• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kurbandan sonra istenecek kızlar buraya

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
:nazar:ciddi ilişkisi olupta kurbandan hemen sonra isteme olur diye kararlaştıranlarla sohbet etmek istedim...biz de allah nasip kısmet ederse inşallah kurbandan sonra isteme düşünüyourz kızlar:nazar:..varmı benim gibi kurbanı dörtgözle bekleyen:9::9::nazar:

Son düzenleme:
ben o kadar kurbandan sonra gelin dedim kimseye kabul ettiremedim valla bana kalsa hepten 2 sene sonra gelsinler hemen evleneyim sözle nişanla ugrasmak hiç işime gelmiyo :37:
çeke çeke en fazla ramazandan sonraya cekebildim ramazan bayramı biter bitmez istemem ardından soz olcak :44:
eger dugununuz 1-2 sene sonra olcaksa benim gibi ve aileler de pek karısmıyosa soz-nişan için acele etmeyin derim :68:

ben o kadar kurbandan sonra gelin dedim kimseye kabul ettiremedim valla bana kalsa hepten 2 sene sonra gelsinler hemen evleneyim sözle nişanla ugrasmak hiç işime gelmiyo :37:
çeke çeke en fazla ramazandan sonraya cekebildim ramazan bayramı biter bitmez istemem ardından soz olcak :44:
eger dugununuz 1-2 sene sonra olcaksa benim gibi ve aileler de pek karısmıyosa soz-nişan için acele etmeyin derim :68:

kaç yaşındasın
seneye yaza düğün düşünüyoz
erkenmi sence kasım

seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki :60:

seneye yaz evleneceksen olabilir genelde maximum 5-6 ay kalın nişanlı-sözlü diolar
ben 23 yasındayım, 25 i görmeden evlenmek istemedigim icin 2 yıl beklicem.. askımı cok seviyorum ama evlilik de korkutuo azcık beni kabul etsede 26 yı bitirip öle evlencem de kabul etmiyo benmki :60:

aman canım sende ne beklemesi yaşında tam evlilik yaşı niye tutturdun ki 26 diye ne farkederki
inşallah seneye mayıs olursa 6 ay kalmış olucaz

ayy canım öle miiii
çok uzun gelio yaa banada
neden 1,5 ay sonra peki
benimde öle görünüo gerçi ya kurbandan hemen sonra ya da 1 ay sonra

erkek arkadaşımın doğum günü 11.11.11de o gün isteme ve söz yapılacak kısmetse :16: herkes için hayırlısı olur inşallah :16:

Son düzenleme:
erkek arkadaşımın doğum günü 11.11.11de o gün isteme ve söz yapılacak kısmetse :16: senin ne zaman canım tarih belli mi

negüzel canım tam isbate olmuş
kurbandan sonra işte ya kasımda ya aralıkta canım bu 11 ,11 işine denk gelebilir bizimde :)
sizin aileler ne diyo o tarihte mi geliriz diyolar siz ikinzimi ayarladınız canım

bence aceleye gerek yok tatlım. bende senin gibi düşünüyodum 25i görmeden evlenmem diyodum ki öyle olucak :61: çünkü gün geçtikçe kendini daha da geliştiriyosun olaylara dünyaya bakış açın dahada değişiyo hergün bişeyler katıyosun kendine ve hayat hakkında çok daha tecrübeli oluyosun. bi gün illaki evlilik olucak bekarlıkda çok güzel onunda tadını çıkarmak lazım :32: ama tabi şu da var ben evliliğe hazırım ve bunu istiyorum diyosan tabiki evlen. hiç yaşamadım ama doğru insansa eğer bence evlilik harika bişeydir die düşünüyorum :16: hakkında hayırlısı olsun canım

Back