Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Losev , mehmetcik vakfi
Hic duymadim bu olayi , senelerdir loseve yaparim bagislarimi , bagislar sayesinde cocuk hastanesi yaptilar , binlerce cocugu tedavi ettiriyorlar senelerdirBen de lösev düşünüyordum. Ama 2009 yılında başkanı yolsuzluk yapmış . Gerçi çok eski şu anki durumu nasıl bilmiyorum
Hic duymadim bu olayi , senelerdir loseve yaparim bagislarimi , bagislar sayesinde cocuk hastanesi yaptilar , binlerce cocugu tedavi ettiriyorlar senelerdir
LÖSEV tek geçerim. Arkadaşım çocuğunu orada tedavi ettirdi. O anlattı ben ağladım. Müthiş özverili çalışıyorlar.
En makbulu kendin kestirip ihtiyacı olanlara dağıtman ki Kurbanın anlamı da bu.Çünkü onemli bir vazife kurban ve başında bulunmak gerekir birebir ilgilenmek gerekir diye düşünüyorum.Ayrıca evine et girmeyen durumu kötü olana aileler mevcut belki çevremizde araştırmak lazım. Yanlış anlaşılmasın ama bazı insanlar uğraşmak istemeyip bağışlıyorlar sözüm meclisden dışarı.Böyle kurumlara başka zamanlarda başka şekillerde yardım edilebebilirsiniz.Allah kabul etsin simdiden kurbaninizi.