Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

regl donemınde mısın tatlı cekmıs bence canın. ama bu normal cunku cok az yedın ve aksama dogru enerjın bıtınce kan sekerın dustu sanırım

benim regl çok düzensiz cnm, normalde 5 gün sonra olmam lazım ama olur mu bilmem. yarın da olabilirim belki 1 ay sonra o kadar düzensiz yani

en iyisi ben bu 2 ana öğün işini sorayım diyetisyene gidince

Kızlar ben günü toplamıştım ama devam ettim yemeye. Eşime dedim zaten "ben erkenden yatayım" diye, ay sürekli aklıma bir şeyler yemek geliyor. 1 tane küçük muz yedim. Üstüne 2 avuç beyaz leblebi yedim. Sonra mısır patlattım, Allahtan nem almış sanırım yarısı patlamadı, 1 çorba kasesi bundan yedim, sonra da başka bir kase hazırladım kendime, 5 tane ceviz, 1 avuç yaban mersini ve 2 tane kuru incir. Şimdilik bu kadar. Of yaaa, yarın kesin kilo almış olacağım, spor da yapamadım.

ooooooooo ben obur yedıklerıne cok cıssssss derken, sen cosmussun ardından. ne oldu bugun sana boyle nesli ????????***

aklına bırsey yemek gelınce su ıcsene, bıtkı cayı ıcsene yahu. ben oyle yapıyorum.

yıne karıstırmıssın hem kuruyemıs turlerı hem meyve var ustelık yıne avuc avuc yemıssın kuruyemısı. bu cok fazla normalde de. ustune bır de mısır patlatmıssın. uzerıne tuz koydum yanında da kola ıctım de barı tam olsun ha.

kız delııııııı yaaaaaaa. ben gunduzkı aralarda bıle 2 cevız yıyorum cevız yaglı. 5 tane ollmaz gunduzkı aralarda bıle 5 tane olmaz. kuru ıncırı de bır tane yıyorsun. 6 badem, bır cevız, 20 leblebı olmalı mesela ara ogunun. cok doymazsan, bır meyve olabılır ılave.

benim regl çok düzensiz cnm, normalde 5 gün sonra olmam lazım ama olur mu bilmem. yarın da olabilirim belki 1 ay sonra o kadar düzensiz yani

sen de pko mu var ? hap kullanıyor musun ?

evet dıyetısyene sor tabıkı. bız de ogrenelım

bu sene benm gerçekten yoğun geçiyor. ki daha bu çok başı. bu dönemki proje konum otel ve çok korkuyorum. büyük bir şey altından kalkabilir miyim falan diye acayip stresim var. ama ikizler burcunun şanslı dönemi olduguna inanıyorum, dün projeyle ilgili fikrimi çok begendi hocalar. acayip moral oldu bana :1:

ama işte bu dönem ne zaman başladı, ne zaman bitecek tam bilmiyorum. ama ben olumlu düşünerek herşeyin yoluna girecegini düşünen bir insanım zaten dolayısıyla bu dönemi uzatabilecegim kadar uzatırım :1:

evett senin aralık ayı için söylediklerini de hatırlıyorum valla, merakla da bekliyoırum bakalım neler olacak :1: ama ne olursa olsun Allah hayırlısını versin inşalah hepimiz için :16:

2013 yazında yeni ben olabilir gibi geldi sanki, ama diğerleri de güzel çok kararsızım bilemedimmm :50:

liderliği kabul etmene çok sevindim canım :16: kuralların hepsini kabul ediyorum ve o kurallara uymak için son damlama kadar savaşacağım :1: eğer isterseniz bunlara ek olarak bir de her gün kalori sepetinden kalorimizi hesaplayıp onu da yazalım bence.

ben şimdi ödevlere yoğunlaşıyorum kızlar gece yatmadan bugun neler yedigimi yazarım..

senın ısın sureklı proje oluyor kaldı kı on sınıf her bolum ıcın yorucu ve yogun olur zaten. sana basarılar dılıyorum hem okulu hem dıyetı basaracagına ınanıyorum. ıkızler ıcın olumlu gunler dıyorsun onun da etkısı olacak kesın. nezaman baslıyormus nezaman bıtıyormus pekı bu surec ?

ask ıcın de kısmet ve hayırlısı olsun dıyorum kesınlıkle.

projenın begenılmesıne cok sevındım. ınsaallah bır gun onları ızleyeceksın de yapılmıs ınsa edılmıs haldeyken. ozaman bambaska bır mutlulugun olacaktır.

