İlk yorumları okumadan yazmışım.Biliyorum demişsiniz bir de bildiğiniz şeyi neden burada abartarak ''deliriyor muyum?'' şeklinde açtınız o zaman? Kendinizde eksik bulduğunuz şeyleri ve çevrenizi tartarak hayata bakış açınızı değiştirmenizi.Kendinize yeni uğraşlar edinmenizi tavsiye ederim.
Neden bu kadar negatifsiniz? Size ne konuda deliriyor muyum acaba yazdıysam ne basit şeylere takılıyosunuz lütfen yazmayın konuya tartışma istemiyorum.
Annem yardımcı olmak için gel ben seviyim seni, seni niye bozayım.Valla kötü niyetle yazmadım sevgiye ihtiyacım var belli çözümüde bulmuşsun eee konuşulcak yanı kalmamış boş vaktin çok bolca hayal kuruyon, istediğin illa tavsiyese kedi al dedim, olmadı bi kursa yazıl aktivite yap
Kedi yavrusu mu seviyorsunuz 'annemm gel ben seni seviyim' ne demek ya?? siz kim oluyosunuz da bana acır gibi konuşuyosunuz ? haddinizi bilin. Lütfen siz ikiniz yazmayın bir daha konuma yazmanızı istemiyorum, ben sadece tavsiye istedim
Kedi yavrusu mu seviyorsunuz 'annemm gel ben seni seviyim' ne demek ya?? siz kim oluyosunuz da bana acır gibi konuşuyosunuz ? haddinizi bilin. Lütfen siz ikiniz yazmayın bir daha konuma yazmanızı istemiyorum, ben sadece tavsiye istedim[/QUOTE]
Sen kimsin ki bana had bildireceksin, Ayrıca acıncak halde olduğun doğru bakıyorum eski konularına baya sorunlusun yani bacakların çarpık, saçların kötü, boyun kısa ee bide piskolojik sorunların var daha nolsun
Neden bu kadar negatifsiniz? Size ne konuda deliriyor muyum acaba yazdıysam ne basit şeylere takılıyosunuz lütfen yazmayın konuya tartışma istemiyorum.
Farkındaysanız negatif olan ben değil sizsiniz.En azından ''sana ne'' gibi sataşırcasına kelimelerim yok.Buraya tartışma amaçlı yazmadım.Ki öyle olsaydı son birkaç cümlem tavsiye ile bitmezdi.Sadece ilk yazdığım yoruma ''biliyordum zaten'' gibisinden bir cevapla geldiğiniz için merak edip sordum.
Not: Açıklama gereği duyduğumdan yazdım bunu da.Yoksa sizin konunuza cevap yazma meraklısı olduğumdan değil.
Sen kimsin ki bana had bildireceksin, Ayrıca acıncak halde olduğun doğru bakıyorum eski konularına baya sorunlusun yani bacakların çarpık, saçların kötü, boyun kısa ee bide piskolojik sorunların var daha nolsun
:)) bi insanın fiziksel özellikleriyle dalga geçmek de ancak sizin gibi karakter yoksunu insanlara yakışır zaten:) Evet bacaklarım çarpık, saçlarım kötü , boyum da kısa, Allah böyle yaratmış ne yapayım? Allahın böyle yarattığı bi insanın bu özellikleriyle nası utanmadan dalga geçersiniz? Benim bunları sorun yaptığım yok artık size ne oluyor? Verecek cevap bulamadınız ve üşenmeden gidip eski konularımı mı okudunuz tek tek Baya boş bi insanmışsınız ve insanların fiziki özellikleriyle onlara acıyacak dalga geçecek karakterde bi insansınız. Bu yaptığınız kul hakkı. Kendinizden utanın.