• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kurbandan sonra istenecek kızlar buraya

negüzel canım tam isbate olmuş
kurbandan sonra işte ya kasımda ya aralıkta canım bu 11 ,11 işine denk gelebilir bizimde :)
sizin aileler ne diyo o tarihte mi geliriz diyolar siz ikinzimi ayarladınız canım

biz ayarladık tatlım ikimizin aileside bu tarihi biliyo kurban bayramından hemen sonra ailelerde birbirleriyle tanışıcaklar. ben erkek arkadaşımın ailesini tanıyorum o sadece annemle tanıştı :61: bakalım kısmet evlenme teklifimizde hala gelmedi ama bakalım hayırlısı :61:

biz ayarladık tatlım ikimizin aileside bu tarihi biliyo kurban bayramından hemen sonra ailelerde birbirleriyle tanışıcaklar. ben erkek arkadaşımın ailesini tanıyorum o sadece annemle tanıştı :61: bakalım kısmet evlenme teklifimizde hala gelmedi ama bakalım hayırlısı :61:

peki düğünü nezaman düşünüyosunuz canım ne kadar nişanlı kalıcaksınız
evlenme teklifi ben hiç beklemiorumyaa zaten bu yol evlilik yolu değilmi? bunu kabul edip çıkmadık mı o yola:34:

peki düğünü nezaman düşünüyosunuz canım ne kadar nişanlı kalıcaksınız
evlenme teklifi ben hiç beklemiorumyaa zaten bu yol evlilik yolu değilmi? bunu kabul edip çıkmadık mı o yola:34:

tatlım aralığın ilk haftası nişan olucak. düğünde kısmetse seneye mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz. evlenme teklifi ben istiyorum aslında benimde hayallerim arasındadır belkide gereksiz dediğin gibi zaten evlenmek için birlikteyiz ama banane istiyorum :90: ya ama zaten benden daha romantikdir eminim kasıma doğru edicektir. güzel bi anı olur die düşünüyorum sence :61:

tatlım aralığın ilk haftası nişan olucak. düğünde kısmetse seneye mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz. evlenme teklifi ben istiyorum aslında benimde hayallerim arasındadır belkide gereksiz dediğin gibi zaten evlenmek için birlikteyiz ama banane istiyorum :90: ya ama zaten benden daha romantikdir eminim kasıma doğru edicektir. güzel bi anı olur die düşünüyorum sence :61:

canım yaa inşallah nasip olursa bizde mayıs yada haziran düşünüyoz galiba senle hazırlıkları falan beraber yaşıyıcaz inşallah canım
düğün salonunu nezaman bakıcaksınız canım
şimdiden konuşmaya başladınızmı salon işini
güzel olur tabiki canım romantikse de muhakkak eder
benimki pek anlamaz romantizmden bende anlamam kafa dengiyiz yani:D:D

canım yaa inşallah nasip olursa bizde mayıs yada haziran düşünüyoz galiba senle hazırlıkları falan beraber yaşıyıcaz inşallah canım
düğün salonunu nezaman bakıcaksınız canım
şimdiden konuşmaya başladınızmı salon işini
güzel olur tabiki canım romantikse de muhakkak eder
benimki pek anlamaz romantizmden bende anlamam kafa dengiyiz yani:D:D

evet canım hazırlıklarımız aynı zamanlarda olucak :16: bizde şu anki gündem nişanın nerde yapılacağı ama düğünde boğazda bi mekan bakıcaz sanırım sen hangi şehirdeydin canım eğer sende istanbuldaysan mekan konusunda da birbirimize yardım ederiz :34:

Bende variiiiiiiiiiiiiiim......Rabbim nasip ederse....Ramazdandan sonra Söz kesilecek.....DUAlarinizi eksik etmeyin....

Gercekdende hemen hemen 2 ay var ama....insana bu 2 ay 2 Sene gibi geliyor....ayyy Heycanlandim birden..:)

Öptüm hepinizi

Almanyadan Humeyra

evet canım hazırlıklarımız aynı zamanlarda olucak :16: bizde şu anki gündem nişanın nerde yapılacağı ama düğünde boğazda bi mekan bakıcaz sanırım sen hangi şehirdeydin canım eğer sende istanbuldaysan mekan konusunda da birbirimize yardım ederiz :34:

hayır canım istanbulda değilim
hım şuanki gündem nişan mekanıysa bakmaya başlayın derim
bizim evde olucak canım ev nişanı olucak :::::)

Bende variiiiiiiiiiiiiiim......Rabbim nasip ederse....Ramazdandan sonra Söz kesilecek.....DUAlarinizi eksik etmeyin....

Gercekdende hemen hemen 2 ay var ama....insana bu 2 ay 2 Sene gibi geliyor....ayyy Heycanlandim birden..:)

Öptüm hepinizi

Almanyadan Humeyra

sen bizden erkesin canım bizim ki kurabndan sonra malesef 4 ay var

Öptüm hepinizi

Almanyadan Humeyra

sen bizden erkesin canım bizim ki kurabndan sonra malesef 4 ay var

Öptüm hepinizi

Almanyadan Humeyra

hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah :91:

hayır canım istanbulda değilim
hım şuanki gündem nişan mekanıysa bakmaya başlayın derim
bizim evde olucak canım ev nişanı olucak :::::)

bilmiyorum ne yapıcaz ufak ufak bakınmaya başlıyoruz artık beykoz öğretmen evi ya da maltepe ile küçükyalı arasında sahilde zeytindalı restaurant'ta olucak şimdilik net bişi yok ev fikride güzel aslında bazen bende düşünmüyo değilim evde yapmayı :61:

bilmiyorum ne yapıcaz ufak ufak bakınmaya başlıyoruz artık beykoz öğretmen evi ya da maltepe ile küçükyalı arasında sahilde zeytindalı restaurant'ta olucak şimdilik net bişi yok ev fikride güzel aslında bazen bende düşünmüyo değilim evde yapmayı :61:

ben ev önünde yapılan çalgılı nişanları da seviyorum ama yinede gerek görmüyorum canım sırf o kabarık renkli nişanlıklardan giyebişmek çin çalgılı yapmayı isterdim:) ama yüzde 99 evde olucak inşalah
aslında restorant değilde sen de evde yapsan canım yaa inanki evdekiler daha güzel oluyor

ben ev önünde yapılan çalgılı nişanları da seviyorum ama yinede gerek görmüyorum canım sırf o kabarık renkli nişanlıklardan giyebişmek çin çalgılı yapmayı isterdim:) ama yüzde 99 evde olucak inşalah
aslında restorant değilde sen de evde yapsan canım yaa inanki evdekiler daha güzel oluyor

bilmiyorum kararsızım ama bir kez yapılacak iyi bi organizasyon olsun istiyorum ekremin anneside dışarda yapılmasını çok istiyo ama kararı bana bıraktı tabii bakalım napcaz :69:

Zaytindalı restautant güzelmiş canım içkisiz tavuk yemekli bir mönünü kişi başı fiyatından haberin var mı canım? Nasıl bir yer bir de müzik, süsleme, kamera çekimi, fotoğraf fiyatlara dahil mi?Beykoz öğretmen evi de çok hoşmum canım ordaki fiyatlar nasıl acaba? Benim annem milli eğitimden emekli öğretmenevi kartı olanlara kişi başı fiyatları ne kadar bilgin varsa aydınlatırsan çok sevinirim.

Son düzenleme:
Back