Kurdeşen (ürtiker) geçmiyor

gkulata

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
507
734
Selamlar. 2.5 ay önce doğum yaptım, lohusalık ve yaşadığım bazı kötü şeyler sonrasında kurdeşen oldum. 1.5 aydır geçmedi delirmek üzereyim. 2 farklı doktora gittim kortizonlu krem verdiler işe yaramadı. Zaten sütten geçiyormuş o yüzden az kullan demişlerdi.

Başka kocakarı yöntemi filan bilen var mı? Başına gelen var mı? Çok zorlanıyorum:KK43:

Kurdeşen olduğuna eminmisiniz belki uyuz olmuşsunuzdur çok yaygın şuan maalesef
bebişinizde hayırlı olsun

Stresinizi azaltmadiginiz surece kurdesen gecmez, ciddi boyutta yasamisligim var.

Mesela yumurta cok tetikliyor bendekini, boyle daha onceden bildiğiniz sizi rahatsiz eden bir yiyecek var ise tetikliyor olabilir.

Benim kurdesenimi iki ilac geciriyor, isim vermek dogru olmaz biri krem digeri antihistaminik hap, ikisini birlikte kullanıyorum, kurdesen olan bolgeyi nemli tutmak gerekiyor, terliyorsaniz teri surekli silmek o bolgeyi asidik seylerden uzak tutmak gerekiyor. Elinizden geldigince kasimamaya calisacaksiniz.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Geçmiş olsun. Yıllardır en büyük kabusum.
İlaçsız nasıl geçer bilemiyorum. Ben ilaçsız çözüm bulamadım.
Kremler, merhemler hiç fayda etmiyor, direkt antihistaminik almak zorunda kalıyorum o da mal gibi yapıyor adamı.
Ama siz ilaç kullanamazsınız sanırım.
Bu durumda, kaşınan bölgeleri kaşımayın, uykunuzda istemsiz kaşımamak adına tırnaklarınızı kesin sürekli, çünkü kaşımak o bölgeyi yaraya çeviriyor. Bol bol soğuk suyla yıkayın kaşınan bölgeleri. Yünlü, polyester tarzı kıyafetler giyinmeyin. Pamuklu, bol, bedeninize yapışmayan kıyafetler giyin. Battaniye kullanmayın, kullanacaksanız nevresim geçirin. Ben kantaron yağı iyi geliyor diye duydum ama denemedim hiç, isterseniz deneyin.

Stresinizi azaltmadiginiz surece kurdesen gecmez, ciddi boyutta yasamisligim var.

Mesela yumurta cok tetikliyor bendekini, boyle daha onceden bildiğiniz sizi rahatsiz eden bir yiyecek var ise tetikliyor olabilir.

Benim kurdesenimi iki ilac geciriyor, isim vermek dogru olmaz biri krem digeri antihistaminik hap, ikisini birlikte kullanıyorum, kurdesen olan bolgeyi nemli tutmak gerekiyor, terliyorsaniz teri surekli silmek o bolgeyi asidik seylerden uzak tutmak gerekiyor. Elinizden geldigince kasimamaya calisacaksiniz.

Bana özelden kullandığınız antihistaminiğin adını yazar mısınız ?
Ben bir sürü kullandım, bi süre sonra fayda etmiyor başka ilaca geçmem gerekiyor.

enginar suyu tüket sabah akşam 1 su bardağı.kuru enginar kabuklarını 1.5 lt suda 1 tane limonla düdüklüde 15 dk haşla süz 2 gün içinde tüket
zerdeçalı eksik etme. yemeklerine kat sütüne yoğurduna katık et
birde stres olmayacaksın ,paketli gıdalardan kesinlikle uzak durmalısın. kendini dene besin alerjisi de tetikliyor. Ben öyle yendim kurtuldum
Allah şifa versin

X