bu konuda?
Ay resmen başımıza taş yağacak. Kürdistan nedir bir kere!
S...rım öyle parti ismine ben!
Karadeniz Bölgesi ne Lazistan mı deniyor ki; İmralı daki Yaratık istedi diye o bölgeye Kürdistan deniyor. Ben Kürdüm bana İmralı daki yaratık kürtlük öğretmesin.o bölgenin ismi olabilir dedim kültürel olarak, yani oranın kültürüne göre, yorumlar derken... zaten olup olmadığınıda bilmiyorum kürt arkadaşlara sormak lazım dedim?
terörist kökenlilerse tabii ki böyle bi parti kurulmasın kk da terörizmi destekleyen hiç bir üye olduğunu sanmıyorum, siyasetin editörü olarak ben okumadın rastlamadım en azından...
Karadeniz Bölgesi ne Lazistan mı deniyor ki; İmralı daki Yaratık istedi diye o bölgeye Kürdistan deniyor. Ben Kürdüm bana İmralı daki yaratık kürtlük öğretmesin.
KürdistanKaradeniz Bölgesi ne Lazistan mı deniyor ki; İmralı daki Yaratık istedi diye o bölgeye Kürdistan deniyor. Ben Kürdüm bana İmralı daki yaratık kürtlük öğretmesin.
Kürdistan
Bu madde Kürdistan adlı coğrafi bölge hakkındadır. Başlığın diğer anlamları için Kürdistan (anlam ayrımı) maddesine bakabilirsiniz.
Divânu Lügati't-Türk’teki harita (11. yüzyıl)Kaşgarlı Mahmud'un çizdiği haritada (1074) arapçada Kürdlerin Toprağı anlamına gelenArd'ul Ekrad, Ard'ul Şam (Şam toprağı) ve Ard'ul Irāqayn (Irakı Acemi ve Irakı Arabi) arasında.
Sözlükteki haritanın Türkçeleştirilmiş versiyonu.
1893'de II. Abdülhamit döneminde basılmış,Osmanlı Devleti'nin Ortadoğu'daki topraklarını gösteren harita. Haritanın tam ortasında کردستان(Kürdistan) kelimesi bulunmaktadır.
Kürdistan (Arapça: كردستان Kurdistân; Farsça:کردستان Kordestân; Kürtçe: 'Kurdistan / کوردستانKwırdıstan', antik ismi Corduene[1][2][3][4])Kafkaslar'ın güneyi ve Orta Doğu'da, Ermenistan,Irak, İran, Suriye ve Türkiye'ye ait toprakların bir kısmını kapsayan jeokültürel bölge.[5][6] Siyasî bakımdan özerk, federal bir bölge olarak uluslararası resmî tanınmaya sahip olan tek bölgeIrak'ın Kürdistan Bölgesel Yönetimi'dir.[7] Ayrıca resmi olarak tanınmış Kürdistan Eyaleti, İran'ın kuzeybatı bölgesinde eyalet statüsüne sahiptir.
Vikipedi:Güvenilir kaynaklarBirileri vikipediye koyunca kesin bilgi mi oluyor yani? Bakın kürt kardeşimiz ne diyor?:
http://m.ulke.com.tr/video-galeri/21858-bitlisli-vatandastan-pkkyi-bitirecek-teklif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?