Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok kötü ya aşırı nemli bir şehirdeyim.. inşallah bu da geçer çok zor bi durum ...Kuş türleri
Böcek turleri
Kedi
toz
Polen
Agac
Nem
Inanin cogu aklıma gelmiyor
Ilk zamanlara gore su an cok rahatim.evde kus bile besliyorum..herseyin bir cozumu var.eminim bebeginizde atlatacak..tabi öncelikle bilmelisiniz neye aleejisi olduğunu..ayrıca yegenimin sut.urunlerine alerjisi vardi ve su an tamamen geçti.
Ins testleriniz guzel cikar
Çevreden Önerdiler ama hiç denemedim çünkü hakikisini nereden bulacağımı bilmiyorumgul suyu denediniz mi
Yumuşatıcı hiç kullanmıyorum canımYumuşatıcı yerine sirke kullanin bebeğin çamaşırlarına
Eltimin kizi da süt ve süt ürünlere karsi alerjisi cikti en sagliklisina bile olsa alerji cikiyor neye yedirdigine dikkat edip bi bakin derim alerji testi yaptirin kisa zamanda yaptirmadiysaniz bilemiyorun ya cok zor Allah yardimciniz olsunKızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.
Benim kuzım şu an 2 buçuk yaşında cildi hala kuru ama eskisi kibi kuzarmalı kaşınmalı değil.artık normal bebek losyonlarıyla nemlendiriyorum.ama o dönem çok köyü kırmızı ve kaşınıyordu devamlı.siz sıra bekliyorsanız bence diyete başlayın vakit kaybetmeyin.çünkü o süt proteinleri en erken 3 haftada vücuttan atılıyormuş.sütle ilgili hiçbir şey yemeyeceksiniz.dana eti de dahilMustelanın şampuanını denemeye başladım ama kepek yaptı kozımda adam gibi bir şey kullanamıyorum ki teni aşırı duyarlı her şeye.. öyle mi ben maksimum 3 4 gün yapıyordum demek o kadar uzun.. sizin kaşıntınız oluyor mu oluyorsa suan nasıl geçiyor mu kaşıntı da
Ben kullandım , hiç bir yan etkisini görmedim . Bir iki yıkamadan sonra çok rahatladılar ve uzun zamandan beri de kullanmaya devam ediyorum . İyi bir markanın alırsanız sıkıntı olacağını sanmam . Eczanelerde satılan bebek şampuanlarında bile içeriği inceldiyseniz , bir çok kimyasal var . Egzamalı bebeklere özel şampuanlarda var ama en çok bu şanından memnun kaldım .Bebeklerde kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba?
Allah razı olsun ya bilmiyordum bunu.. off inşallah o zamanlara gelince benim yavrum da rahatlar ..size de çok geçmiş olsun. Peki süz kaşıntı hafifletmek için ilaç kullandınız mı?Benim kuzım şu an 2 buçuk yaşında cildi hala kuru ama eskisi kibi kuzarmalı kaşınmalı değil.artık normal bebek losyonlarıyla nemlendiriyorum.ama o dönem çok köyü kırmızı ve kaşınıyordu devamlı.siz sıra bekliyorsanız bence diyete başlayın vakit kaybetmeyin.çünkü o süt proteinleri en erken 3 haftada vücuttan atılıyormuş.sütle ilgili hiçbir şey yemeyeceksiniz.dana eti de dahil
hakikisi. tabiki ispartada satiliyordur ama bulabilirsinjz. benim sun kizimda yanaklari kirmizi deri dokuntuleri oluyor opmekten. yada birinin teni deyince oluyor yani yunlu kazak hirka dikkat ediyorm gene oluyor doktor bir krem verdi o ise yaradi egzamaya benziyor dedi munkunse kimseye optrmetin. kazak falan giydirmeyin. suan ki en etkili yontem gul suyuyla silip. habby nemlendiriyciyle kullaniyorm sonuc mukkemel geciyorÇevreden Önerdiler ama hiç denemedim çünkü hakikisini nereden bulacağımı bilmiyorum
O zaten çoğu şeyi yemiyor ben yedirmiyorum genelde hep sebze ağırlıklı yiyor .. yaptıracağız inşallah..amin canım tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun rabbim ..Eltimin kizi da süt ve süt ürünlere karsi alerjisi cikti en sagliklisina bile olsa alerji cikiyor neye yedirdigine dikkat edip bi bakin derim alerji testi yaptirin kisa zamanda yaptirmadiysaniz bilemiyorun ya cok zor Allah yardimciniz olsun![]()
