Kız İsteme kurban bayramından sonra kasım ayında istenecekler....... :)

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
haydi kızlar bi topik de ben açayım.... başka ay yok.... sadece kasımlar buraya

ben kumaş elbise ya da ketene tek ve hoş br gömlek düşünüyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz giyecek??? kahveleri nasıl yapalım

Ben şık bir gömlek ve bir etek aldım bile.
Ve kahveye tuzu kesinlikle atıcam

ben halaaaaa ne giyicem bilemiyorum ama düz sade bir elbise giyicemmmm :))) giyeceklerinizi paylassanızz yaaaa :)

evet evet sanırım bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) söz takılacak inşallahhhh

eveeeeeeeeeeet kıyafet alanlar resmini koysun bizede fikir olur... bende hem tuz hem biber düşünüyorum hatta abartıp çiğ yumurta da mı koysam

bende buradayım ekimde olacaktı söz ama bayrama kaldı sözümüz kısmetse bayramda sözleniyorum. sözde giyeceğim elbisem hazır. Ama tanışma bu pazar benim ne giyeceğim muamma :26:

eveeeeeeeeeeet kıyafet alanlar resmini koysun bizede fikir olur... bende hem tuz hem biber düşünüyorum hatta abartıp çiğ yumurta da mı koysam

Kahveden başka her şeyi içirelim hatta demiiii
bu fırsat elimize bi daha geçmicek ne de olsaa

bendee bende :) bi etek aldım gömlek arıyorum şal m eşarp mı taksamm karar veremedim :S ev ayakkabısı mı giyceksiniz ? abartımı olurrr

valla beyaz bı elbısede gıyebılırım yada sade bısey alırım dıye dusunuyorum. gercı ben almak ıstemesem bıle sevgılım zorla goturur alır . hıc olmadı gıder begenır getırır bak bu cok guzel kendıme aldm olmadı sana hedıye edeyım deröylede bı yapısı var. ben ıstemesem bıle zorla alıyor cok mu sanslıyım ne

benim tarih belli oldu 12 kasım kızlar.... daha ne giyeceğimi bilmiorum.... çkıp bakcğım haftaya..

bendeeee :)) sanirim kasim ortasi gibi olacak.. ne giycemi henüz bilmiyorum.. ama sanirim etek ve üzerine de gömlek yada bluz giyerim.. sizlerin kiyafetleri hazir mii??
kahvesine tuz yeterlii daha fazlasina kiyamammm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…