Kurban olurum biri akıl versin bana delireceğim

Kızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.

Aslında neye alerjisi olabileceğini siz daha iyi bilirsiniz Bir gözlemleyin ve düşünün bakalım İnşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur yavrunuz

Yoksa instagramdaki Hacer hanım mısınız siz :) o da aşıyla çok karşıydı.. ama mecbur yaptırıyoruz sağlık bakanlığının şartı bu
Hayır değilim ismim de Dilek zaten mecbur diye bişey Yok ki bu konu size kalmış ister yaptırır ister yaptırmazsınız kanunen hakkınız bu yani

Çöl teşekkür ederim... İlaç ismi vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama ismi locoderm.Neden acaba o ne demek?
Alerjik reyaksiyonlara bire bir ... iki gün kullanin umarim bi ise yarar ..
Çöl teşekkür ederim... İlaç ismi vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama ismi locoderm.Neden acaba o ne demek?
üreli krem demek istedim :) deneyin faydasini görücwksiniz insallah... benim bütün vücudun kasiniyordu kasimaktan kaniyorsu üreli krem kurtardi beni

Ek gıdaya geçince 3leme kuralını uyguladınız mi her besinde. Hazir mama alın bastan başlayın isterseniz. Birde sut ürünlerinde olabiliyor alerji. Emziriyorsanız ve sütünüz varsa sağıp bebeginizin vucuduna surun surekli. Anne sutu o kadar faydali ki en iyi ilac. Kullandığınız bebek detarjanini da degistirin. Bi arkadasimin bebegi dalan marka sabun detrerjanindan boyle olmustu hic yaramamisti. Birse onerim tum kıyafetlerini bastan yıkayın ve herseyini utuleyin. Gecmis olsn

Anlıyorum ama bana verdiği ilaç gerçekten ciddi anlamda kortizonlu anlıyorum ama bana verdiği ilaç gerçekten ciddi anlamda kortizonlu o yüzden kullanmak istemiyorum O yöntemi de deneyeceğim çok teşekkür ederim
Yünlü tüylü kıyafetler de tetikliyor egzamayı tamamen pamuklu kıyafetler giydirilmeliymiş bu arada mutlaka biliyorsunızdur. Locaderm kullanıyordum ben kortizonlu krem olarak doktora danışın değiştirin orta segment bi kremle locaderm yeterli geliyordu bize

Benim oglum da bebekken vucudunda egzama gibi bişeyler cikmisti doktor coresatin sür demisti hemen gecirmisti bi denemeni tavsiye ederm kasintiyi alir en kötü
Coresatin i değiştirmişler içeriğini şuan iyileştirici etki yapmıyor maalesef

Ya sanırım bununda süt ürünleri ve yumurta ya öyle hissediyorum paketli gıda yediğimde ya da süt yoğurt peynir yumurta yediğimde genelde çok coşuyor. Altı aya kadar granül sabun ile yıkadım. Şimdi yine bir markanın bebek deterjanı ile yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum
Egzama varsa tursu kuruyemia asiri baharatli salcali ve inek sutu iceren besinleri yemeyin mandalina domates asitli gidalardan uzak durun sucuk pastaorma gibi seyler yemeyin

Ya sanırım bununda süt ürünleri ve yumurta ya öyle hissediyorum paketli gıda yediğimde ya da süt yoğurt peynir yumurta yediğimde genelde çok coşuyor. Altı aya kadar granül sabun ile yıkadım. Şimdi yine bir markanın bebek deterjanı ile yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum
Yunlu seylerden uzak tutun surekli odayo be bebegin cildini nemli tutmaya calisin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Sebep bulundu. İnek sütü alerjisi varmış kızımın daha başka da olabilirmiş henüz kan sonuçları gelmedi. Allah hepimizin Bebişlerine şifa versin hepinizden allah razı olsun cevap verdiniz :KK200:

Back
X