- 1 Temmuz 2024
- 69
- 9
- 3
- 31
- Konu Sahibi zehracaner
Arkadaşlar merhaba. Aslında bu konuyu açmaya utanıyorum bile. Ama fikirlerinizi almak istedim. Acaba ben mi bencillik ediyorum lütfen görüşleriniz benim için çok önemli. Konuya gelirsek biz eşimle bu kurban bayramında kurbanlık almayı düşünmüyorduk biraz maddiyat olarak sıkıstık. Sonra eşim canım senin için kestirelim hem senin kurbanligini kesmiş oluruz hem de dolabında et olur doğumuna yakın ailen gelir hem sende tüketirsin doğumdan önce ve sonra dedi. Bide ona göre karar verdik bir tane keçi aldık. Kp ve kv de bizim üst katta oturuyorlar onlar da koyun kestirdiler. Bayram sabahı kestirdik etleri doğradik eşimle. Ben hamile halimle kaç saat boyunca o etle uğraştım yorgunluktan az daha hastanelik oluyordum. Neyse etimi dolaba yerleştirdik. Onlarınkini de yukaridaki dolaba yerlestirdik. Kaynanam dedi ki köyünün etinden kebaplik yaparız kecininkinden de haşlama ve kavurma dedi. Neyse biz sesimizi çıkartmadik. Asıl konuya gelirsek kaynim ve eltim 2 çocuğu ile hemen hemen her 3 gün de bir atlarlar buraya gelirler. Kaynanam üst kattan arar kızım şu eti çıkar haşlama yapalım. Neyse tm dedim. Baktm sürekli yapıyor her gelislernde kızım şu eti çıkart kavurma yapalım. Kendi kendime dedim ben bunu onlar için mi kestirdim. Daha ben ağzıma alamadım. Kaldı ki ailem gelecek doğumda gelenm gidenim olacak ben ne olcm dedm. Gercektn kaç gündür sürekli bunu yapıyorlar ve bu defa isterlerse yok dicm. Benim zoruma giden kendileri de kestirdi kendi evlerinden getirsnler etlerini ya da ay da Bi gelseler falan tm yine anlicam ama artık sürekli sürekli. Gercektn o et azaldı bile. Yani ben etinde değilim sadece bu dusuncesizlik çok zoruma gidiyor
Enayi yerine koyuyorlar insanı. Arkadaşlar siz söyleyin ben ne yapayım haksizsam lütfen söyleyin ben ona göre hareket edeceğim.
Enayi yerine koyuyorlar insanı. Arkadaşlar siz söyleyin ben ne yapayım haksizsam lütfen söyleyin ben ona göre hareket edeceğim.