Allah razı olsun çok sağ olun inan o kadar yıpratıcı bir süreç ki Allah bütün annelere yardım etsin ya tabi Allah başka dert vermesin ama inanın Buda çok zor bebeğim karşında kıvranıyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsunDeri testiyle nelere alerjisi olduğunu ogrenirseniz ona gore bir beslenme takviminiz olur..o da baya rahatlatir..
Allah sifa versin tez zamannda kuzucuga
Cok haklisiniz..umarım en kisa zamanda cozume kavusursunuz...alerji benim korkulu ruyam en iyi ben anlarım...Allah razı olsun çok sağ olun inan o kadar yıpratıcı bir süreç ki Allah bütün annelere yardım etsin ya tabi Allah başka dert vermesin ama inanın Buda çok zor bebeğim karşında kıvranıyor ve sen hiçbir şey yapamıyorsun
Benim arkadaşımın bebeği böyleydi süt ve süt ürünleri çıkmıştı. Bakmadan bilinmez tabii.. Bir de bebeğin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz? Bebek ürünleriyle mi?Kızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.
İnşallah çok teşekkürler sizin bebeğinizde de mi vardıCok haklisiniz..umarım en kisa zamanda cozume kavusursunuz...alerji benim korkulu ruyam en iyi ben anlarım...
Allah sifa versin
Ya sanırım bununda süt ürünleri ve yumurta ya öyle hissediyorum paketli gıda yediğimde ya da süt yoğurt peynir yumurta yediğimde genelde çok coşuyor. Altı aya kadar granül sabun ile yıkadım. Şimdi yine bir markanın bebek deterjanı ile yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorumBenim arkadaşımın bebeği böyleydi süt ve süt ürünleri çıkmıştı. Bakmadan bilinmez tabii.. Bir de bebeğin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz? Bebek ürünleriyle mi?
Şüpheleniyorsanız bir gün deneyin süt ürünlerini yemeyin içmeyin zaten sütünüzü su arttırır bakalım düzelme olacak mı? Olmadı diğer gün başka bir bebek deterjanı deneyin hacı şakir bebek matik veya dalin bebek sıvı deterjanı iyi gelenlerden. Öneri tabii bilemedim yavrum çok geçmiş olsun kuzucuğa..Ya sanırım bununda süt ürünleri ve yumurta ya öyle hissediyorum paketli gıda yediğimde ya da süt yoğurt peynir yumurta yediğimde genelde çok coşuyor. Altı aya kadar granül sabun ile yıkadım. Şimdi yine bir markanın bebek deterjanı ile yıkıyorum yumuşatıcı kullanmıyorum
Yaa .. Allah size de kolaylık versin çok iyi anlıyorum sizi o kadar kötü bir durum ki .. liste de neler var açana??Yok bende var malesef..besin icin yaptırmadım ama diğer deri testinde herseye alerjim oldugu ortaya cikti..kocaman bir liste. Fanusta filan yasaman gerek dedi doktor.bahar aylari zulum oluyor. Yine de sukur allah dermansiz dert vermesin..daha kucuk bebeğiniz eminim ki gececek
Çöl teşekkür ederim... İlaç ismi vermem ne kadar doğru bilmiyorum ama ismi locoderm.Neden acaba o ne demek?Kremin icinde urea olmasina dikkat edin ... cok gecmis olsun
Deniyorum ama yine kabarıyor anlayamıyorum İnan’ın sanki her şeye var gibi.. kaşıntıları hiç dinmiyor. Kızarıklıklar geçiyor sadece..granül kullandım suan sıvı kullanıyorum cnm.çok çok teşekkür ederim...Şüpheleniyorsanız bir gün deneyin süt ürünlerini yemeyin içmeyin zaten sütünüzü su arttırır bakalım düzelme olacak mı? Olmadı diğer gün başka bir bebek deterjanı deneyin hacı şakir bebek matik veya dalin bebek sıvı deterjanı iyi gelenlerden. Öneri tabii bilemedim yavrum çok geçmiş olsun kuzucuğa..
Bebeklerde kullanmamın bir sakıncası olur mu acaba?Aynısefaçiçeği sabunu kullandınız mı ? Bir çok bebek şampuanı vs. kullandım en iyi bu geldi . Egzamalı cildi rahatlatıp , kaşıntıyı önlüyor . Bizde işe yaradı çok şükür . Bir deneyin isterseniz . Bir de kıyafetleri için deterjanı az kullanıp , ek durulama öneririm gerçi buna dikkat ediyorsunuzdur muhtemelen . Allah şifa versin kuzunuza .
Kuş türleriYaa .. Allah size de kolaylık versin çok iyi anlıyorum sizi o kadar kötü bir durum ki .. liste de neler var açana??
gul suyu denediniz miKızlar bebeğimde alerji var. Besin alerjisi sanırım henüz TEst yaptıramadık. Üniversite hastanesi olduğu için sıramızı bekliyoruz. Çok kötü durumda kızım 10 aylık her yeri kaşınıyor uyku uyumuyor sürekli huzursuz.Bir çocuk doktoruna götürdük cildiyeye sevk etti alerjik egzama dedi. Başka bir tanesine götürdük o da alerji dedi kanında çıktı deri testi yaptırmamızı önerdi. Ne yapacağımı şaşırdım İnan’ın neyle nemlendireceğim hiç bir şey yapamıyorum çocuğum kaşınıp duruyor. Cildiye bana resmen bir şey yapamayız belli bir yaşa kadar böyle olur sesi şaka gibi ya. Bana linola diye bir losyon ve şampuan verdi ancak linola pediyatrik bir ürün değil kullandım evet ama çok huzursuzum bir de kortizonlu ilaç verdi bütün doktorlar kullanıyorum geçiyor 3 gün sonra al baştan. Sürekli de kullanamıyorum zararlı. İnan’ın aç geziyorum sütüm azaldı. Yok ya kafayı yiyeceğim.
Mustelanın şampuanını denemeye başladım ama kepek yaptı kozımda adam gibi bir şey kullanamıyorum ki teni aşırı duyarlı her şeye.. öyle mi ben maksimum 3 4 gün yapıyordum demek o kadar uzun.. sizin kaşıntınız oluyor mu oluyorsa suan nasıl geçiyor mu kaşıntı daBizde de vardı aynı dert.mustelanın emollient balm ve emollient kremini
kullandık iyi geldi.biraz pahalı ama işe yarıyor.süt ürünleri alerjisini anlamak için de en az 3 hafta diyet yapmalısınız.doktor yönlendirir varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?