Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurban bayramından 1.5 ay sonra inşallah bende zaman geçsin die dört gözle bekliyorum![]()
ben o kadar kurbandan sonra gelin dedim kimseye kabul ettiremedim valla bana kalsa hepten 2 sene sonra gelsinler hemen evleneyim sözle nişanla ugrasmak hiç işime gelmiyo![]()
çeke çeke en fazla ramazandan sonraya cekebildim ramazan bayramı biter bitmez istemem ardından soz olcak :44:
eger dugununuz 1-2 sene sonra olcaksa benim gibi ve aileler de pek karısmıyosa soz-nişan için acele etmeyin derim![]()
Bende tam emin değilim ama o zamanlarda olacak inşallah kısmetse
seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki![]()
inşallah canım neden emin değilsin ne diyo seninki
Benim sevdigim askerde.Eylülün sonlarına dogru bitecek askerliği.Ancak o zaman olur heralde.Sevgilime kalsa hemen ister o
oturup konuşmadınızmı şu zamanda olur diye
ayy canım öle miiii
çok uzun gelio yaa banada
neden 1,5 ay sonra peki
benimde öle görünüo gerçi ya kurbandan hemen sonra ya da 1 ay sonra
erkek arkadaşımın doğum günü 11.11.11de o gün isteme ve söz yapılacak kısmetsesenin ne zaman canım tarih belli mi
seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki![]()