kurban bayramından 1.5 ay sonra inşallah bende zaman geçsin die dört gözle bekliyorum
ben o kadar kurbandan sonra gelin dedim kimseye kabul ettiremedim valla bana kalsa hepten 2 sene sonra gelsinler hemen evleneyim sözle nişanla ugrasmak hiç işime gelmiyo
çeke çeke en fazla ramazandan sonraya cekebildim ramazan bayramı biter bitmez istemem ardından soz olcak :44:
eger dugununuz 1-2 sene sonra olcaksa benim gibi ve aileler de pek karısmıyosa soz-nişan için acele etmeyin derim
Bende tam emin değilim ama o zamanlarda olacak inşallah kısmetse
seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki
inşallah canım neden emin değilsin ne diyo seninki
Benim sevdigim askerde.Eylülün sonlarına dogru bitecek askerliği.Ancak o zaman olur heralde.Sevgilime kalsa hemen ister o
oturup konuşmadınızmı şu zamanda olur diye
ayy canım öle miiii
çok uzun gelio yaa banada
neden 1,5 ay sonra peki
benimde öle görünüo gerçi ya kurbandan hemen sonra ya da 1 ay sonra
erkek arkadaşımın doğum günü 11.11.11de o gün isteme ve söz yapılacak kısmetsesenin ne zaman canım tarih belli mi
seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?