• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kurban bayramından sonra kasım ayında istenecekler....... :)

monato

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
247
24
68
haydi kızlar bi topik de ben açayım.... başka ay yok.... sadece kasımlar buraya :D

ben kumaş elbise ya da ketene tek ve hoş br gömlek düşünüyorum kızlar siz ne düşünüyorsunuz giyecek??? kahveleri nasıl yapalım :D:D:D

Ben şık bir gömlek ve bir etek aldım bile.
Ve kahveye tuzu kesinlikle atıcam :D:D

ben halaaaaa ne giyicem bilemiyorum ama düz sade bir elbise giyicemmmm :))) giyeceklerinizi paylassanızz yaaaa :)

evet evet sanırım bende varımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)) söz takılacak inşallahhhh

eveeeeeeeeeeet kıyafet alanlar resmini koysun bizede fikir olur... bende hem tuz hem biber düşünüyorum hatta abartıp çiğ yumurta da mı koysam :28::28::28::28:

bende buradayım ekimde olacaktı söz ama bayrama kaldı sözümüz kısmetse bayramda sözleniyorum. sözde giyeceğim elbisem hazır. Ama tanışma bu pazar benim ne giyeceğim muamma :26:

eveeeeeeeeeeet kıyafet alanlar resmini koysun bizede fikir olur... bende hem tuz hem biber düşünüyorum hatta abartıp çiğ yumurta da mı koysam :28::28::28::28:

Kahveden başka her şeyi içirelim hatta demiiii:27:
bu fırsat elimize bi daha geçmicek ne de olsaa:27::27:

bendee bende :) bi etek aldım gömlek arıyorum şal m eşarp mı taksamm karar veremedim :S ev ayakkabısı mı giyceksiniz ? abartımı olurrr

valla beyaz bı elbısede gıyebılırım yada sade bısey alırım dıye dusunuyorum. gercı ben almak ıstemesem bıle sevgılım zorla goturur alır . hıc olmadı gıder begenır getırır bak bu cok guzel kendıme aldm olmadı sana hedıye edeyım deröylede bı yapısı var. ben ıstemesem bıle zorla alıyor :D cok mu sanslıyım ne

benim tarih belli oldu 12 kasım kızlar.... daha ne giyeceğimi bilmiorum.... çkıp bakcğım haftaya..

bendeeee :)) sanirim kasim ortasi gibi olacak.. ne giycemi henüz bilmiyorum.. ama sanirim etek ve üzerine de gömlek yada bluz giyerim.. sizlerin kiyafetleri hazir mii??
kahvesine tuz yeterlii daha fazlasina kiyamammm :))

Back