2001 yılından beri kronik ürtiker hastasıyım neden kaynaklandığını bulamadılar stres koydular adını benim ilgiç olan tarafı ise yanlızca regli olduğum zamanlarda oluyor ve çok ağır geçiriyorum döküntüler bir yana karnımın içindeki dayanılmaz acıyı tarif edemem beimki anjio ödem şeklinde birde dudaklarım göz kapaklarım ellerim ayaklarım felan şişiyor aslında regl olduğum zamanlarda olduğu içi stres konusu biraz daha mantıklı geliyor malum insan daha gergin felan oluyor ya bir ara her ay oluyordum çıldırmak üzereydim hamile kaldım o arada rahatladım bir süre doğumumdan 1 yıl sonra tekrar başladı 1 ay ara ile iki defa oldum şimdilik iyi gibiyim ama ne yapacağımı bilmiyorum her regli dönemim yaklaştığında aynı korkuyu yaşıyorum bende birde ani tansiyon düşüklüğü ve kısa süreli şuur kaybı ile seyrediyor hastalık sizlerde aynı durumdamısınız kullandığım bir ilaç varda onun sayesinde en azından tansiyon düşüklüğü felan olmuyor
merhaba,
bende kronik ürtiker hastasıyım, 10 aydır çekiyorum bu hastalığı, yapılmayan test, içmediğim ilaç kalmadı.
bende dikkat ettim özellikle adet dönemlerime yakın zamanlarda atak haline geliyor, bazen diğer zamanlarda da çıkıyor ama o kadar şiddetli değil
siz ne yaptınız acaba
bi çare bulabildiniz mi?
geçmiş olsun
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?