Aman çok dikkatli olun bizimki de yanakta başladı şimdi her yerindehakikisi. tabiki ispartada satiliyordur ama bulabilirsinjz. benim sun kizimda yanaklari kirmizi deri dokuntuleri oluyor opmekten. yada birinin teni deyince oluyor yani yunlu kazak hirka dikkat ediyorm gene oluyor doktor bir krem verdi o ise yaradi egzamaya benziyor dedi munkunse kimseye optrmetin. kazak falan giydirmeyin. suan ki en etkili yontem gul suyuyla silip. habby nemlendiriyciyle kullaniyorm sonuc mukkemel geciyor
Hayır ilaç kullanmadık ama cilt kuru olduğu için kaşınıyordu.mustelanın emollient kremini günde 2-3 kere sürdüm.cildi iyice nemlenince kaşıntılar geçti.bir de her gün yıkamamı tavsiye etmişti doktor.banyo da bir nenlendirmedir demişti ama her seferinde şampuan kullanmamak kaydıylaAllah razı olsun ya bilmiyordum bunu.. off inşallah o zamanlara gelince benim yavrum da rahatlar ..size de çok geçmiş olsun. Peki süz kaşıntı hafifletmek için ilaç kullandınız mı?
Hemen ulaşıyorum çok teşekkür ederimİnstagramda biyokimyager anneyi takip etmenizi öneririm. Asagı yukarı sizle aynı seyleri yasıyor.Cok bilgilendirici olucaktır sizin acınızdan. Eski postlarına göz atın derim.
Benim bebeğimde de vardı alerjik egzama çok kaşınırdı. Sana tavsiyem vücudunu ardıç katranlı sabunla yıka. Banyo sonrası farmasi aynısefa kremi kullan. Bir kaç kullanımda etki etti egzaması bile geçti. Ardıç katranı sabunu çok eskiden beri egzama tedavisinde kullanılan bir ürün. Aynı şekilde aynısefa kremi de egzama için kullanılıyor nette de araştırabilirsin. Kızım bu iki ürün sayesinde rahatladı.Kızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.
Anlıyorum .. ben de 2 günde bir yıkıyorum İnan’ım günde 4 5 kere nemlendiriyorum o bile yetmiyor ..çünkü emekle tutunup kalkma döneminde suan.. saf zeytinyağı kullanıyorum vallahi başka bir seye güvenemiyorum doktora gidene kadar bununla idare edeceğim ..Hayır ilaç kullanmadık ama cilt kuru olduğu için kaşınıyordu.mustelanın emollient kremini günde 2-3 kere sürdüm.cildi iyice nemlenince kaşıntılar geçti.bir de her gün yıkamamı tavsiye etmişti doktor.banyo da bir nenlendirmedir demişti ama her seferinde şampuan kullanmamak kaydıyla
cok gecmis olsun kontrol ediyorm ama gecer cunku bu sorun ilk kez basima gelmiyor .3 cocugumda da oldu ozellikle dis cikarma zamani vucutlari cok hassas oluyor ben yediklerinden ziyade. yune. alerjisi oldugunu dusunuyorm gecmis olsunAman çok dikkatli olun bizimki de yanakta başladı şimdi her yerinde![]()
Arkadaşlarımın bebeklerinde gördüğüm kadarıyla süt ve süt ürünlerine,yumurtaya karşı alerjisi olabilir. Bu öğrenmek için çocuk alerji uzmanları var. Türkiye’de en iyisi Hacettepe ‘deki çocuk alerji uzman olan doktor. Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama oranın merkezinde mutlaka çocuk alerji uzmanına gidin. Tahlillerden sonra anlaşılır.Kızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.
Ha bi de söylemeyi unuttum cocugunuzu kimseye öptürmeyin gerekirse sizde mümkün oldugunuzda da öpmeyin bunu bi yerden duydum internrtten bulabilirsinizO zaten çoğu şeyi yemiyor ben yedirmiyorum genelde hep sebze ağırlıklı yiyor .. yaptıracağız inşallah..amin canım tüm şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun rabbim ..