ısım konusunda kafamız karıstı evet. yarın oglene kadar begendıklerınızı yazın da, ogleden sonra acayım konuyu. pazar fırsatım olmaz. bugun aksam gırecegım dedım ama gıremedım. apartmnda sıkıntılar falan oldu. belkı bız de tasınacagız. baya kafamız karıstı huzurumuz kactı. aksam gelırım ve bu konulaı konusuruz demıstım oyuzden gece de olsa gıreyım ılk gunden sozlerımı tutamıyor olmayayım dedım.

anacıgım napıyım cok ısrar ettınız kıramadım :))))))))

ya tek tek hesaplama ısı benım sevdıgım bır ıs degıl ısın gercegı. kaldı kı orda her bezın oluyor mu onu da bılmıyorum. 4 adet roka cıkıyor mu mesela.aklıma geldı.

hımmmmm gecmıs olsun canım.

sakın uzulme. bır cok kısı de var. en yakın duygu da var. goruyorsun hem cok guzel kılo vermıs hem enerjısı cok yuksek bır ınsan.

sayfayı açmicaan mı cnm, seni bekliyom.
gelen arkadaşlar da oraya yazarlar, herkes sana güveniyor zaten, hadiiii

sayfayı açmicaan mı cnm, seni bekliyom.
gelen arkadaşlar da oraya yazarlar, herkes sana güveniyor zaten, hadiiii

sen en cok neyı begendın ? duygu gelıp soyleyemez. fdmnın gırebılecegını pek sanmıyorum narın ortalarda yok. neslı begendıgı ısmı soylemıstı suna soylemedı.

tum yorumlardan sonra acayım dıyorum. en ıyı ısmı secelım dıye.

ooooooooo ben obur yedıklerıne cok cıssssss derken, sen cosmussun ardından. ne oldu bugun sana boyle nesli ????????***

aklına bırsey yemek gelınce su ıcsene, bıtkı cayı ıcsene yahu. ben oyle yapıyorum.

yıne karıstırmıssın hem kuruyemıs turlerı hem meyve var ustelık yıne avuc avuc yemıssın kuruyemısı. bu cok fazla normalde de. ustune bır de mısır patlatmıssın. uzerıne tuz koydum yanında da kola ıctım de barı tam olsun ha.

kız delııııııı yaaaaaaa. ben gunduzkı aralarda bıle 2 cevız yıyorum cevız yaglı. 5 tane ollmaz gunduzkı aralarda bıle 5 tane olmaz. kuru ıncırı de bır tane yıyorsun. 6 badem, bır cevız, 20 leblebı olmalı mesela ara ogunun. cok doymazsan, bır meyve olabılır ılave.

katılıyorum cidden coşmuşsun nesli çok yani şu an kilo verme dönemindesin az yemen gerek bir tık daha bende kaçırıyorum arada ama hedefime geldim gibi ben kilomu muhafaza etmeye çalışıyorum ama siz hızlı hızlı verip rahatlamanız gerek dikkat şekerimmm

gece bır bardak muhakkak sut ıc dıye karar almıstık benım ıcın ama ben korkumdan onu bıle yapmıyordum. ama bugun gec saate kadar, regl haftasının da etkısı ıle acıktıgımı hıssettım ben de sımdı sıze yazarken bır bardak sut ıctım. saat 7 gıbı de bır kucuk mandalına yemıstım.

sutun ıcıne nesquık koydum cıkolata ıstegımı bastırsın dıye.

günümü myazayımm ne yedim ne içtimm
sabah
1kb peynir
4 yeşil zeytin
domates biber
maydanoz
1dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara
1 nar

öğle:
1 kase baharatlı yoğurt
6 tane minik kepekli kraker

ara:
1 çay

akşam: dışardaydık gelinliği teslim aldıkk eşim bayıldııı e mecburen dışarda yedik
2 lahmacun hamurları incecikti
1 bardak ayran
salata

ara 1 nar 2 mandalina

sanki çokmu yedim neee????

katılıyorum cidden coşmuşsun nesli çok yani şu an kilo verme dönemindesin az yemen gerek bir tık daha bende kaçırıyorum arada ama hedefime geldim gibi ben kilomu muhafaza etmeye çalışıyorum ama siz hızlı hızlı verip rahatlamanız gerek dikkat şekerimmm

cok cosmus valla evet. koruma donemınde sayılırsın sen ama sen bıle yemıyorsun boyle. oyuzden neslı ye cok cısssssssssssss dıyorum bugun.

ayyy bende bugün akşam yemeğinden sonra canım bir kadayıf dolması çektiii ama yemedimmmm

sabah
1kb peynir
4 yeşil zeytin
domates biber
maydanoz
1dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara
1 nar

öğle:
1 kase baharatlı yoğurt

ara:
1 çay

akşam: dışardaydık gelinliği teslim aldıkk eşim bayıldııı e mecburen dışarda yedik
1 bardak ayran
salata

ara 1 nar 2 mandalina

bence güzel olmuş, afiyet olsun

sabah
1kb peynir
4 yeşil zeytin
domates biber
maydanoz
1dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan çay

ara
1 nar

öğle:
1 kase baharatlı yoğurt

ara:
1 çay

1 bardak ayran
salata

ara 1 nar 2 mandalina

cok degıl. sen ıdeal kılodasın. dugun telasın hazırlıgın var. bunları dusununce de o ıkı lahmacun goze bıle gelmıyor.

gelınlıgın ıcın cok sevındım hazırlıklar tek tek bıtıyor cok guzel.

zayıfken daha mutluyuz:)) olabilirmiacaba

guzel ısım cok dogru.

sadece yaza kadar herkes kılo verme ya da koruma donemınde olacagı ıcın hem yaz baslıklı dusunduk. mesela baldamlası 2013 yazına kadar fit olmaya var mısınız demıstı. ben ve neslı 2013 yazına kadar beraber zayıflayalım demıstık sanırım. benden bırara 2013 yazının guzellerı dıye cıkmıstı.

Back
X