• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurdeşen belirtileri

Merhaba Arkadaşlar,
8 ay önce yurt dışına yerleştim,başta hiç bir problem yoktu,2 hafta önce aniden tüm vücudumu kırmızı kaşıntılı balonlar sardı.Hemen doktora gittim allerji dedi,kortizonu dayadı 80 tane kortizon hapı 10 günde bitti.Sabah uyandım ve yine sardı,gözlerim dudaklarım,avuç içlerime de yayıldı üstelik,kaşıntıdan kendimi öldürecek durumlara getirdi beni.Üstelik de geçmeyen bir burun akıntısı,dolu sinüsler ve şiş bir boğazda eklendi,yeniden doktor,yine kortizon azaltılarak gidiliyor,antibiyotikler de cabası.Ama çare olmayacağı kesin,acilen Türkiyeye dönüyorum ve deli gibi doktor ve tedavi arıyorum.Allah kimseye yaşatmasın ne korkunç bir şey biliyorum.İnternette biorezonans ile tedavi ve teşhis yöntemini okudum.Ben o yöntemle sigarayı da bıraktım,yan etkisi olmadığını ve çok kolay olduğunu biliyorum.Yine çareyi onda arayacağım.İnşallah faydası olur,mutlaka sizlere yazıp haber vereceğim.Başka yöntemler ve ilaçlar duyan olursa lütfen paylaşalım.Herkese geçmiş olsun

Merhaba

Bugun tam bir ay oldu urtiker illeti banada yapisti. Yurtdisinda yasiyorum haziranda geldim ve normalde hicbirseye alerjim yok ancak 5 kasimda urtiker ortaya cikti gecelerce kasindim butun vucudumu kapladi doktora gittim ancak antihistaminik verdi sutten findiktan bademden kuskulandim diyet yaptim sadece patates yedigim gunler oldu ama hala cikiyor 5 aralikta resmen bir ay olacak Happydays arkadasim seninde yurtdisinda cikmis turkiyeye dondugunde devam ettimi acaba ? Belki burada kisin cikan bi bitkiden mi acaba ? Birde idrarda bakteri cikti onun icin dun gece monurol ictim . Tavsiyeleriniz var mi acaba ?

Back